|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1801 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz
KArolinusienka francuski?
![]() ![]()
#1802 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz
po prawej
![]() ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- En 2 clics.... jakos tak sie zacyzna ![]() ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- pierwsze to imie, drugie zaznaczasz femme, kolejne to ile bys chciala wazyc i pozniej wciskasz oui ![]() ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- i go oczywiscie ![]() ---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- Quel est votre poids actuel ? -> ile wazysz akyualnie ![]() Avez-vous déjà suivi des régimes pour maigrir ? -> wcisnij 1 ![]() no i email ![]() ---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- Quel poids maximum avez-vous pesé ? Hors grossesse(s) pour les femmes. - > ile wazylas max. Quel poids minimum avez-vous pesé ? Après 18 ans et en dehors de toute maladie. -> ile ważyłaś min. Quel est votre poids de croisière ? Il s'agit du poids maintenu sans effort particulier -> jaka wage osiągnęłaś po odchudzaniu wcześniejszym ![]() wzrost ![]() i oui ![]() i go ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1803 |
Zakorzenienie
|
Cześć!
Idąc dzisiaj z mamą do kościoła byłam pewna, że jest środa popielcowa ![]() Jenny co do statystyki, to rozwiązywałyśmy zadania i to czego dziewczyny nie umiały starałam się im wytłumaczyć. jutro spotkam się z jedną z nich dalej ćwiczyć, tyle, że sama powinnam trochę poćwiczyć z tej partii materiału. a w ogóle to nawet nie wiem z czego będziemy pisać - połowę wiem. a tak to za każdym razem gdy kontaktowaliśmy się z panią profesor to mówiła coś innego - chyba za dużo grup ma. w pracy nudy. klientów bardzo mało. wszyscy spłukani po świętach. zresztą ja też. moje konto świeci pustkami |
![]() ![]() |
![]() |
#1804 |
Zakorzenienie
|
pozniej tak:
1. czy w rodzinie jest nadwaga? 2. ja zaznaczylam 1 ![]() 3. czy latwo Ci jest sie idchudzac? 4. zaznaczylam oui ![]() i 5. jak obejmiesz swój nadgarstek ![]() i go ![]() ---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- no i mi wyszlo, ze nie uda mi sie schudnac tyle ile bym chciala tylko 8 kg wiecej ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1805 |
Zakorzenienie
|
zrobilam
![]() ![]() w ogole w pytaniu o nadwage w rodzinie dalam ze nie bo cos mi jako ciaza tlumaczylo i myslalam ze chodzi o powiekszenie rodziny ![]() Dzięki Karo ![]() Dobranoc ![]()
#1806 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() my listę gości mamy już od dawna ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1807 |
Zakorzenienie
|
hmm myślałam, że tą wątek PM, a nie o dietach
![]() ![]() Ale życze wam wytrwałości i żebyście osiagnęly wymarzoną wagę ![]() ![]() ja o diecie mogę zapomnieć, bo za bardzo lubię jeść - dziś zjadłam paczkę chipsów na "obiad", a teraz jak Housa ogladąłam to paczkę biszkoptów ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1808 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() kcem kcem ![]() ale za niedługo bede wygladac jak orka... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1809 |
Zakorzenienie
|
mi wyszło że nie schudnę to tej wagi którą chcę
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez dottta Czas edycji: 2010-01-06 o 22:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#1810 |
Wtajemniczenie
|
wróciłam z grzańca..
![]() a jutro jasan cholera.... po 2 tyg do pracy ![]() ![]() musze sie powoli kłasc bo po tej nocy do dupy jestem..
![]() |
#1811 |
Zakorzenienie
|
ja już wyglądam
![]() ![]() ![]() ![]() widziałam się na zdjęciach z 01.01 i szok ![]() ![]() --------------- idę spać, dobranoc Edytowane przez dottta Czas edycji: 2010-01-06 o 22:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#1812 |
Raczkowanie
|
Karolinusienka, frida99 - to nie słyszałyscie o tym, ze jeśli w ciagu roku od zaręczyn nie weźmie się ślubu, to zaręczyny stają się nie ważne i należy je odnowić
![]() ![]() ![]()
#1813 |
Zakorzenienie
|
Dobranoc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1814 |
Wtajemniczenie
|
branocki
![]()
![]() |
#1815 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1816 |
Raczkowanie
|
Oj chyba masz racje z tym, ze jest romantyczny. Gdybym Wam zaręczyny opowiedziala...
