Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Scent Bar XII
Wątek: Scent Bar XII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-10, 10:29   #2200
La bamba
Zadomowienie

GG do La bamba
Dot.: Scent Bar XII

Cytat:
Napisane przez skarbiatko Pokaż wiadomość
odciełam se opuszkę od palca nożem.....
Boże..moja mama sobie odcieła kiedyś na krajalnicy,nie mogla na to patrzeć więc musiałam jej zmieniać opatrunki,to było przeokropne oby jak najszybciej sie zagoiło

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
To, o czym piszesz to klasyczny przykład współuzależnienia. Pomóc może ew. terapia, ale namówić się do niej nie da. Niestety, jak i w innych uzależnieniach, trzeba osiągnąć dno (dla każdego jest inne)- być może twoja koleżanka będzie musiała trafić nieprzytomna do szpitala po pobiciu, żeby coś zrozumieć- ale i to nie jest wystarczające dla niektórych kobiet. Zawsze będą się wiązać z łajdakami. No i osobie bez problemów tego rodzaju (albo innych uzależnieniowych) ciężko to zrozumieć- albo w ogóle niemożliwe. Oczywiście przyczyny tkwią w przeszłości, jak mówi mój tatuś marynarz "stare sprawy rzucają długie cienie"
Uważam podobnie jak Justyna,to klasyczny przykład uzależnienia,póki nie będzie jakiegoś wydarzenia,które ją otrząśnie i pomoże zrozumieć, scenariusz będzie taki sam-pobije-powie kocham-ona wróci i od nowa polska ludowa

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
a ja bym obejrzała ten film o Coco Channel
widział ktoś?
ja widziałam,nawet spoko,mało wymagający,tzn.nie musimy zbyt wiele analizować,rozumieć czy zastanawiać się nad jakąś intrygą tudzież tajemnicą,po prostu śledzimy losy coco

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
Trzymam kciuki i łączę się w bólu. Ja mam w przyszłym tygodniu trzy

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Wróciłam właśnie z "Avatara", hm. Nie bardzo rozumiem czemu miałby być przełomem w kinematografii - efekty jak efekty, wybuchy jak wybuchy, grafika jak grafika. Zamiast ludków mogli w sumie dać Indian :P A najciekawsza była scena kiedy Jake grzebał sobie w stringach
Ja już po trailerze wiem,że to nie moja bajka.

Cytat:
Napisane przez Pin up girl Pokaż wiadomość
Przyszłam się przywitać i wracam do nauki...
Miłego dnia!
Cytat:
Napisane przez melkmeisje Pokaż wiadomość
No to i ja się przywitam i zaczynam naukę.
dokładnie
wczoraj miałam mały relaks,impreza,po całym dniu nauki,dziś wracam do szarej rzeczywistości i starocerkiewnosłowiańskie go

miłego dnia

Edytowane przez dzika truskawa
Czas edycji: 2010-01-10 o 13:30 Powód: zamknięcie cytatu
La bamba jest offline Zgłoś do moderatora