2010-01-14, 11:14
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek część XVII :)- saga nie tylko o pierścionkach;)
Cytat:
Napisane przez ButterBear
Hej...
A ja mam dziś zły humor...i nie mam weny nawet na pisanie...
więc tylko się witam ...cześć 
|
Co się stało, może jakoś ten zły humor przegonimy ?
Cytat:
Napisane przez novocaine870
Poczekalnia jest......chociaż powiedziałabym, że to bardziej poczekalnia dla bezdomnych  Nie miałam sobie gdzie usiąść, bo wszystkie ławki zajęte były przez nich. Do 1 siedziałam w McDonaldzie, a potem stałam koło kasy, bo nawet jak się jakieś miejsce zwolniło, to i tak nie widziało mi się siedzieć po nich ani między nimi. Dobrze, że SOK często chodziła, a potem i kilku policjantów, bo chyba bym tam ze strachu umarła 
|
O kurde, zawału bym dostała 
Cytat:
Napisane przez hania811
O kurcze...Biedulo, a wczoraj wieczorem była taka zimnica .
Ano mam super nastrój...jestem mega nakręcona i podniecona
Oby choroba ustąpiła
A zazdrościć jest czego
Za duże zamieszanie by się zrobiło gdybyśmy to rozdzielili.
W sumie zrobienie tych zakupów to nic trudnego, potrzebuję tylko kogoś kto będzie jeździł wózkiem i wnosił to wszystko do domu..a mam takiego kogoś..a nawet dwóch takich ktosiów  .
Wiesz to zakupy typu...2 kg szynki, 2 kg kabanosów, 20 makaronów, 2 kg sera żółtego....także nic skomplikowanego
---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ----------
Zara lubi tak znikać więc o nią się nie martwię..ale że L_V zniknęła to na prawdę dziwne....i niepokojące 
|
A no to spoko takie zakupy to pikuś 
Jak L_V się nie odezwie za jakiś czas to zadzwonię chyba, mam przecież jej numer, albo wyślę sms-a bo jakoś to do niej niepodobne tyle milczeć ?!
|
|
|