Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Gorące zazdrośnice na mroźne wieczory-edycja III limitowana.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-11, 14:48   #4804
Koszkaa
Zadomowienie

Dot.: Gorące zazdrośnice na mroźne wieczory-edycja III limitowana.

Cytat:
Napisane przez paprif Pokaż wiadomość
Witam ja dzisiaj mam dobry dzień, koło powinno być zaliczone... z tż ok, wciąż czekam aż do Mnie przyjedzie :roll eyes:
Teraz oczywiście zmykam do ... ale wizaż zostawię sobie włączony

No to Koszka jednak znasz tego swojego tż jak własną kieszeń... głupio, że w tak brutalny sposób wyładowuje swój stres... bo wyładowuje go na Tobie, ciekawe jak wyglądają jego kontakty z kolegami... też ich, eeeee olewa ?
Znając swój temperamencik ustawiłabym tego chłopaka do pionu
... przecież druga osoba jest oparciem, oto chyba chodzi w związku... Ty się starasz, chcesz mu pomóc, wymyślasz miłe niespodzianki... jakieś odwiedzinki ze smakołykami jak się będzie uczył- nie no... za dużo poświęcenia...
Wiesz w gruncie rzecz biorąc to on się właśnie na mnie nie wyżywa W pewnym sensie może i tak, ale dla niego wygląda to inaczej. Według niego wyżywałby się, gdyby był dla mnie nie miły z tego powodu itp, a tak to się TYLKO nie odzywa
Ciekawa jestem czy udałoby Ci się ustawić go do pionu To ciężki typ.
Nie wiem ja narazie skupiam się na nauce, ale tym razem się tak nie dam. Również pokaże pazurki. Niech no tylko ta sesja minie, to będziemy inaczej rozmawiać