2010-01-10, 10:29
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Scent Bar XII
Cytat:
Napisane przez skarbiatko
odciełam se opuszkę od palca  nożem.....
|
Boże..moja mama sobie odcieła kiedyś na krajalnicy,nie mogla na to patrzeć więc musiałam jej zmieniać opatrunki,to było przeokropne oby jak najszybciej sie zagoiło
Cytat:
Napisane przez justynaneyman
To, o czym piszesz to klasyczny przykład współuzależnienia. Pomóc może ew. terapia, ale namówić się do niej nie da. Niestety, jak i w innych uzależnieniach, trzeba osiągnąć dno (dla każdego jest inne)- być może twoja koleżanka będzie musiała trafić nieprzytomna do szpitala po pobiciu, żeby coś zrozumieć- ale i to nie jest wystarczające dla niektórych kobiet. Zawsze będą się wiązać z łajdakami. No i osobie bez problemów tego rodzaju (albo innych uzależnieniowych) ciężko to zrozumieć- albo w ogóle niemożliwe. Oczywiście przyczyny tkwią w przeszłości, jak mówi mój tatuś marynarz "stare sprawy rzucają długie cienie"
|
Uważam podobnie jak Justyna,to klasyczny przykład uzależnienia,póki nie będzie jakiegoś wydarzenia,które ją otrząśnie i pomoże zrozumieć, scenariusz będzie taki sam-pobije-powie kocham-ona wróci i od nowa polska ludowa
Cytat:
Napisane przez Polly_
a ja bym obejrzała ten film o Coco Channel 
widział ktoś?
|
ja widziałam,nawet spoko,mało wymagający,tzn.nie musimy zbyt wiele analizować,rozumieć czy zastanawiać się nad jakąś intrygą tudzież tajemnicą,po prostu śledzimy losy coco
Cytat:
Napisane przez dzika truskawa
Trzymam kciuki i łączę się w bólu. Ja mam w przyszłym tygodniu trzy 
|

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch
Wróciłam właśnie z "Avatara", hm. Nie bardzo rozumiem czemu miałby być przełomem w kinematografii - efekty jak efekty, wybuchy jak wybuchy, grafika jak grafika. Zamiast ludków mogli w sumie dać Indian :P A najciekawsza była scena kiedy Jake grzebał sobie w stringach 
|
Ja już po trailerze wiem,że to nie moja bajka.
Cytat:
Napisane przez Pin up girl
Przyszłam się przywitać i wracam do nauki...
Miłego dnia!
|
Cytat:
Napisane przez melkmeisje
No to i ja się przywitam  i zaczynam naukę. 
|
dokładnie
wczoraj miałam mały relaks,impreza,po całym dniu nauki,dziś wracam do szarej rzeczywistości i starocerkiewnosłowiańskie go
miłego dnia
Edytowane przez dzika truskawa
Czas edycji: 2010-01-10 o 13:30
Powód: zamknięcie cytatu
|
|
|