![]()
#1817 |
Zakorzenienie
|
Piotrus podjechal na buziaka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sonek opowiedz ![]() dotta podobnie jak teraz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dobra ja tez zmykam ![]() dobranoc ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1818 |
Zakorzenienie
|
Hi
![]() Nie było mnie od 13:00 i znów mam zaległości... tylko 7,5 strony ![]() ![]() Lula - czarna sukienka nie podoba mi się ani trochę, za to niebieska jest śliczna! ![]() Sonek - opowiedz o zaręczynach ![]() Ela - ![]() Karolinusienka - też sobie zrobiłam ten test Dukana i do 19.04 powinnam mieć wagę taką jakbym chciała o ile dziś bym zaczęła... Pierwsza faza to 3 dni. A możesz mi powiedzieć od czego taką dietę zacząć ?? Z czego Ty korzystasz, czy sama układasz ![]() I na koniec - bo już prawie zasypiam - muszę się Wam pochwalić, że dostałam - póki co mailowo - oficjalne zaproszenie na Bal Oriflame na 17.04 ![]() Dobranoc ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1819 |
Zadomowienie
|
Nadrobiłam Was dziewczynki po całym dniu...Teraz piszę,a już nikogo nie ma :-(Smutno,moja cierpiąca na bezsenność towarzyszka nocy...śpiocha już pewnie,jak wszystkie...to ja też idę...Tak się tylko zastanawiam,jak to będzie jak będę zmuszona wstawać o 4 30 do pracy na 6?Skoro przed 2 zazwyczaj się kładę?Hmm...Znowu dzionek mi przeleciał i nic nie nadrobiłam.Ale nygusisko ze mnie:-(Letę lulku,rano trzeba wstać,przejdę się do UP zapytać o szczegóły stażu dla dorosłych...Dobranoc wszystkim
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1820 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A to ja się pochwalę:moje dwa typy jak na razie ![]() Edytowane przez madziares25 Czas edycji: 2010-01-07 o 00:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1821 |
Zadomowienie
|
W ogóle,to zauważyłam,że niektóe kiecki to na zdjęciach inaczej wyglądają,a na osobie też inaczej,nby taki sam fason,ale na każdej kobiecie inaczej...
Niedawno miałam okazję przymierzyć kieckę z gorsetem na szerokim kole...a fe,czułam się okropnie...zupełnie nie w moim styu...nie wiem jak ja wytrzymam w ten wielki dzień,kiedy wszystkie oczy będą zwrócone na nas:-/Ja się bardzo peszę i wstydziuchnam i nie lubię rzucać w oczy ![]() ---------- Dopisano o 01:50 ---------- Poprzedni post napisano o 01:48 ---------- Za 590 dni będę żoną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1822 |
Zadomowienie
|
A to są nasze obrączki...te dwa typy ,między którymi nie mogę się zdecydować,które już daawno temu wybrałam,zanim je zdradziłam chwilowo na rzecz obrączek z łączonego złota,z brylancikami,czy samego białego...jednak jestem tradycjonalistką i lubię praktyczne rzeczy,a te obrączki są dość proste,fasony typowo klasyczne i zawsze znajdą swoich zwolenników i wyglądają jak obrączki,a nie pierścionki.Jednak urok tkwi w prostocie...bynajmniej dla mnie...a o gustach się nie dyskutuje...
Mam pytanko,które z tych dwóch modeli są fajniejsze Waszym zdaniem? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1823 |
Zakorzenienie
|
Hej Gadułki Kochane Wczoraj byliśmy z Łukaszem byliśmy na Avatarze - super film ![]() ![]() Lepsze wrazenia mieliśmy podczas powrotu - drogi zasypane jak nie wiem co. Już blisko osiedla za nami jechał samochód, ale nas szybko minął - jechał strasznie blisko lewej strony i pasem do lewoskrętu, a co chwila były wysepki - przed jedną gwałtownie skręcił, bo pewnie ją dopiero zauważył i zarzuciło mu du.pe i niemal wjechał na samochód jadący z naprzeciwka, ale ten szybko zjechał na pobocze - dobrze, że był to pas zieleni i drzewka tam były niewysokie. Normalnie wariat jakiś - pewnie zachlany jechał, bo jeszcze drzwi były niedomknięte. Jechalismy pomału i daleko za nim i patrzyliśmy co on wyprawia - masakara jakaś ![]() Teraz zabieram się za nadrabianie ![]() Miłego dnia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1824 | |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() JennyAniołek-co do jedenia to sobie wypisalam, co mozna w poszczegolnych fazach itego sie trzymalam ![]() ![]() madzia te pierwsze obraczki ![]() ![]() dobra zmykam z samochodem do seriwsu na przeglad ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1825 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jenny gratuluję wyjazdu ![]() Ja dopiero wstałam i pierwsze co... uruchamianie kompa i wizaż ![]() ---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- A tak w ogóle to Dzień dobry Edytowane przez joanwi Czas edycji: 2010-01-07 o 08:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1826 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ale sie nie wyspałam... a zaraz do pracy musze jechac od rana mi cos montuja z gazem i nie ma ciepłej wody :/ musiałam sie umys w lodowatej...bryyy
![]() ![]() |
![]() |
#1827 | ||||
Zakorzenienie
|
Dzie dobry
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Oj pewnie po powrociebędziesz miała miłą lekturę ![]() Cytat:
![]() wow śliczne, w drugiej się zakochałam ![]() wracam do pracy ![]() ---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ---------- mdziares też jestem za pierwszymi obrączkami ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1828 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() madziares suknie piękne ![]() Tez się dzisiaj nie wyspałam i też zaraz do pracy, na razie was ponadrabiałam trochę i do nauki się biore.
![]() |
#1829 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry Dziewczyny
![]() Przypominam, że za rok jest Nasz Rok:P Ja już w pracy, mam nadzieję, że będe miała czas żeby z Wami posiedzieć bo koniec roku to gorący bardzo okres ![]()
#1830 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kurcze dobrze, ze Wam sie nic nie stalo...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:03.