2010-01-11, 22:44
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X
Cytat:
Napisane przez emememsik
telefon, stół, aktówka 
Świetny skecz, uwielbiam KMN. 
|
A ja nie znoszę, jakoś puenty mi zupełnie nie odpowiadają 
Cytat:
Napisane przez pakosta
Jak mnie wszystko niemiłosiernie swędzi, chyba będę sobie aleric w kroplówce podawac jak tak dalej pójdzie... A jestem uczulona tylko na pleśń ponoć...
|
U mnie w pokoju jak za rzadko wietrzę to od razu jets pleśń na oknach- moze też za rzadko wietrzysz?
Cytat:
Napisane przez ewwwa
rzyrafko mnie tez kusza sztuczne rzesy juz od dlugiego czasu  ostatnio oglądałam je w inglocie i nie wiem czy sie nie skusze na jakies  Ale w sumie nie wiem czy miałabym je na razie gdzie wykorzystac  Chyba sie starzeje bo cos mi sie nie chce juz na imprezy chodzic 
|
siostra miała takie klasyczne ale dla mnei chyab takei za cienkie, podobają mi się te co ma agabil z artykułu instruktażowego z głównej strony wizażu 
staruszka 
Cytat:
Napisane przez isa666
Ja też lubię dużo przecinków dawać. I w ogóle w każdym wypracowaniu jakie pisałam w szkole uwielbiałam robić zdania wielokrotnie złożone i często mi pani od polskiego malowała wielkie czerwone kropy w miejscu moich przecinków 
|
Ja tez lubiłam takie wielkie zdania, ini z tego zrobiliby stronę wypracowania, a ja 3 takei przecinki i całą myśl włącznie z cytatami zawarta 
Cytat:
Napisane przez kochanie
A mi promotor nie zaznaczył żadnego błędu interpunkcyjnego  Fakt: to moje małe zboczenie no i jestem na politechnice, więc po promotorze spodziewać się zbyt wiele nie można, ale jednak liczyłam, że jakieś moje błędy znajdzie 
|
Bo moż eżadnego nie zrobiłaś 
Cytat:
Napisane przez emememsik
Zgadzam się, to najlepszy sposób na nauczenie się poprawnej pisowni. 
|
Ech, jak się czyta tylko podręczniki akademickie to średnio można na tym wyjść 
Cytat:
Napisane przez sleepy
Z chęcią poniucham tego Aliena bo przychodnia lekarska i cmentarz brzmi bardzo zachęcająco i sugestywnie 
|
dla mnie on jest zbyt nijaki żeby nawet na miano przychodniowego zasłużyć. Angel z resztą też nijaki- żeby to jeszcze jakies charakterystyczne było chociaż
|
|
|