![]() |
#2191 |
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar XII
Biedne Skarbiątko
![]() ![]() Wróciłam właśnie z "Avatara", hm. Nie bardzo rozumiem czemu miałby być przełomem w kinematografii - efekty jak efekty, wybuchy jak wybuchy, grafika jak grafika. Zamiast ludków mogli w sumie dać Indian :P A najciekawsza była scena kiedy Jake grzebał sobie w stringach ![]() Napaliłam się natomiast na "Alicję..." w 3D. Trójwymiarowy Johnny Depp to jest coś. |
![]() ![]() |
![]() |
#2192 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
W takiej sytuacji nie. To nie jest miłosć, facet manipuluje nia emocjonalnie , a ona zjakiś nam nieznanych powodów poddaje się temu. Cytat:
Owszem to raczej uzaleznienie i może wynikac z bardzo róznych przyczyn. Być może on po prosyu zna jej słabe punkty i manipuluje nią emocjonalnie , grając np. na jej lękach , kompleksach czy poczuciu winy. Często yeż osby , których zycie w dzieciństwie było związane z wysokim poziomem stresu , nie potrafią zyć inaczej i wchodzą w związki , które im tego poziomu stresu dostarczają. Pomóc może tylko terapia.
![]() |
#2193 |
Rozeznanie
|
Witam w Moulin Rouge...
![]() Sabbath,bardzo trzymam kciuki........bardzo dobrze napisałą Rozterka...trzeba sprawdzic od strony sądowej....jest strona w necie, www.eporady--------można poczytać o zobowiązaniach alimentacyjnych.... Maja, skąd wziąć tę piękna komedię "wojna domowa.....w empiku nie ma....produkt niedostępny.,ja nigdy w życiu nie ściągałąm filmu z netu nawet nie wiem z jakim programem się to czyni.....a Scott thomas lubię natomiast C. Firtha po Bridget uwielbiam bezgranicznie...po sumie i uprzedzeniu zresztą też..a zwiastun zapowiada coś pięknego ![]() a Coco Chanel......też chciałabym Madziku..podziwiam efekt diety cud(cięzka praca plus stres chyba....)
#2194 | |
never say no to panda
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2195 | ||||||
Wiedźma
|
Jestem po zlocie, właśnie wyszła ode mnie Madziczka z Sałatą. Bylo wspaniale. Naprawdę genialnie.
Skarbiątko, przykro mi i też przytulam. Delikatnie. ![]() Kiedy my kupiliśmy sobie krajalnicę najpierw Boguś przeciął sobie palec i przyznaję, pokpiwałam z niego, że ciamajda. A potem ja prawie urypałam sobie kciuk i już nie było mi do śmiechu. Krajalnica została zesłana do szafki i tam pędzi smutny żywot od lat chyba dziecięciu... Dziękuję. Cytat:
Moje pierwsze zamówienie w drodze. Czekam. W stresie. Zamawiałam przed wybuchem sprawy z ojcem. Teraz będę się smarować margaryną. Tanią! ![]() I osobiście. Ale będę dzwonić, bo o czymś ważnym zapomniałam. Cytat:
To jest jakiś idiotyzm. To zależy od tego jaka miłość i czyja miłość. Tak myślę, że nie ma jednego, uniwersalnego modelu miłości, każda jest filtrowana przez nasze przeżycia i kształtowana przez nasz charakter - także przez nasze niedoskonałości i "demony". Dlatego są ludzie, którzy krzywdzą i biją chociaż kochają (nie nawiązuję tu do mojego ojca, on nie kochał) i są ludzie, którzy pozwalają się krzywdzić wcale niekoniecznie z tego powodu, że kochają. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Braki w scenariuszu, dziury logiczne i inne takie im wybaczam - byłam poruszona. No i Michelle Rodriguez! ![]()
![]() |
#2196 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Skarbiątko ![]() Przyszłam się przywitać i wracam do nauki... Miłego dnia! |
![]() ![]() |
![]() |
#2197 |
BAN stały
|
No to i ja się przywitam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2198 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem, jak jest najprościej ściagać.... może z rapidshare? Któraś wizażanka się w tym orientuje? ![]() Cytat:
![]() jak obejrzę, to porównam ![]() I niech to tylko okaże się prawda... ![]() bo po raz pierwszy w SB zaczynam żondzić ![]() trzymam kciuki cały czas za pomyślne załatwienie sprawy z ojcem ![]()
![]() |
#2199 |
Zakorzenienie
|
Chodziło mi o to , że zapis ustawy wynika z obowiązku alimentacyjnego zapisanego w kro, te same osoby są zobowiązane do alimentacji.
#2200 | |||
Zadomowienie
|
Boże..moja mama sobie odcieła kiedyś na krajalnicy,nie mogla na to patrzeć więc musiałam jej zmieniać opatrunki,to było przeokropne
![]() ![]() Cytat:
![]() ja widziałam,nawet spoko,mało wymagający,tzn.nie musimy zbyt wiele analizować,rozumieć czy zastanawiać się nad jakąś intrygą tudzież tajemnicą,po prostu śledzimy losy coco ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dokładnie ![]() ![]() wczoraj miałam mały relaks,impreza,po całym dniu nauki,dziś wracam do szarej rzeczywistości i starocerkiewnosłowiańskie go ![]() ![]() ![]() miłego dnia ![]()
Mikroreklama Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2010-01-10 o 13:30 Powód: zamknięcie cytatu |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2201 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Używacie ich jako normalny puder czy rozświetlacz? Znacie jakiś rozświetlacz, który daję porządną różowo-lawendową opalizującą poświatę? Cytat:
![]() ![]() Właśnie, czytam że używacie tych kosmetyków. Zastanawiam się czy czegoś nie zamówić... Jesteście zadowolone? ![]() Co żeś znów wyżłopał? ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2202 | ||||||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a ja z lenistwa krajalnicy nie używam-bo nie chce mi się sprzątać okruchów ![]() Redhaired..dzięki ![]() ![]() ![]() Miłego dnia dziewczyny i chłopaku ![]() ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- Cytat:
![]() ![]() Dochodzę do wniosku,że duże znaczenie ma pędzel.... ![]()
Edytowane przez skarbiatko Czas edycji: 2010-01-10 o 11:35 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2203 | ||||||
ʞɐɯǝuɐ
|
Hej
![]() Dopiero wstałam ![]() Z ostatnich njusów: okazuje się że mam towarzystwo - gronkowca w paszczy ![]() Skąd się te bakterie biorą to nie wiem, rok temu go jeszcze nie było, za to był paciorkowiec. A z plusów: Miałam wczoraj mnóstwo pozytywnych doświadczeń "ludziowych" - z czego się strasznie cieszę bo normalnie to ja dzikus jestem i chowam się pod kocem na samą myśl o wyjściu do ludzi. Obskoczyłam dwie imprezy bo to zawsze tylko jedna mobilizacja ![]() A później wyciągnęłam TŻ jeszcze na imprezę klubową, a nie byłam w tym klubie od marca. Zresztą w żadnym innym też nie. I co mnie rozwaliło. Otóż miała tam DJ-ować jedna taka dziewczyna, stała bywalczyni i DJ w klubie, do którego mój TŻ chodzi co weekend. W związku z tym było tam mnóstwo znajomych TŻ - ja ich znam słabo albo wcale. A to co mnie rozwaliło to ciepłe przyjęcie mnie tam - teksty (szczere!) typu: kochanie, rok cię nie widziałam, tak się cieszę że cię widzę, przytulasy, buziaki i autentyczne szeczere uśmiechy. Taka teraz podbudowana się czuję.... Cytat:
Cytat:
Przykład. Moja koleżanka z pokoju w pracy ma przyjaciółkę tkwiącą od paru lat w toksycznym związku z alkoholikiem. Bicie, wyzwiska, żerowanie, takie tam.... I nie odejdzie od niego. Wieczne tłumaczenie innym - i chyba samej sobie również - ale on już nie pije. Ostatnio zwróciła się w stronę religii - i się za niego modli. Bo to pomoże. I druga śpiewka: "ja go zmienię....." Ała. Całuję, dmucham i przytulam ![]() Żeby tylko ładnie przyrosła.... Cytat:
Cytat:
![]() Red, Twoje opisy filmów są de best. Cytat:
Cytat:
Z eMula?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2204 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale po kryjomu, co by sobie wstydu nie robić ![]() Strasznie chcę to obejrzeć, do kina nie poszłam bo się zgapiłam. A nikt ze znajomych nie ma go. ![]() No właśnie nie wiem czy nie mam za dużego pędzla, bo nie da się nim za bardzo manewrować w pudełeczku. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2205 |
Raczkowanie
|
Nie interesuje sie hokejem, ale to wyglada zabawnie
![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=wliBRECcZFo
![]() |
#2206 |
To ja :)
|
A ja właśnie wciągam tościki z niskosłodzonym dżemem z Łowicza. Godzinę temu dopiero się z łóżka zwlokłam...
