2010-01-19, 22:18
|
|
żona
|
Dot.: Studniówkowiczki 2010 :) cz III
Cytat:
Napisane przez melleczka
wiesz jezeli masz do niego stuprocentowe zaufanie to mozesz na tym pen drivie zamiescic zdjecia ktore prowadza do twardego problemu
albo wiem!
ktoras pisala o drodze uslanej karteczkami...
moze ty mu zrobisz taka wirtualna droge... tzn porobisz fotki np porozrzucanym platkom roz, potem wejscie do twojego pokoju i od wejscia jakas czesc garderoby na podlodze  ostatnie zdjecie bedzie sie konczylo np na seksownym buciku na wysokim obcasie pozostawionym pod lozkiem... i na koniec jakis podpis w sensie ze to cie czeka  wyslac mu taki pen drive poczta albo podrzucic pod drzwi tak zeby doszedl w walentynki. a jak on do ciebie przyjdzie juz totalnie wtedy nakrecony to zobaczy to co bylo na fotkach
takie cos mi do glowy przyszlo 
---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ----------
no i oczywiscie dokonczenie czyli ciebie  taka wisienka na ciescie 
|
wszystko super tylko mieszkam w bloku i do mojego pokoju od drzwi wejsciowych jest jakies 7 kroków
A zdjęć takich nie mam nawet jeśli a sama samowyzwalaczem nie zrobie, bo brzydko:/
Cytat:
Napisane przez AcutoPeperone
A co lubi twój Tż? Kurcze ciezko tak wymyslic na poczekaniu, sama mialam problem.. Mój Tż kiedyś powiedzial  bwin sie wstazka zrób ladną kokardke i to bedzie dla mnie najlepszy prezent 
|
wstązka i ja goła, to słysze za każdym razem!! ale skad wziasc taka dużą wstązke z kokarda? w internecie jest taka ale chyba 40 cos zlotych kosztuje, wiec bez przesady
Cytat:
Napisane przez julajta
A ja dziewuszki zostałam sama 
Tzn bez partnera na studniówkę.
Dzisiaj słynny Mariano Italiano napisał, że bardzo przeprasza, ale nie będzie mógł przyjść ( z nieoficjalnych wersji wiem, że ma to związek z jego byłą dziewczyną, z którą się to raz schodzi raz rozchodzi i ona o mnie zazdrosna niby  ).
Ogólnie gdyby był zajęty to oczywiście, że bym go na Studniówkę nie zaprosiła, ale jest wolny. On chyba jeszcze do niej coś czuje i pewnie dlatego nie chce kusić losu, żeby iść ze mną. No cóż. Zła nie jestem, AŻ TAK, bo nie będę się w żadne związki wpieprzać.
Tylko, że zostały 2 tygodnie do Studniówki, a ja nie mam partnera  
|
jejku, ależ Cie załatwił:/
to teraz spręż się i szukaj ew. ja moge isc z Tobą i pokażemy jak sie bawią less
Cytat:
Napisane przez melleczka
no to wiadomo  moj tez raz poweidzial ze ja bede dla niego najlepszym prezentem  a jak raz zapytalam jego kolegi co mu moge kupic na imieniny bo totalnie nie mialam pomyslu to mi powiedzial kup czekoladowy stanik, zaloz na siebie i daj mu do zjedzenia  nie skorzystalam 
|
na allegro są takie staniki i majtki z cukiereczków już kiedys mi to Tż proponował
No ale dalej nie wiem co z walentynkami!!
Pewnie pojedziemy gdzies do kina, albo cuś se wymyślimy.. tylko co z prezentem
|
|
|