Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - 01.12.09 -> jeszcze nie jest za późno! Rozpocznijmy nowy rok szczuplej.. :))
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-08, 16:07   #2167
Sunsett
Zakorzenienie

Dot.: 01.12.09 -> jeszcze nie jest za późno! Rozpocznijmy nowy rok szczuplej.. :))

Cytat:
Napisane przez xxolushiaxx Pokaż wiadomość
pisz co udalo sie zalatwic...mam nadzieje ze bedzie dobrze
Cytat:
Napisane przez Anastazja86 Pokaż wiadomość
daj znać co się dowiedziałaś a propo tej sprawy z płaszczem
Cytat:
Napisane przez Nowa_Nadzieja Pokaż wiadomość

Sunset-dawaj wage i wzrost to wkleje tableke i co teraz zrobisz z tym plaszczem?idziesz do nich?
Niestety z płaszczykiem nic nie załatwiłam ,bo rzecznik nie przyjmował od 6 do 8 stycznia . W poniedziałek i tak muszę obskoczyć miasto ,więc pójdę tam raz jeszcze . Na szczęście mama się nade mną zlitowała i dzisiaj kupiłam sobie inny płaszcz, bo temperatura zdecydowanie nie sprzyja spacerom w jesiennej kurtce. Nawet nie liczę już na to ,że ktoś jednak odda mój płaszcz, więc czekam na zwrot pieniędzy i nie odpuszczę!!

Nadziejka , wczoraj podawałam wagę i wzrost, musiałaś mnie przeoczyć :P 164 cm i 55 kg

Cytat:
Napisane przez agusia814 Pokaż wiadomość

Na tym wątku juz pokazywałyśmy swoje mordki Nawet ja to zaproponowałam, więc pamiętam Ale dla tych, co jeszcze nie widzieli to wklejam fotke
1. W grzywce na prosto ( tak jak teraz, zdjęcie robiłam niedawno )
2. W grzywce na bok
Powiedzcie, w której lepiej? Bo od dłuższego czasu mam chęć ją zapuścic na bok, a potem zrobić sobie trwała Kocham loczki

PS wybaczcie, że wszystkie czarno-białe, ale uwielbiam takie zdjęcia I prawie każde mam takie

Cytat:
Napisane przez Anastazja86 Pokaż wiadomość
ale śliczne jesteście
Cytat:
To co mówicie ze wstawiamy dzisiaj zdjecia?

ok

Mata szympansa
Dziewczyny ,ale Wy jesteście śliczne Normalnie szczena mi opadła !
Nadziejka , co Ty chcesz od swoich ust ?! Są rewelacyjne ! Jeszcze raz powiedz coś o operacji zmniejszenia , to będzie
Ja swoją mordkę pokażę później ,bo dopiero wróciłam do domu od rana i ostatni posiłek jaki jadłam ,to było drugie śniadanie. Więc idę coś zjeść , posprzątać i odezwę się później