Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Studniówkowiczki 2010 :) cz III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-16, 10:16   #2891
MyLastHope
Rozeznanie

Dot.: Studniówkowiczki 2010 :) cz III

Cytat:
Napisane przez Xtase Pokaż wiadomość
A jak fryzjerka robiła Ci te loki to myła wcześniej głowę ?

Dobra dziewczyny trzymajcie kciuki żeby i mnie się trzymały też chcę loki, ale mam dłuższe włosy niż Ty Jadę do fryzjera
nie myła mi, bo miałam myte rano, tylko spryskiwała je takim płynem, że i tak były mokre... nakręciła mnie na wałki, pozniej godzinka prawie suszenia, w trakcie makijaz (też z pół godz zeszło), potem jak mi sciągła już wałki to mi je ładnie ułożyła, spięla i utrwaliła także jak na 2 godziny 25 zł to strasznie mało. I loczki wytrzymały w stanie prawie niezmienionym moje całonocne wariacje
Wam też życzę równie udanych studniówek jak moja

jeszcze jedno, byłam bogato wyposażona w razie jakiejś wpadki, tzn buty na zmianę, plastry na odciski, rajstopy, agrafkę, puder, błyszczyk i lusterko i tylko te 2 ostatnie mi się sprzydały, aż byłąm zdziwiona, że tak dobrze mi się tanczyło w tak wysokich i nowych butach, a odcisk jest tylko jeden i nie w tym miejsu, w ktorym bym sie spodziewała, bo na podeszwie ;p

dietetyk, kucharz, nieuleczalna kociara, początkująca biegaczka, fascynatka siłowni i treningu funkcjonalnego

Edytowane przez MyLastHope
Czas edycji: 2010-01-16 o 10:20
MyLastHope jest offline Zgłoś do moderatora