Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak pozbyć się chorobliwej nieśmiałości do kobiet
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-08, 15:59   #5
Bialy kruk
Raczkowanie

Dot.: Jak pozbyc sie chorobliwej niesmialosci do kobiet

Tak z tym sportem to dobra rada. Zapisalem sie kilka miesiecy temu na silownie. Ale nie chodze systematycznie ( np. 3 razy w tyg. ) i jak narazie nie odczuwam wzrostu pewnosci siebie. Dobrym sposobem na poznanie dziewczyny jest uczeszczanie na kurs tanca. Czesto jest tak ze jest tam wiecej dziewczyn niz facetow.
Z czym konkretnie mam problem? Jesli podoba mi sie dziewczyna - to wstydze sie zaczepic, zagadac, zaprosic gdzies, wyrazic uczucie. Nawet jesli znam juz jakas dziewczyne, to nie potrafie podtrzmac rozmowy. Nie jestem w stanie takze dac jej do zrozumienia ze cos do niej czuje. Poza tym obawiam sie osmieszenia. Np. obecnie podoba mi sie dziewczyna z pracy, ale gdybym do niej "startowal" to spotkaloby to sie z zartami moich znajomych z pracy.
"w stosunku do kobiet i nie tylko" - tzn. do innych ludzi. Np. szukalem pracy jako kelner, ale nawet jako przeszedlem pozytywnie rozmowe to odmawialem wziecia tej pracy.
Bialy kruk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując