|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2941 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X
MagJa kupiłam ten kałamarz
nad tym słoiczkowym tez sie zastatnawiałam ale nie wiem czy umiałabym sie nim obsługiwać Kiedys pewnie zaryzykuje He he ja sie zaszyłam pod kocykiem ale niestety musze sie uczyc Ale za to wieczorem obejrze sobie kilka odcinków Układów ze świetna glenn close w ramach nagrody za trudy nauki![]() ![]()
|
|
|
|
#2942 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2943 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#2944 |
|
Zakorzenienie
|
MagJa ma koncówke taka "pisakową"
hehe studia są przereklamowane!
|
|
|
|
#2945 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Mag, mam krem Vichy do cery suchej.
Jest ślicznie biało, zdecydowanie wolę coś takiego (tym bardziej, że mróz nieduży), niż roztopy i marznący deszcz, jak wczoraj i przedwczoraj. Wracając w piątek z imprezy musieliśmy iść ulicą, bo chodniki były pokryte lodem. A dzisiaj ślicznie biało. Gorzej, że ja muszę prowadzić samochód.
|
|
#2946 |
|
po prostu Em :)
|
A ja się uczę na jutrzejszy egzamin i mam już dość, bo tyle spraw mi się zwaliło na głowę, że w ogóle nie mogę się skupić - a naprawdę chcę!
|
|
#2947 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Też wczoraj ledwo przeszałam przez Aleję Niepodległości - najgorsze, że pługi przesypują ten śnieg na pobocze, więc trzeba przechodzić przez zaspy... Ale i tak mi się podoba, jest tak biało, nic nie śmierdzi (gorzej będzie wiosną jak śnieg się zacznie rozpuszczać wraz z całą psią zawartością )Cytat:
i trzymam za Ciebie kciuki![]() Cytat:
Tata raz ją złapał za fraki i wyrzucił na siłę na balkon, to ma ślady na rękach po tym pomyśle już drugi tydzień ale kota coś też przestała krzyczeć przy drzwiach Za to choinka nam się sypie - kocica przechodzi pod nią i ma pełno igieł w futrze. No i rozsypuje po całym mieszkaniu. A potem się znajduje igły w miejscach takich jak polar w szafie czy kocyk na łózku (a tam teoretycznie nie wchodzi kot )Mnie krem YR nawilża - minął mi dzięki niemu przesusz z czoła wreszcie
|
|
#2948 |
|
Zakorzenienie
|
Jak już jesteśmy w "kocim" temacie, widziałyście ten filmik? http://www.youtube.com/watch?v=jm3dm5J5r0A
|
#2949 |
|
|
Świetny filmik.
![]() Widziałyście ten? http://www.joemonster.org/filmy/2153..._tak_mi_dobrze
|
|
#2950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze ten jest świetny - kot kontra drukarka http://www.youtube.com/watch?v=kvBiS...eature=related
|
|
#2951 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Życzę aby problemy zdrowotne (i te inne) szybko nabrały dobrego obrotu. Cytat:
Cytat:
|
|
#2952 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a mogłabyś porównać do Aquapulpe do suchej? jest w jakiejś mierze podobny?
|
|
#2953 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak myślałam, ale wolałam się upewnić. Cytat:
Cytat:
![]() Także chyba nie ma przeproś, i ja go sobie sprawię. Wezmę przy okazji jednak Waxa Latte z L'Biotica, bo tak czytając wczoraj waxowe wątki przypomniało mi się, że ostatnimi czasy nie byłam zadowolona z tego zagramanicznego dla wszystkich kolorów włosów, a znów z tego do suchych i zniszczonych L'Biotica bardzo. Ale że tego ostatniego zapach mnie mdlił, to spróbuję mlecznego i chyba wezmę dwufazowca do kompletu. Niby mam jeszcze Fructisa do farbowanych, ale przecież wypsikam raz-dwa. Fajowy. Muszę sobie kiedyś taki urządzić. Ale w sumie dzisiaj też było miło. Pospacerowaliśmy po mieście, po parku, postaliśmy trochę na Rynku, ale że koncerty były lipne, licytacje też, to w końcu wróciliśmy do domu na gorącą herbatkę i frytki. Potem poprawiłam kawką z Baileys'em, czekoladą i piernikiem iii pękam w szwach Od jutra ostro biorę się do pracy nad sobą, trzeba ograniczyć żarełko i więcej się ruszać, bo już nie mogę na siebie patrzeć
|
|||
|
|
|
#2954 |
|
Zakorzenienie
|
MagJa ja też musze sie zabrac za siebie
przed swietami troche schudlam a teraz tendencja zwyżkowa właśnie przez świeta. Chyba wróce na moja dietePoza tym, marzy mi sie kilka dni wolnego moze nawet nie tyle od uczelni itp ale od myslenia o tym wszystkim. Mam takie fajne ksiazki do czytania i nie mam kiedy jej przeczytać Wogóle po latach podchodów zapisałam sie do biblioteki na Rajskiej
|
|
|
|
#2955 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To nie może być prawdziwy kot! Mój uciekł już przy cięciu papieru ![]() A tu inne koty: http://www.youtube.com/watch?v=9oFcrbFDKpQ Cytat:
![]() A tu film dla tych, które szukają nowego kremu ![]() http://www.youtube.com/watch?v=loD7kXzSBLc Byłam przed chwilą na dworze... jest przepięknie I z tego zachwytu nawet chwilę pobiegałam. Efekt - przemoczone buty, ból gardła i radość okrutna Niech żyje śnieżna zima![]() Warszawianki, macie może ochotę na spotkanie noworoczne w czwartek? Nosku, możesz się wtedy spotkać?
|
|
#2956 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym są bardzo podobne Galenic ma energetyzyjący owocowy zapach, vichy pachnie bardzo delikatnie, prawie niewyczuwalnie. Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ---------- Cytat:
mam nadzieję, że moje kremy nie mają systemu TAS
|
|
#2957 | ||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jak gotuję ziemniaki/makaron/ryż to mogę w ogóle nie solić, włąściwie dosalam tylko warzywa do smaku ale nie dużo, na kanapkach też chociaż sam chleb zawiera sporo soli. Na fakultecie z bromatologii (słowo, którego nigdy bym z tym znaczeniem nie skojarzyła) mówili, ze chcieli na uczelni zacząć jakies badania właśnie o chlebie i sami go piekli z różną zawartością soli ale nie zaczęli bo podobno ten z małą zawartością był niejadalny. śledzik jakoś tylko mi się kojarzy z postami wg kalendarza kościelnego i tylko wtedy go jem- moz epora to zmienić? Co do alkoholu to likierów wręcz nie znoszę (tylko na koniuszek języka dla poczucia smaku) drinków nie pijam, od dłuższego czasu udaje mi się unikać wódki i piwa i wreszcie przestawiam się na wino (a to chyba postanowienei z zeszłego roku było )Cytat:
Ooo, to nei wiem cyz powinnam zaglądać na perfumy... Chociaz kasy i tak już nie mam więc co mi szkodzi ![]() Cytat:
właśnie to się staram od dawna zmienić u mnei w domu- nie znosze wszelkich weget/kostek/ziarenek kupnych, a wczoraj jak siostry zrobiły obiad w postaci warzyw na patelni zaprawionych kostką rosołową zamiast ziołami to wyszłam z domu bez jedzenia bo nie chciałam wszczynac awantury a miałam ochotę je powystrzelać bo cały dzień głodna byłam i tak czekałam na te warzywka ![]() Cytat:
Ja z tymi dwoma środowymi to moge powiedzieć, że zjadłam ich w życiu aż 10 Ale kfc-owych kurczaczków w kanapkach już trochę więcej (ale i tak nie częściej niż raz na 2-3 miesiące więc się nie martwię ) Gotowych dań ze sklepu tez raczej nie kupuję (ostatnio tylko mam bzika na punkcie zupek proszkowych knorra 8 warzyw ) ale one praktycznei nie maja żadnych świńsyw ![]() [QUOTE=isa666;16329370]Akurat ostatnimi czasy w ogóle nie mam ochoty na słodycze, chyba świąteczne przeżarcie tak na mnie podziałało. A skoro już jesteśmy w takim temacie: ja kocham pieprz ziołowy Uwielbiam kanapki z żółtym serkiem, pomidorem i ogórkiem i na to właśnie odrobina tego pieprzu. Mmmmm.... Uwielbiam też ostre żarcie, zawierające dużo pieprzu, ostrej papryki, chili itp. W ogóle kocham ostre przyprawy [/QUOTE]A ja ostatnio przegryzam słodkie słonym i na odwrót, ale najwazniejsze, że jakoś czekolad mlecznych nie chce mi się tykać a chilli kocham nad życie ![]() Kuszą na szczęście tylko 3 rzeczy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
jak z resztą żadna prócz limitowanej manhattanu której już połowa została; ale i tak ją lubię, przymierzam się do brązowej inne kolory tez fajne, ale za rzadko bym ich używała.polecam robić listę, wpatrywać się w nią często a część produktów znudzi się od samego patrzenia- ja tak mam spędziłam bardzo miło piatkowy dzionek na przygotowaniach do imprezy urodzinowej 5-ciolatki przyjaciółki, wczoraj z rana upiekłam dla niej muffinki czekoladowo-dżemowe. Wyszły pyszne, przyozdobiłam kuleczkami dekoracyjnymi i wyglądało to jak biżuteria ![]() Impreza się udała, a potem jak już miałam wchodzić do klatki do domu zadzwonił Przyjaciel-Brat z porpozycją nie do odrzucenia- winko, o którym myślałam że juz zapomniał. Niesteyty skończyło się to tak, że do domu wróciłam dziś po 14stej Cytat:
A w pracy chyba już dłuższą chwilę cos nie tak, nie chciałabys jej zmienic moze?Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Siostra miała wczoraj studniówkę, ale jak wyglądała zobaczę dopieor na zdjęciach Przyklejały z przyjaciółką sztuczne rzesy, podobno super się trzymały. Ja przyznam, ze też mam ochotę zakupić jakieś fajne ![]() No to miłego tygodnia życzę, będe musiała rzadziej wpadać z racji nauki
|
|
#2958 |
|
|
telefon, stół, aktówka
Świetny skecz, uwielbiam KMN.
|
|
#2959 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Na jakie dni ta gazetka? Kurcze, ale czy w moim Rossmannie jest Bourjois ![]() Cytat:
I biegają bo tym mrozie. brr!Cytat:
Cytat:
Ja wczoraj cały wieczór przesiedziałam z belgijskim piwkiem i kabaretami Aktualnie jestem zafascynowana Łowcami. B i "Najśmieszniejszym Człowiekiem Świata"---- Jak mnie wszystko niemiłosiernie swędzi, chyba będę sobie aleric w kroplówce podawac jak tak dalej pójdzie... A jestem uczulona tylko na pleśń ponoć... Edytowane przez pakosta Czas edycji: 2010-01-11 o 08:51 |
|||||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2960 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() rzyrafko mnie tez kusza sztuczne rzesy juz od dlugiego czasu ostatnio oglądałam je w inglocie i nie wiem czy sie nie skusze na jakies Ale w sumie nie wiem czy miałabym je na razie gdzie wykorzystac Chyba sie starzeje bo cos mi sie nie chce juz na imprezy chodzic![]() Wstałam przed chwila i teraz tropie literówki itp w mojej pracy Z ortografia nie mam problemu, gorsza jest interpunkcja bo wszedzie bym powstawiała przecinkiEdytowane przez ewwwa Czas edycji: 2010-01-11 o 10:01 |
|
|
|
#2961 |
|
Zakorzenienie
|
Rzyrafko: ceny rewelacyjne w Rossmanie, ale nie wiem czy coś kupię. Ide po pracy, może na żywo coś mi wpadnie w oko.
Póki co myślę nad tuszem False lash + Masterpiece za 56,99 - poczytam jeszcze opinie o FL i zdecyduję ![]() Będę miala odsypke Imperiali Ewwwa: to nie ja pisalam o sztucznych rzesach a Rzyrafka ![]() Co do przecinków: moja "korektorka" pracy stwierdziła, że mam obsesję na punkcie przecinków
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-01-11 o 09:28 |
|
|
|
#2962 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Ależ mnie wkurzają te moje włosy. Jak je podcięłam to kazałam wycieniować a teraz mi się tak wykręcają w każdą stronę, że aż mnie szlag trafia Ale nie chcę ich z drugiej strony prostownicą męczyć...Ja też lubię dużo przecinków dawać. I w ogóle w każdym wypracowaniu jakie pisałam w szkole uwielbiałam robić zdania wielokrotnie złożone i często mi pani od polskiego malowała wielkie czerwone kropy w miejscu moich przecinków
|
#2963 |
|
Zakorzenienie
|
Oj, Hosenko wybacz
Ja ciągle sprawdzam te moja prace.... |
|
|
|
#2964 |
|
Zakorzenienie
|
A dlaczego?? Przeciez spis może robić się na bieżąco i automatycznie
Nie trzeba ręcznie wpisywać tytułów rozdzialów, ani zmieniac numerów stron itp.
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-01-11 o 10:18 |
|
|
|
#2965 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
kochanie w czwartek powinnam mieć spokój, więc jestem chętna jak najbardziej
strasznie mi głupio, że tyle musisz czekać na ten peeling
|
|
#2966 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Spis treści można zrobić automatycznie w wordzie Wystarczy w trakcie pracy zaznaczać tytuły rozdziałów![]() A mi promotor nie zaznaczył żadnego błędu interpunkcyjnego Fakt: to moje małe zboczenie no i jestem na politechnice, więc po promotorze spodziewać się zbyt wiele nie można, ale jednak liczyłam, że jakieś moje błędy znajdzie![]() ---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- Cytat:
Niech Ci nie będzie głupio, bo ja też nie miałam wcześniej czasu No i najważniejsze, że go "mam" dzięki Tobie
|
|
#2967 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() też przejrzałam gazetkę Rossmannową, rzeczywiście duże obniżki, zaskoczyło mnie jedynie, że w cenie na dowidzenia są dezodoranty Nivea o_O dobrze, że używam kulek ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
natomiast ten do mieszanej jest dla mnie za lekki, wchłania się błyskawicznie i już nie czuję, że coś mam na twarzy..i właśnie waham się, bo niby zaoszczędzę, a boję się, że mi nie przypasuje to i szkoda 30zł, skoro mogłabym dołożyć i mieć ten, który świetnie się sprawdza ale raczej się skuszę, choćby z ciekawościCytat:
takie modelowanie bez użycia suszarki ja nigdy nie zwracałam uwagi na przecinki, dopiero w liceum zaczęły mi być bardziej potrzebne, jak zwiększyła się liczba pisanych wypracowań, pomaga też czytanie książek, właściwie człowiek przestaje kierować się regułami, a wychodzi to zupełnie naturalnie ![]() Cytat:
a na Politechnice rzeczywiście spotkać kogoś z duszą humanisty jest trudno ostatnio przepisywałam od koleżanek notatki, a tam taaaakie byki, że aż oczy bolą np. strasznie mnie irytowało "do czynienia" pisane razem
What you're drinking? Rum or whiskey? Now won't you have a Double with me? I'm sorry I'm a little late I got your message by the way I'm calling in sick today So let's go out for old time's sake Edytowane przez Organzza Czas edycji: 2010-01-11 o 10:41 |
|||||
|
|
|
#2968 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co? Zbieram na Aliena
Co prawda, mogłabym sobie na niego spokojnie pozwolić z moich oszczędności, ale nie chcę ich ruszać (z tego samego powodu nie kupiłam jednak Imperiali) W Marionaud wyprzedaż: -30, -40% na Clinique, Diora, Chanel itp, ale co z tego skoro wszystko ważne jeszcze przez 3-4 miesiące
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-01-11 o 10:43 |
|
|
|
#2969 |
|
Zakorzenienie
|
Hosenko, kochanie Piszę pracę inzynierska
wiem ze w wordzie jest funkcja spis tresci ale chyba jako jedyna funkcja w tym programie nie chciala sie mnie słuchać
|
|
|
|
#2970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:29.

nad tym słoiczkowym tez sie zastatnawiałam ale nie wiem czy umiałabym sie nim obsługiwać
Kiedys pewnie zaryzykuje
Ale za to wieczorem obejrze sobie kilka odcinków Układów ze świetna glenn close w ramach nagrody za trudy nauki

Też wczoraj ledwo przeszałam przez Aleję Niepodległości - najgorsze, że pługi przesypują ten śnieg na pobocze, więc trzeba przechodzić przez zaspy... Ale i tak mi się podoba, jest tak biało, nic nie śmierdzi

Pięknie jest i nawet nie zbyt zimno

jak z resztą żadna prócz limitowanej manhattanu której już połowa została; ale i tak ją lubię, przymierzam się do brązowej