Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymarzony pierścionek część XVII :)- saga nie tylko o pierścionkach;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-14, 11:14   #4202
dorinka30
Zakorzenienie

Dot.: Wymarzony pierścionek część XVII :)- saga nie tylko o pierścionkach;)

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Hej...

A ja mam dziś zły humor...i nie mam weny nawet na pisanie...
więc tylko się witam ...cześć
Co się stało, może jakoś ten zły humor przegonimy ?
Cytat:
Napisane przez novocaine870 Pokaż wiadomość
Poczekalnia jest......chociaż powiedziałabym, że to bardziej poczekalnia dla bezdomnych Nie miałam sobie gdzie usiąść, bo wszystkie ławki zajęte były przez nich. Do 1 siedziałam w McDonaldzie, a potem stałam koło kasy, bo nawet jak się jakieś miejsce zwolniło, to i tak nie widziało mi się siedzieć po nich ani między nimi. Dobrze, że SOK często chodziła, a potem i kilku policjantów, bo chyba bym tam ze strachu umarła
O kurde, zawału bym dostała

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
O kurcze...Biedulo, a wczoraj wieczorem była taka zimnica .

Ano mam super nastrój...jestem mega nakręcona i podniecona

Oby choroba ustąpiła

A zazdrościć jest czego

Za duże zamieszanie by się zrobiło gdybyśmy to rozdzielili.

W sumie zrobienie tych zakupów to nic trudnego, potrzebuję tylko kogoś kto będzie jeździł wózkiem i wnosił to wszystko do domu..a mam takiego kogoś..a nawet dwóch takich ktosiów.

Wiesz to zakupy typu...2 kg szynki, 2 kg kabanosów, 20 makaronów, 2 kg sera żółtego....także nic skomplikowanego

---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ----------

Zara lubi tak znikać więc o nią się nie martwię..ale że L_V zniknęła to na prawdę dziwne....i niepokojące
A no to spoko takie zakupy to pikuś
Jak L_V się nie odezwie za jakiś czas to zadzwonię chyba, mam przecież jej numer, albo wyślę sms-a bo jakoś to do niej niepodobne tyle milczeć ?!
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora