Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ile kosztuje aborcja?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-10, 22:14   #422
Fresa
Zakorzenienie

Dot.: ile kosztuje aborcja?

Cytat:
Napisane przez wild_fire Pokaż wiadomość
Aborcja jest indywidualną sprawą kobiety, nie wiem kto napisał że nie chodzi o ciało kobiety tylko o ciało zarodka no fakt tylko ja tego zarodka nie chce mieć wewnątrz nie zabraniam mu życ... byle nie we mnie ! jeśli chodzi o aborcje to kosztuje 2ooo zł około bo to zależy od ginekologa z tym że uczulam warto się popytac i nie pakowac się w aborcje za 4oo w fatalnych warunkach.. jeżeli będzie ona przeprowadzona przez ginekologa w dobrych warunkach we wczesnej ciąży nie ma żadnego zagrożenia zdrowia i zabieg rozpoczyna kolejny cykl miesięczny psychicznych powikłań też nie powinno być jeżeli jest to wola kobiety i jest zdecydowana na zabieg nie polecam go wykonywać jeżeli się wahasz... dostępne są również tabletki Arthrotec z zawartością mizoprostolu które powodują skurcze macicy ( takie jak podczas menstruacji) nie polecam kupowac przez internet bo nie można byc pewnym czy są one autentyczne pozatym 12 tabletek (potrzebna dawka) kosztuje na necie 120 zł a 20-tabletkowe opakowanie w aptece kosztuje około 42 zł, jezeli masz zaufaną osobę (starszą) niech uda się do lekarza i poprosi o receptę uskarżając się na ból stawów i niech powie że zawsze pomagały te tabletki dostępny jest także cytotec, bardziej prawdopodobne jest jednak że dostanie się Arthrotec bez recepty bo jest taka możliwość w małych aptekach i jezeli chcecie byc w zgodzie z prawem to wyjedźcie na dwa dni poza granicę Polski, którąkolwiek bo za każdą aborcja jest legalna i jeszcze aborcję farmakologiczną przeprowadzajcie nie później niż w 9 tyg. ciąży chirurgiczną nie później niż w 12 tyg. bo później to już nie powinno się... z wiadomych względów jeśli któraś chce pogadac gg 19219351 chętnie porozmawiam
Cytat:
Napisane przez wild_fire Pokaż wiadomość
hm... no fakt że kżdy zabieg niesie za sobą jakieś ryzyko, dlatego trzeba je minimalizowac przez np dobre warunki, ja jakoś nie miałam powikłań, jeżeli przeciwnicy bedą ciągle mówic do kobiety bedziesz przeklęta, bedziesz sie smarzyc w piekle, jesteś morderczynią i jeżeli mówi to, co gorsza, osoba bliska to nic dziwnego że są jakieś powikłania psychiczne... dlatego zabieg powinien byc przeprowadzony przez ginekologa on przepisze odpowiednie tabletki antybiotyki żeby w razie jakichs problemów złagodzic je... dlaczego te informacje są nieuczciwe? podaję wszystko zgodnie z prawdą. co do informacji podaje nr gadu żeby kobiety które mają jakiś problem mogły z kimś pogadać ważne jest żeby był ktoś kto będzie wsparciem a nie katem albo kimś kto w razie problemu się odwróci ;(
Taaa, jasne. Podajesz numer gg, żeby mogły z kimś pogadać. A Ty kto jesteś - psycholog? ginekolog? to się przedstaw imieniem i nazwiskiem.
Podajesz numer gg, bo zapewne organizujesz te środki o których wspominasz w pierwszym poście, a to jest w Polsce nielegalne.

Fresa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując