Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz.6
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-11, 10:27   #2512
bambusiek
Zakorzenienie

Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz

ZAczynam nadrabianie

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
I na koniec - bo już prawie zasypiam - muszę się Wam pochwalić, że dostałam - póki co mailowo - oficjalne zaproszenie na Bal Oriflame na 17.04 jutro muszę jeszcze zarezerwować nocleg, a będziemy się bawić w Ożarowie => http://www.mazurkashotel.pl/
Gratulacje Słonko

Cytat:
Napisane przez madziares25 Pokaż wiadomość
A to są nasze obrączki...te dwa typy ,między którymi nie mogę się zdecydować,które już daawno temu wybrałam,zanim je zdradziłam chwilowo na rzecz obrączek z łączonego złota,z brylancikami,czy samego białego...jednak jestem tradycjonalistką i lubię praktyczne rzeczy,a te obrączki są dość proste,fasony typowo klasyczne i zawsze znajdą swoich zwolenników i wyglądają jak obrączki,a nie pierścionki.Jednak urok tkwi w prostocie...bynajmniej dla mnie...a o gustach się nie dyskutuje...
Mam pytanko,które z tych dwóch modeli są fajniejsze Waszym zdaniem?Bo ja nie mogę między nimi wybrać..
Jak dla mnie 1

[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;16305953]Cześć.
Pamiętacie mnie jeszcze?
U mnie istny kosmos-zalatwiania mnóstwo i biegania. Ale najważniejsze rzeczy już mamy.
W ogóle chyba zaczynam rozumieć te dziewcyzny,które wzięły ślub i się nie odzywają na wątku-czlowiek po jakims czasie odstaje od reszty.
Ale trudno...
Za miesiąc będę już żonką.
Dzidzi ma się dobrze. Ja nawet też.
Oby tylko było tak dalej.
Pozdrawiam Was serdecznie![/QUOTE]

Fajnie, że się odezwałaś i że wszystko dobrze
No i dołączam się do innych zazdroszczących PMek

Cytat:
Napisane przez mabi84 Pokaż wiadomość
ma.ko możliwe że tylko ja narzekam bo po prostu nie przywykłam do chodzenia na obcasie a ten przecież nie jest znowu aż taki duży, ale na wiosnę mam zamiar pomaltretowac nogi i się przyzwyczaic
Ja też nie umiem chodzić na obcasach Tzn. jak są jakieś imprezy to nawet szpilki mi nie straszne, ale po dworze to co chwila mi się kostka skręca
No ale kupiłam sobie na wiosnę takie ćwiczebne buciaki i mam zamiar się naumieć

A propo butów to muszę kupić jakieś do pracy, ale obeszłam sklepy, no i oczywiście nic nie znalazłam, bo jeszcze sezon zimowy. Może obecne wytrzymają do wiosny, chociaż już na nie patrzeć nie mogę

Cytat:
Napisane przez Mustique Pokaż wiadomość
a ja dzis złamałam pazura w pracy.. jak otwierałam ampułk,ę leku....

a takiego długiego już miałam.... ale to jest chyba kara.. bo rano szefowa dała nam do podpisania druk , w którym było że mamy do pracy przychodzić w obciętych pazurkach, niepomalowanych i bez biżu.... i ja zamiast podpisać, to dałam dziewczynom dalej do podpisania..
Też miałam takie wymogi

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
mam pytanko do dziewczyn które mają za sobą obrony licencjata, mgr i inne takie tylko błagam, bez podśmiechujek ze mnie

Czy jak pisałyście to wszystkie zdania były "Wasze' czy generalnie tu się przepisało z książki, tam z neta i jakoś poszło i obyło się bez plagiatu? Bo kurde wzięłam się za pisanie ale ciężko napisać coś czego jeszcze nie ma w necie albo książkach. A ja az taki głąb chyba nie jestem
Ja tak 50/50. Starałam się zmieniać, ale był pewien problem... Pisałam o b-ce szkolnej i dostałam taką broszurkę o szkole.Nawet dowiedziałam się, że nie była gdzieś więcej drukowana. No i przepisałam sporo inf., po czym dali mi jeszcze pracę mgr o szkole do wykorzystania materiałów. A ta praca mgr to była przepisana żywcem ta broszurka

Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość
a i wiadomosc z ostatniej chwili sis dzwonilado tego swojego fryzjer asie umowic,a on do niej,ze mnie ma wziac ze soba ciekawe co wymysli
To kiedy nastąpi ta przemiana?
---------------------------------------------------
Zaraz nadrabiam dalej, troszkę dzisiaj ruch i jeszcze jedna kanapka do zjedzenia
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora