Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-14, 10:40   #4811
abz
Zakorzenienie

Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. III

Cytat:
Napisane przez zgadnij_MS Pokaż wiadomość
Przyszłam z misją Trzymajcie za mnie kciuki między 15.00-16.00 Będę się BRONIĆ

Z góry bardzo dziękuje

Cytat:
Napisane przez Tity Pokaż wiadomość
abz a ja nie pisałam o Tobie tylko tak ogólnie Przepraszam, jeśli odebrałaś inaczej, ale czytałam bardzo pobieżnie i moim zamiarem nie było urażenie kogokolwiek Mam nadzieję, że się nie gniewasz, że tak napisałam. Masz rację, że ryzyko poronienia jest większe we wczesnej fazie. No ale samo kupienie ciuszków i tak nie ma na to wpływu przecież. A ciuszki w końcu i tak się przydadzą
Ja się oczywiście nie czuję urażona

Cytat:
Napisane przez Kakusia Pokaż wiadomość
ale jak wyjdzie w tak kulminacyjnej fazie to nie zobaczy tych pierwszych sekund kiedy ich dziecko jest na świecie tego kiedy najbardziej leją się łzy wzruszenia, kiedy pierwszy raz kładą mamusi na piersi dzieciątko, ten pierwszy niepowtarzalny widok... kiedy w tej danej chwili mężczyzna staje się ojcem...

JUŻ, TYLE CO MIAŁAM DO POWIEDZENIA

Ja mam dziś usg połówkowe, proszę trzymajcie za mnie mocno kciuki, żeby Dzidzia była zdrowa zaczynam się stresować
(tak po cichutku możecie drugiego kciuka trzymać za dziewczynkę)
w sumie bardzo mądrze napisałaś o tym porodzie....
za różowe ubranka

Cytat:
Napisane przez lindsley Pokaż wiadomość
Ja mam kolędę w sob i się zastanawiam jak to zrobić... Pierwszy raz w sumie przyjmiemy księdza, w domu burdel, Tz będzie pewnie remont ciągnął bo nie będzie przecież siedział od rana i czekał, kiedy to ksiądz przyjdzie...
a przecież mieszkacie z bratem TŻ (czy pomyliłam?) to nie mozecie razem przyjąc koledy u nich np?

abz jest offline Zgłoś do moderatora