|
|
#3691 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XII
Ja chce wszystkie prasowane meteoryty.
Zalezy od potrzeb ![]() Od tego za jaka pracę itd.
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2010-01-20 o 19:22 |
|
|
|
#3692 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
może on chodzi gdzieś potajemnie na sushi bez Ciebie Cytat:
Cytat:
gdzie ? ![]() ja nie widzę Cytat:
mam nadzieję że uda Wam się to jakoś załatwić bo to jest jakiś koszmar... Ba... nawet dobranocka jeszcze się nie skończyła ![]() jak dla mnie dużo, ale to dlatego ze ja początkująca na rynku jestem BTW dziś zostało postanowione i zaklepane że mam po stażu zostać na umowę o pracę a mojej firmie jeszcze nie oblewam, bo dopiero na koniec lutego będę umowę podpisywała, ale już zawsze to jakaś ulga, ze są perspektywy przynajmniej na te kilka miesięcy do przodu (umowa ma być na 0,5 roku na razie)
|
||||||
|
|
|
#3693 |
|
Zakorzenienie
|
W moim odczuciu to całkiem, całkiem fajna kwota. Oczywiście zależy od potrzeb.
Ale mogę się nie znać ![]() Witam ![]() Ewusiu - gratulacje ![]() EKHM.... Znowu przychodzę i znowu ludzie pouciekali....
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2010-01-20 o 19:33 |
|
|
|
#3694 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zalezy, gdzie mieszkasz... ![]() Cytat:
|
|
#3695 | ||
|
Wiedźma
|
Polly, zabiłaś mnie, normalnie. A ja po testach doszłam do wniosku, że najlepsze są sypkie i teraz kulek używam, kiedy nie muszę ładnie wyglądać, bo sypkich jest jakoś tak... mało. ![]() Ano, dwie są ponoć rzeczy nieskończone: wszechświat i głupota ludzka. ale co do wszechświata nie jestem pewna. ![]() Był na wizażu wątek, w którym laska twierdziła, że jest wierząca, dziewictwo jest dla niej ważne, więc przed ślubem tylko seks oralny i analny uprawia. Cytat:
Cytat:
|
|
#3696 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. No ciut cukru się wysypało. Ogolnie to ja nie lubie słodkości no chyba ze "Różową landrynkę" . Choc w dobrym towarzystwie zjem nawet poł cukierniczki a nawet jestem w stanie przełknąć śledzia z octu.Cytat:
Ja takie coś w szkole miałam w ramach religii i godzin wychowawczych. I były to lekcje z prawdziwego zdarzenia. Nawet były ćwiczenia z prawidłowego zakładania prezerwatywy na ogórek. Były to naprawdę super zajecia. To o czym Ty piszesz to komedia pt. "Przysposobienie do życia w rodzinie" . Nie wiem tylko czemu akurat tej komedii karzą się uczyć dzieciom. Kiedyś czytałam pierwowzór (projekt?) takiej książki i w niektorych momentach nie wiedziałam czy sie śmiać czy płakać. Cytat:
Trzymam kciuki za piątek.Cytat:
Powietrze z Princessy ![]() Jak dla mnie to tak średnio do mało. ---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- Tez bym chciała Ciekawa jestem kiedy mi to przejdzie
|
|
#3697 |
|
Nindżopesz
|
Nie pocieszyłyście mnie z tą pensją
Bo szukam wad i zalet swojej roboty. Póki co zaletą jest tylko dostęp do Wizażu, towarzystwo i kasa na własne zachcianki. Więc jakby ktoś szukał panny od makulatury to ja chętnie... Albo osoby do jakiejkolwiek mało ambitnej i bezmyślnej roboty I niezbyt męczącej. I blisko domu. I na pół etatu. Albo na 1/8, o na 1/8 to by mi najlepiej pasowało.
|
|
|
|
#3698 |
|
Zakorzenienie
|
Tak i otworzy Gabinet Wrózb Racjonalnych
Boshe, to musze jeszcze sypkie przetestować, bo kulek jakoś nie lubie.
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2010-01-20 o 20:09 Powód: poprawa literówki |
|
|
|
#3699 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kiedyś częściej zaglądałam na podfora Intymne i Seks, ale ostatnio już mnie ta głupota tak osłabia, że aż mi się nie chce tam zaglądać ![]() Cytat:
staram to sobie tak tłumaczyć, ze docenili, jakkolwiek węszę podstęp Cytat:
|
|||
|
|
|
#3700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale moge się już chyba pochwalić swoją tajną informacją od szefa, o której kiedyś wspominałam... prawdopodobnie od 1 lutego dostanę umowę na etat (bo do tej pory na zlecenie ganiałam...)A skoro było tyle gadania o wyglądzie, to wrzuce swoją fotkę - na chwilę, hehe ![]() Ta dam! ![]() (podobno ważę tyle, co lopezka, ale jej w tyłek poszło )
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-01-21 o 19:09 |
|
|
|
|
#3701 |
|
Zakorzenienie
|
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3703 |
|
Zakorzenienie
|
Ktoś widział mojego Menża, który tu baluje po nocach?
![]() Niech mnie ktoś przytuli
