2010-01-07, 15:53
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz.IV
Spacer zaliczony, nie bylo latwo po sniegu rece mi wysiadaly pod gore...
Ostatnio mam malo pokarmu, czuje... a aleks niezawsze chce sie czegos napic... ewentualnie podczas jedzenia,a przeciez pic musi...
Zastanawiam sie czy nie dawac mu chociaz raz dziennie butli ze sztucznym bo on ostatnio bardzo malo je... mojego mleczka moze r5az gora dwa, no i w ciagu dnia doslownie DWA ŁYKI cyca plus maly sloik zupki i deserku, wieczorem niecala porcja kaszki i wszystko.
Cytat:
Napisane przez Haruno
Mell sliczny kolor, taki czekoladowy braz moj ulubiony 
|
Dziekuje 
Cytat:
Napisane przez marika2121
Mell - w tym espiro tak? a masz może jakiś link w ktorym jest on pokazany po rozłożeniu? Do twarzy Ci w tym kolorku bardzo przyjemny ten kolorek az się zastanowiłam nad sobą i takim kolorkiem, a aleksiu jak zawsze przesliczny.
|
Marika tak o tym mowie
Niestety nie mam zdjecia a szukałam własnie, ale ja widzialam go na zywo i najbardziej sie rozkładal, chociaz cudow nie ma ale np chicco podobal mi sie ale byl pod katem 90 stopni wg nawet "po rozłozeniu"
Cytat:
Napisane przez anulka anulka
nie na stałe, tylko do wrzesnia (mam nadzieje, ze nie dłuzej), bylibysmy weekendowymi rodzicami  ja sie zapłacze! nie wyobrazam sobie, jak mogłabym nie widziec Maluszkow codziennie i nie obserwowac jak sie rozwijają 
|
O Boze!!!
Anulka Jezu wspolczuje, ale wierze ze cos wymyslicie bo nie dacie rady coreczek oddac na tyle dni.
Nie no straszne...
doris oj ja chyba bym sie nie odwazyla tak bez stoju kapielowego...
krepowaloby mnie takie rozneglizowanie i zaraz wyobrazam sobie ze sa tam takie ekstra seksi laski a Tz sie slini na ich widok, bo np robia cos wypiete tylkiem na nas... ale glupia jestem hahah ale ja zaraz tak mysle
Pakusia głupoty gadasz... tzn o tym ze cie nie lubimy 
Gosikk moj cyc tez ostatnio olewany...
iwciag SZOK co za ludziska!!! naz wozek tez stoi na klatce schodowej.
Tuniczki obie ladne, ale moze wybralabym ta pierwsza... szkoda ze nie mozna zobaczyc jak lezą na ciele.
|