2010-01-10, 12:00
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XII

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch
Doszły też Meteory, mam mieszane odczucia. Na początek wywaliłam różowe kulki (będą robić za róż) bo wyglądałam zbyt zdrowo. Zapach mnie zdziwił - pachną szyprem (czyli oponą) i teraz nie wiem czy tak ma być, czy mi się trafił starawy egzemplarz? A efekt... no nie wiem, niby go nie ma ale chyba jest, muszę się bardziej poprzyglądać 
|
No właśnie... Kupiłam moje pierwsze Meteory (Pastel White - te dla Azjatek ) i powiem Wam, że na razie pod jakimś wielkim wrażeniem nie jestem. Tyle się naczytałam na KWC i myślałam, że będą dawać bardziej spektakularne efekty Ale zapach piękny -pachną Yvresse 
Używacie ich jako normalny puder czy rozświetlacz?
Znacie jakiś rozświetlacz, który daję porządną różowo-lawendową opalizującą poświatę?
Cytat:
Napisane przez Murszafka
Ale chyba im częściej się to robi, tym łatwiej idzie -widzę po swojej fryzurze, na którą tak narzekałam, a z którą zaczynam się dogadywać -z dnia na dzień coraz lepiej.
|
Czyżby Lord Chełmofon ujarzmiony? 
Cytat:
Napisane przez melkmeisje
Ja niby używam od paru miesięcy głównie kosmetyków z BU
|
Właśnie, czytam że używacie tych kosmetyków. Zastanawiam się czy czegoś nie zamówić... Jesteście zadowolone?
Cytat:
Napisane przez gryx82
A alkohol to zło... 
|

Co żeś znów wyżłopał?
Cytat:
Napisane przez Maja102
Kurczę, tak patrze na ten ranking SB... normalnie mała Lady Domina ze mnie rośnie 
|

|
|
|