Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Brzuchy nisko-to już blisko - Mamusie styczniowo-lutowe 2010 cz.V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-11, 13:15   #548
malinka118
Rozeznanie

Dot.: Brzuchy nisko-to już blisko - Mamusie styczniowo-lutowe 2010 cz.V

Cytat:
Napisane przez Ingrid80 Pokaż wiadomość
Witam z powrotem w domku Jesteśmy od wczoraj, za nami pierwsza noc - spokojna - dwie pobudki na jedzenie i przewijanie. Na razie Lenka jest aniołkiem je i śpi a co jakiś czas tylko sobie popłacze. Ja po cc czuję się dobrze, chodzę i normalnie funkcjomuję, tylko muszę się oszczędzać z podnoszeniem. Zaraz postaram się was nadrobić, ale będzie trudno!!
Gratuluję noworozpakowanym mamusiom - Eudaimonia i Madziulka
Śliczna córeczka Jesteś zadowolona z Wapiennicy? Zaszczepili Ci tam malutką, czy musialaś do przychodni jechać?

Cytat:
Napisane przez pysiamn Pokaż wiadomość
Zaraz padnęeeeeeeeeee nasmarowałam posta i jak wysyłałam pojawił sie bląd połączenia z serwerem

To teraz w skrócie....
Na nie odsniezonych chodnikach zmachalam się jak słoń w cyrku ....
Fajnie że byłam z mężem bo na schodach w podziemiach wszyscy sięprzewracali takie były oblodzone, nieposypane i sliskie....

Odebrałam posiew:
I jakaś bakteria się przyplątała ehhhhhh zobaczę co na to moja gin
W prawdzie przed porodem z Kubą z posiewu też mi coś wyszło ....ale dostałam globulki i własciwie na porod i Kube nie miało to wcale wpływu ....mam nadzieję że tym razem też tak będzie

Wyniki morfologi, moczu, WR będą dzis po 19 ...ale ja odiorę dopiero w czwartek przed wizyta u gin ....chyba

No i USG !!!
Dziś zaczynamy 37 tydz...
Z USG wynika 38 tydz
Waga szacunkowa 3327g
Lozysko II stopień

Wszystko w normie

No i lekarka powiedziała bez naszego pytania że to DZIEWCZYNKA...że ładnie widać i nie ma wątpliwości

Tak więc Pysiolinka potwierdzona już po raz trzeciiiiiii

Z radości po badaniu kupilam coś malego i różowego z kokardką

Nadrobię Was ale troszkę pozniej bo Kuba mi wstał ....i woła jeśććć

Widziałam jednym okiem piekne bobasy na wątku
A już się martwiłam gdzie jesteś. Fajnie, że Pysiolince siusiaczek nie wyrósł i jaka duż Panienka Ja przy każdym usg pytam, czy dalej jest ziewczynka i mój gin się śmieje, że nic nie wyrasta. Smacznego obiadku - a co dziś szefowa kuchni serwuje ?
malinka118 jest offline Zgłoś do moderatora