---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- Kurczę nie ![]() ![]()
#2207 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
![]() zasypało nas,siedzimy w domu,z nudów wzięłam się za pieczenie kajzerek ![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2208 | ||||
Nindżopesz
|
Mozilla mi się spierniczyła
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Popatrz, ja też się chowam ale na bank z innych względów. W każdym razie - cieszę się ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2209 |
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() ![]() Wróciłam ze spotkania, trochę z przeszkodami ( pociąg co chwilę stawał i miałam duszę na ramieniu, czy gdzieś nie ugrzęźniemy na baaardzo dłuuugo). W końcu włączyli u nas prąd ( nie było praktycznie od wczoraj). Ale i tak kocham zimę ![]() ![]() ![]() Envy - to żadna dieta cud. Ja po prostu.... nie jem. Albo jem mało. Doriana Gray'a obejrzałabym. Firth jako Wotton (moja ulubiona postać z tej książki) ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2010-01-10 o 12:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#2210 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zdrowiej, Skarbiątko nasze ![]() Cytat:
![]() ![]() a w Avatarze jest? ![]() to taka Pocahontas dla dorosłych? ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-01-10 o 12:23 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2211 | |||||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Cytat:
kurcze...ja nie wiem-moje pachną ładnie- pudrowo-kwiatowo i nienachalnie Cytat:
no właśnie tak to jest....w domu dziecka utrzymanie jednego wychowanka kosztuje ponad 3000 zł- nie skomentuję tego Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
#2212 | |||
BAN stały
|
Cytat:
Co do rozświetlacza, to też chętnie bym się dowiedziała ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja wykupuję sobie smsem za 2 złote dodatkowego giga na chomiku i ciągnę z chomika ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2213 |
Zakorzenienie
|
![]() Przytulam bardzo mocno Skarbiątko z obcietym kawałkiem paluszka ![]() Jestem zasypana śniegiem, padł mi telefon i wogóle jest do ![]() ![]() Macie może jakieś typy tanich i ładnych komórek, bez zbędnych bajerów, takie do max 300 - 400 stów? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2214 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale Barnes... ![]() ![]() ![]() łooojj... ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja mam od dwóch lat nokię 6300 i sobie chwalę (mały, wygodny, przezył pare upadków ![]() http://www.benchmark.pl/uploads/image/Nokia_6300.jpg widzę, że nowe chodza na allegro po ok. 400 zeta (no i pare bajerów ma ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-01-10 o 12:55 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2215 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2216 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Załącznik 2775368 posiadam taki na stanie i bardzo sobie chwalę ![]() ![]()
![]() |
#2217 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
O widzisz, bardzo ładna ![]() Idę zaraz przyjrzeć się im bliżej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2218 |
To ja :)
|
Niech Cię tylko ręka boska broni przed telefonem z klawiaturą dotykową... Mam LG KU 990 i przez pierwsze 2 tygodnie klęłam jak szewc. Teraz już nie klnę, ale z tęsknotą myślę o chwili, kiedy dostanę telefon z klawiszami
![]()
#2219 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet mi przez myśl nie przeszedł taki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2220 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:05.