|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3841 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Studniówkowiczki 2010 :) cz III
ja to sie zastanawiam czy te wszystkie miski ode mnie to tż wyciaga tylko jak ja przychodze czy zawsze tam sa.... bo ma juz 2 miski ode mnie, jeden taki prosty typowy mis a drugi kupiony na potrzeby schoiwania w nim lancuszka ktory byl glownym prezentem
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- ja to w ogole bym chciala zeby tż zrobil czasem cos szalonego i romantycznego... np. na studniowce moja kolezanka miala zadedykowana piosenke od swojego chlopaka ![]() albo zebvy kiedys mnie czyms totalnie zaskoczyl... oczywiscie pozytywnie ![]() wiem ze faceci nie sa tak wylewni i romantyczni jak kobiety... moze za duzo wymagam... no ale ktora by nie chciala ![]()
#3842 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3843 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3844 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3845 |
Zakorzenienie
|
to ja raz zrobilam tż taka niespodzianke...
w walentynki 2008 to bylo... stol nakryty bialym obrusem, na tym swiece i male podgrzewacze ozdobione serduszkami po calym pokoju rozlozone. ale wtedy caly dzien w kuchni spedzilam... zrobilam mu tort z czerwona galaretka i napisem i love you. byly frytki, zawijance z filetow z kurczaka (pyyyyychota), salatka, koreczki, grzanki z ananasem, szampan ze zmiksowanymi truskawkami i czekolada.... same pyszne rzeczy... tylko na koniec to bylam tak zmeczona juz ze szok ![]()
#3846 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3847 |
Rozeznanie
|
Ale słooodko
![]() ![]()
#3848 |
Zadomowienie
|
wrrr... czy wszystkie mamy sa takie dziwne? ;/
powiedziałam mamie że chce skrócić sukienke a ta oczywiście swoje że ładna jets taka itp.. i w ogóle nie może mnie zrozumieć eh ;/ wiecie może ile może kosztowac skrócenie z 6 cm sukienki? |
![]() ![]() |
![]() |
#3849 | |
żona
|
Cytat:
Ja na pierwsza rocznice, zrobiłam dla Tż kolacje a akurat byłam sama w domu ![]() tylko ta kolacja składała sie z samych słodyczy, w zwiazku z tym że jest łasuchem i pazerny na słodkie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3850 |
Zadomowienie
|
Ja może nie skracałam ale podszywałam i dałam napewno nie wiecej ni 15 zł.. U nas podłożenie spodni kosztuje 10 zl... a To w sumie nie wiele więcej roboty... To jakieś grosze bd na bank
|
![]() ![]() |
![]() |
#3851 |
Zakorzenienie
|
a wiesz jakie to pyszne z tymi truskawkami ![]() ![]()
![]() |
#3852 |
Raczkowanie
|
Ja swojemu Tż chciałam obraz namalować ale teraz to już raczej nie dam rady...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3853 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zalezy od krawcowej.... ja za skrocenie sukienki i zwezenie 2 par spodni zaplacilam 5zl.... tyle samo za zwezenie sukienki przy ktorej sie musiala kobitka narobic bo wypruwala zasuwak i zwezala ja z dwoch stron. wiec zalezy.... i nie ma znaczenia ile skracasz... mysle ze wiecej niz 10zl nie zaplacisz.
![]() |
#3854 |
Rozeznanie
|
No wyobrażam sobie!
![]() ![]()
#3855 |
Zakorzenienie
|
ja spadam już laaaski
![]() ![]()
#3856 |
Zakorzenienie
|
miksujesz truskawki na taka papke (moga byc zarowno swieze jak i mrozone), dosypujesz cukru wedle uznania, kladziesz na dno kieliszka, zalewasz szampanem i posypujesz wierzch starta czekolada ![]()
#3857 |
Zakorzenienie
|
No właśnie, jak? Bo brzmi przepyszznie
![]() Edit: Ok, już jest odpowiedź. Mniaaam! I to musi jeszcze pięknie wyglądać ... Aż się rozmarzyłam, po tych Waszych TŻ-towo-rocznicowo-walentynkowych opowieściach ![]() ![]()
XOXO Edytowane przez winyl Czas edycji: 2010-01-19 o 21:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#3858 |
żona
|
ale na te walentynki nie mam nic planów
![]() Co mam zrobic ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3859 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiesz jezeli masz do niego stuprocentowe zaufanie to mozesz na tym pen drivie zamiescic zdjecia ktore prowadza do twardego problemu ![]() albo wiem! ktoras pisala o drodze uslanej karteczkami... moze ty mu zrobisz taka wirtualna droge... tzn porobisz fotki np porozrzucanym platkom roz, potem wejscie do twojego pokoju i od wejscia jakas czesc garderoby na podlodze ![]() ![]() ![]() takie cos mi do glowy przyszlo ![]() ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- no i oczywiscie dokonczenie czyli ciebie ![]() ![]()
![]() |
#3860 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3861 |
Zakorzenienie
|
jeszcze fajny pomysl na dekoracje.... do dania goracego. wyciac z czerwonej papryki dwa paski i ulozyc na talerzyku tak zeby serduszko tworzyly
![]() ![]()
#3862 |
Rozeznanie
|
A ja dziewuszki zostałam sama
