2010-01-20, 19:41
|
|
|
Wiedźma
|
Dot.: Scent Bar XII
Cytat:
Napisane przez Polly_
jasne- proponuję Ci zebyć została wróżką 
|

Polly, zabiłaś mnie, normalnie. Chichoczę od 20 minut. 
Cytat:
Napisane przez ROZ-ter-KA
Ja chce wszystkie prasowane meteoryty.
|
A ja po testach doszłam do wniosku, że najlepsze są sypkie i teraz kulek używam, kiedy nie muszę ładnie wyglądać, bo sypkich jest jakoś tak... mało. 
Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew
przeczytałam i padłam 
|
Ano, dwie są ponoć rzeczy nieskończone: wszechświat i głupota ludzka. ale co do wszechświata nie jestem pewna. ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Był na wizażu wątek, w którym laska twierdziła, że jest wierząca, dziewictwo jest dla niej ważne, więc przed ślubem tylko seks oralny i analny uprawia. 
Cytat:
jak dla mnie dużo, ale to dlatego ze ja początkująca na rynku jestem 
|
A ja myślę, że punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia. jesli mieszkasz z rodzicami, albo pracującym drugim połówkiem, to sporo, ale jeśli masz się z tego utrzymać sama, opłacić mieszkanie, media, transport i żyć... To wtedy okazuje się, że mało.
Cytat:
BTW dziś zostało postanowione i zaklepane że mam po stażu zostać na umowę o pracę a mojej firmie jeszcze nie oblewam, bo dopiero na koniec lutego będę umowę podpisywała, ale już zawsze to jakaś ulga, ze są perspektywy przynajmniej na te kilka miesięcy do przodu (umowa ma być na 0,5 roku na razie)
|
Gratuluję. To znaczy, że Cię docenili.
|
|
|