Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żonaty, kocha nas obie
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-20, 13:03   #327
Gwiazdeczka1978
Zakorzenienie

Dot.: Żonaty, kocha nas obie

Cytat:
Napisane przez Romanaccia Pokaż wiadomość
Głupotą to już się pochwaliłaś,więcej nie musisz,dziękuje
ciesze się,że Cię rozbawiłam,ciesze się,że bawią Cię uczucia i cierpienie innych,przynajmniej masz wesołe życie , ja się nie musze usprawiedliwiać,bo nie mam z czego,ani się wybielać,bo nie popełniłam żadnej zbrodni,a jeśli za zbrodnie uważasz uczucia to ja współczuje Tobie,a jeśli w ogóle umiesz czytać,to zauważ iż do ostatniej chwili nie wiedziłam,że miał inna kobiete....

Luba, masz racje ,ale ja nie odpowiadam za poczynania i decyzje innych,mnie oszukiwał tak sama jak ją...

---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ----------

Nie porównuj bicia dzieci,do często zawiłych i skomplikowanych związków między dorosłymi ludźmi....
nie musisz mnie pouczać i umoralniać,nie masz do tego uprawnień,nie muszę oczyszczać sumienia,bo te mam czyste,nikogo nie zabiłam,spotkałam mężczyzne,któremu zaufałam,a ten mnie oszukał,bajka stara jak świat....
Romanccia, nigdy nie twierdziłam, ze głupot nie popełniałam, nie popełniam, ani, ze musze miec racje i sie nie mylic. TYle, ze wiem, ze głupoty, które robiłam, to głupoty, a swinstwa, to swinstwa. Nie usprawiedliwiam sie jakimis uczuciami, czy czymkolwiek innym, nie usiłuje nikomu mydlic oczu, ja np Ty to robisz, ani sie nie oszukuje.
A co do przykładu, który Ci ktos podał n. t. bicia dzieci, to trafne porównanie, oczywiscie czytelne niejako pomiedzy wierszami, a nie całkiem dosłownie... a zwiazki miedzy ludzmi sa bardzo, bardzo proste. A juz zwłaszcza a takich przypadkach jak tu opisany i daruj, ale w Twoim watku równiez.
Gwiazdeczka1978 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując