Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-11, 22:44   #3011
rzyrafka
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
telefon, stół, aktówka
Świetny skecz, uwielbiam KMN.
A ja nie znoszę, jakoś puenty mi zupełnie nie odpowiadają
Cytat:
Napisane przez pakosta Pokaż wiadomość
Jak mnie wszystko niemiłosiernie swędzi, chyba będę sobie aleric w kroplówce podawac jak tak dalej pójdzie... A jestem uczulona tylko na pleśń ponoć...
U mnie w pokoju jak za rzadko wietrzę to od razu jets pleśń na oknach- moze też za rzadko wietrzysz?
Cytat:
Napisane przez ewwwa Pokaż wiadomość
rzyrafko mnie tez kusza sztuczne rzesy juz od dlugiego czasu ostatnio oglądałam je w inglocie i nie wiem czy sie nie skusze na jakies Ale w sumie nie wiem czy miałabym je na razie gdzie wykorzystac Chyba sie starzeje bo cos mi sie nie chce juz na imprezy chodzic
siostra miała takie klasyczne ale dla mnei chyab takei za cienkie, podobają mi się te co ma agabil z artykułu instruktażowego z głównej strony wizażu
staruszka
Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Ja też lubię dużo przecinków dawać. I w ogóle w każdym wypracowaniu jakie pisałam w szkole uwielbiałam robić zdania wielokrotnie złożone i często mi pani od polskiego malowała wielkie czerwone kropy w miejscu moich przecinków
Ja tez lubiłam takie wielkie zdania, ini z tego zrobiliby stronę wypracowania, a ja 3 takei przecinki i całą myśl włącznie z cytatami zawarta
Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
A mi promotor nie zaznaczył żadnego błędu interpunkcyjnego Fakt: to moje małe zboczenie no i jestem na politechnice, więc po promotorze spodziewać się zbyt wiele nie można, ale jednak liczyłam, że jakieś moje błędy znajdzie
Bo moż eżadnego nie zrobiłaś
Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Zgadzam się, to najlepszy sposób na nauczenie się poprawnej pisowni.
Ech, jak się czyta tylko podręczniki akademickie to średnio można na tym wyjść
Cytat:
Napisane przez sleepy Pokaż wiadomość
Z chęcią poniucham tego Aliena bo przychodnia lekarska i cmentarz brzmi bardzo zachęcająco i sugestywnie
dla mnie on jest zbyt nijaki żeby nawet na miano przychodniowego zasłużyć. Angel z resztą też nijaki- żeby to jeszcze jakies charakterystyczne było chociaż
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora