2010-01-20, 22:58
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ
aa2 i zdanie i podpis sa za***iste,poprawilas mi podly chumorek,kurde dlaczego zycie jak da ci choc troche szczescia to potem daje ci tyle bolu..................
---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ----------
Cytat:
Napisane przez kasiula1208
to dokładnie tak jak u mnie kochana...ale teraz dostałam w 31 dniu cyklu wiec ja chyba wracam do tych mniejszych...oby  ale to wszystko pokopane 
|
motylku ty juz masz @ ja myslalam ze czekasz na mnie ja nic choc bole sa jak na malpe..............
---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ----------
ogolnie niemoge was nadrobic dopadlo mnie jakies zmeczenie,tymi starankami,i teraz mam jesze problemy z tz i odpuszczam a wyglada na to ze sie rozejdziemy wiec juz dzidzi niebedzie,choc mam nadzieje ze juz jest w srodku trzymajcie kciuki 28 dc i jak sie nieprzeciagniedo 50 dc to moze sie udalo objawow niema alew pierwszej ciazy tez niebylo,ale jak nie teraz to nigdy bo moja coreczka ma juz 6 lat i pozniej do bedzie bez sens,i ja sie poddaje,,,,,,,,,,,,,,choc jest mi strasznie ciezkooooo...............
|
|
|