Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zazdrośnice, czyli rozprawka na temat Zespołu Sztywnych Kolan, rozdział XI ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-10, 02:09   #1083
Gwizdak
Zakorzenienie

Dot.: Zazdrośnice, czyli rozprawka na temat Zespołu Sztywnych Kolan, rozdział XI ;)

Na początek powiem Wam stare mądre powiedzenie, które mi się przypomniało pod czyimś wpływem: "Nigdy nie dyskutuj z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona wcześniej zdobytym tam doświadczeniem"....

Cytat:
Napisane przez Choji Pokaż wiadomość
wezmę od ciebie cała pogodę, dam w zamian swoją. U mnie już asfalt widać, tak śnieg stopniał. nawet trawę coraz częściej widać taka odwilż...a na południu miało być niby tragicznie. zawsze to jakoś moją miejscowość omija...

a tówj plan jest idealny. Proponuje żebyś jeszcze kilka wymyśliła, i Ins walnie na pierwsza stronę , żeby było jak można wymusić;P
Co do pogody, proszę bardzo - możemy się zamieniać
Kurczę... plan był niezły, ale nie udało mi się go powalić. No nic, jak mówiła Scarlett - jutro też jest dzień

Cytat:
Napisane przez OlkaR Pokaż wiadomość

Gwizdak. Jesteś NAJLEPSZA
Uśmiałam się
a dziękuję

Cytat:
Napisane przez madziamacius8786 Pokaż wiadomość

Gwizdak jak tak mogłaś śpiącego ululanego Tzta zostawić samego?.... Plan jak najbardziej git ..a czemu mama Tżta tak Ci powiedziała?
A normalnie, mogłam On spał, ja chciałam imprezować No nie dało się tego pogodzić raczej A jak mi mama tż powiedziała? Bo nie wiem

Spaaaaaaaać idę
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Gwizdak jest offline Zgłoś do moderatora