![]() Tzn bez partnera na studniówkę. Dzisiaj słynny Mariano Italiano napisał, że bardzo przeprasza, ale nie będzie mógł przyjść ( z nieoficjalnych wersji wiem, że ma to związek z jego byłą dziewczyną, z którą się to raz schodzi raz rozchodzi i ona o mnie zazdrosna niby ![]() Ogólnie gdyby był zajęty to oczywiście, że bym go na Studniówkę nie zaprosiła, ale jest wolny. On chyba jeszcze do niej coś czuje i pewnie dlatego nie chce kusić losu, żeby iść ze mną. No cóż. Zła nie jestem, AŻ TAK, bo nie będę się w żadne związki wpieprzać. Tylko, że zostały 2 tygodnie do Studniówki, a ja nie mam partnera ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3863 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to wiadomo ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- Cytat:
o kurcze.... ale ja tam sie o ciebie nie martwie ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ---------- ja sobie powiedzialam ze jak juz bede pracowac i bedzie mnie stac na taki wydatek (mam nadzieje ze to juz za rok nastapi) to zabiore tż w jego urodziny na jakis wypad w fajne miejsce ![]() ![]()
![]() |
#3864 | ||||
żona
|
Cytat:
![]() ![]() A zdjęć takich nie mam nawet jeśli ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
to teraz spręż się i szukaj ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() No ale dalej nie wiem co z walentynkami!! Pewnie pojedziemy gdzies do kina, albo cuś se wymyślimy.. tylko co z prezentem ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3865 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
No a ja się o siebie martwię. Bo tak naprawdę fajni goście są już pozapraszani na Studniówki, a nawet jeśli nie, to ogólnie mam kilku potencjalnych kandydatów, ale jakoś tak niezbytnio do końca chciałabym z nimi pójść. Duża część fajnych chłopaków to kumple mojego byłego, więc też trochę odpadają. Nie wiem kogo ja znajdę, do jasnej cholery no! Mam sukienkę, chwaliłam się, że kupiłam, no co Ty ![]() Ale pokaże jak wróci z przeróbki od krawcowej ![]() ---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- Cytat:
Chętnym mogę takie sprzedać, za symboliczne 20zł, bo potrzebuję kasy ![]() A dostałam na 18stkę takie dwa pudełka, w jednym biustonosz, a w drugim majtoszki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3866 |
żona
|
haha nie skorzystam
![]() ![]() i ja juz mykam, bo zasiedzialam sie a która godzina wybiła ![]() ![]() dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3867 |
Zakorzenienie
|
PaLLitQa: ja mieszkam w domu ale nie wiem nawet czy mam te 7 krokow od drzwi wejsciowych do pokoju....
![]() wlasnie widzialam te cukierkowe majty raz.... ale pewnie niedobre te cukierki ![]() ![]() ![]() a wstazke taka to mysle ze w pasmanterii bys kupila... i na pewno taniej... julajta: a no fakt ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ---------- ale mam nadzieje ze niedlugo sie na gore wyprowadze to bedzie wiecej tych krokow ![]()
#3868 |
Rozeznanie
|
Mell ale ten szampan musi byc super
![]() ![]() ![]() Julajta wez mnie ze sobą! ![]() ![]()
#3869 |
Rozeznanie
|
Czarna, przed kolano, na przodzie fajnie drapowana, z tyłu z resztą lekko też. Powiem Ci że w odległej wyobraźni mogłaby przypominać krótszą wersję Twojej, bo też ma tak jakby taką szarfę z boku ![]() Ogólnie skromna, ale jednocześnie nóżki pokażę, więc będzie i sexy. ![]() Kupiłam w ZARZE za 59zł ![]() ![]() ![]() Ale teraz mam ogromny problem co do dodatków.. Wymarzyły mi się chabrowe buty, albo chociaż czarne z chabrowym akcentem i do tego chabrowe dodatki, ale nic nie mogę znaleźć. Jak już znajdę jedne na milion w tym kolorze to obcas ponad 10cm i platforma jeszcze. A ja wysoka - 174cm, nie chcę jak wieża wyglądać. Zdecydowałam się na max 9cm i ani jednego więcej ![]() ![]() Już nawet mogłabym znaleźć w innym odcieniu niebieskiego te buty, czy fioletu... Ale nic. Jak już mi się podobają to są właśnie wysokie, albo czarne. A nie chcę kolejnych czarnych kupować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3870 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ci zazdroszcze... ja to bede z tż mieszkac raczej dopiero po slubie i to i tak pewnie z moimi rodzicami bo mamy wielki dom i ja z tż jestesmy pod tym wzgledem ze tak powiem ustawieni. ale ja bym chciala mieszkac tylko z nim... z tym ze tż studiuje zaocznie, ja tez bede w takim trybie, a pracy bede szukac w swoim miescie wiec nie ma potrzeby wynajmowac mieszkania. zreszta tż jest troche przeciwnikiwem mieszkania razem przed slubem, ja zreszta troche tez. a ze slubem nie chcialabym dlugo czekac max 4 lata jeszcze... tylko ciekawe jak tż bo narazie taki temat jest dla niego przerazajacy a ma 21 lat...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:58.