2010-01-08, 16:07
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 01.12.09 -> jeszcze nie jest za późno! Rozpocznijmy nowy rok szczuplej.. :))
Cytat:
Napisane przez xxolushiaxx
pisz co udalo sie zalatwic...mam nadzieje ze bedzie dobrze 
|
Cytat:
Napisane przez Anastazja86
daj znać co się dowiedziałaś a propo tej sprawy z płaszczem
|
Cytat:
Napisane przez Nowa_Nadzieja
Sunset-dawaj wage i wzrost to wkleje tableke  i co teraz zrobisz z tym plaszczem?idziesz do nich? 
|
Niestety z płaszczykiem nic nie załatwiłam ,bo rzecznik nie przyjmował od 6 do 8 stycznia . W poniedziałek i tak muszę obskoczyć miasto ,więc pójdę tam raz jeszcze . Na szczęście mama się nade mną zlitowała i dzisiaj kupiłam sobie inny płaszcz, bo temperatura zdecydowanie nie sprzyja spacerom w jesiennej kurtce. Nawet nie liczę już na to ,że ktoś jednak odda mój płaszcz, więc czekam na zwrot pieniędzy i nie odpuszczę!!
Nadziejka , wczoraj podawałam wagę i wzrost, musiałaś mnie przeoczyć :P 164 cm i 55 kg
Cytat:
Napisane przez agusia814
Na tym wątku juz pokazywałyśmy swoje mordki  Nawet ja to zaproponowałam, więc pamiętam  Ale dla tych, co jeszcze nie widzieli to wklejam fotke
1. W grzywce na prosto ( tak jak teraz, zdjęcie robiłam niedawno  )
2. W grzywce na bok
Powiedzcie, w której lepiej?  Bo od dłuższego czasu mam chęć ją zapuścic na bok, a potem zrobić sobie trwała  Kocham loczki
PS wybaczcie, że wszystkie czarno-białe, ale uwielbiam takie zdjęcia  I prawie każde mam takie 
|
Cytat:
Napisane przez Anastazja86
ale śliczne jesteście 
|
Cytat:
To co mówicie ze wstawiamy dzisiaj zdjecia?
ok
Mata szympansa
|
Dziewczyny ,ale Wy jesteście śliczne   Normalnie szczena mi opadła !
Nadziejka , co Ty chcesz od swoich ust ?! Są rewelacyjne ! Jeszcze raz powiedz coś o operacji zmniejszenia , to będzie 
Ja swoją mordkę pokażę później ,bo dopiero wróciłam do domu od rana i ostatni posiłek jaki jadłam ,to było drugie śniadanie. Więc idę coś zjeść , posprzątać i odezwę się później
|