2010-01-11, 19:40
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Brzuchy nisko-to już blisko - Mamusie styczniowo-lutowe 2010 cz.V
Cytat:
Napisane przez PatkaM84
A zamierzacie szczepić tak państwowo czyli więcej wkłuć czy będziecie kupować te szczepionki skojarzone??
|
wezme skojarzone bo tak jak Celka pisała mają mniej dodatków. Natomiast mnie juz serducho bolało jak patrzyłam na jedno wkłucie a co dopiero po 3 na raz
Cytat:
Napisane przez Zaslona
Tak piszecie o tej wadzę, a ja się boję, że moja Mała mało waży. Niby w 33tc ważyła 1900g, więc ma jeszcze trochę czasu na podrośnięcie, ale ja nie wiem jak ona się tam mieści jak mam taki mały brzuch  Ludzie to się dziwią, jak im mówię, że za miesiąc rodzę  Niby wszystko jest ok, ale ja zaczynam mieć jakieś schizy  Mama mnie pociesza, że jak ona szła rodzić mojego najstarszego brata, to lekarki się pytały "A Pani to co, do porodu?", a mama mówi, że tak. Dziwiły się, bo miała mały brzuch. I mój brat jak się urodził to ważył chyba 2900g albo 3kg.
Jutro idę do ginekologa na wizytę, zobaczymy co mi powie...
|
eee tam ja z Adrianem miałam wielki brzuch a dzidek raczej sredniaczek 
Cytat:
Napisane przez kolka222
mój lekarz odpowiedział mi podobnie:" nie chciałaby pani nawet widzieć, jak rodzi się ponad 4 kg dzieci"  Wytłumaczył mi ,że takie sa uwarunkowania genetyczne. Po prostu ktoś jest zaprogramowany na taka wagę i już- ja zreszta jestem niska i drobna , a mój Tż też z tych niskich(ma 170), więc trudno ,żeby nasz produkt genetyczny był szcególnie wyrośnięty. Zresztą bardzo duża waga nie świadczy o dobrostanie, bo wiem,że cukrzyca ciążowa może prowadzić do dużej wagi dziecka...
|

ale mnie to rozbawiło
Zebra ślicznie
|
|
|