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3704 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale laska z ciebieA te klejnoty rodowe to Twoje naturalne
|
|
|
|
|
#3706 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Przestaję sobie radzić ze stresem. Tzn. nigdy specjalnie sobie nie radziłam, ale od jakiegoś czasu jest okropnie. Czuję się zdołowana, skołowana, czekam dnia, którego mnie wywalą z pracy, mam napady idiotycznych histerii i paniki ( oczywiście nie panikuję publicznie, tylko kameralnie po nocach). Jedynie co mnie w miarę odpręża, to odrobinę alkoholu wieczorem ![]() Guuuupia jestem
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2010-01-20 o 20:20 |
|
|
|
#3707 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ale ja nie mam klejnotów ani fistacha! (a kamea z allegro
|
#3708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
On tu baluje prawie do rana, nalezy mi się od żony , pewnie teraz odsypia.
|
|
#3709 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
-------------------------- Idę obczaić sypkie meteoryty. Jak mi jeszcze zaraz ktoś powie ze sa np. meteoryty w spreju to ja się chyba postrzele
|
|
#3710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3711 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3712 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3713 | |
|
Zakorzenienie
|
ee... tapety pełno
od pasa w górę wszystko poszło (z rok temu był wielki brzuch, ale przez rok katowałam się dietą, schudłam 8 kilo i robiłam 300 brzuszków dziennie, to mi się wreszcie wcięcie w talii jako tako zrobiło )Cytat:
![]() A, i zapewniam, ze poza czarną farbą na wosach i kilogramem tapety, to reszta dzieło natury ![]() Najbardziej lubię nogi, ale ich akurat nie widać
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-01-20 o 20:37 |
|
|
|
|
#3714 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3715 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- Cytat:
Rozterko, a jakie to te ćwiczenia?
||
|
|
|
#3716 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Madziczko ![]() Cbr, dla Ciebie również ![]() Na jednym kierunku też mam nie teges starościnę, ale żeby takie numery... To by się skończyło linczem... |
|
|
|
#3717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a może więcej słońca,światła (ostatecznie solarki )? Ja zawsze zimą straszne schizy i deprechy łapię... ![]() Przechodzi wiosną, jak się ciepło i jasno robi...
|
|
#3718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wyglądam podobnie. Też nogi mam zgrabne i powabne,zero tyłka i reszta ciała na górze Jesteśmy sexowne (Ty bardziej) .Ponoć faceci lubią takie proporcjonalne krągłości![]() Może wypowie sie nasz nadworny fistak ![]() Madzik,wiem co czujesz |
|
|
|
|
#3719 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o tak - nóżki to moja ulubiona część - kiedyś jak się przed lusterkiem przeglądałyśmy, to miałam identyczne aoudy i łydki, jak chudsza o 10 kilo koleżanka (tylko u niej tyłek sporo mniejszyza to bary mam szerokie, jak chłopy (przykryte włosami, to nie widać )ale na mnie i tak jakoś specjalnie facety nie lecą... ![]() P.S. przeca nasz nadworny fistak, to tylko koścista Anję Rubik lubi...
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-01-20 o 21:05 |
|
|
|
|
#3720 | ||
|
perfumowy zawrót głowy
|
hej,
dziecko śpi, mąż wyjechany i wreszcie mam chwilkę. Uuuu, in SC wurde Deutsch gesprochen ![]() Też ubolewam, że niemiecki nie jest lubiany - dla mnie to melodia dla ucha Cytat:
Cytat:
![]() Madziczko, Kurcze, w ten sposób to jesteś na najlepszej drodze do nerwicy Żadna praca nie jest warta takiego stresu, to sobie wczoraj uświadomiłam po raz enty, bo dzień też miałam ciężki. Kasa, praca, stanowisko - rzecz nabyta, nie ta to będzie inna.
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:15.

....ale najbardziej zaskoczył mnie TZ-nie dośc ze ze smakiem pozarł sushi-to w dodatku pałeczkami 
może on chodzi gdzieś potajemnie na sushi bez Ciebie
bo to jest jakiś koszmar... 

jeszcze nie oblewam, bo dopiero na koniec lutego będę umowę podpisywała, ale już zawsze to jakaś ulga, ze są perspektywy przynajmniej na te kilka miesięcy do przodu (umowa ma być na 0,5 roku na razie)

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
. Choc w dobrym towarzystwie zjem nawet poł cukierniczki a nawet jestem w stanie przełknąć śledzia z octu.
Trzymam kciuki za piątek.

, pewnie teraz odsypia.
.Ponoć faceci lubią takie proporcjonalne krągłości