|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4081 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ
Cytat:
---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ---------- hej a tak wogóle moja kochana Maggi czy ty dostałaś@ bo jak nie to jesteś jeden dzień przeterminowana, a nie moge sonbie przypomnieć czy pisałaś cośik na ten temat, więc mów nam tu co i jak? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4082 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ
Cytat:
![]() kurcze, teraz tak patrze na siebie i stwierdzam ze mam ogromiasty brzuch... mam tłuszczyk na brzuchu ale nie az tyle.... moze to jakies zatrzymanie wody w organiźmie przed @ ????
Edytowane przez myszka_maj Czas edycji: 2010-01-20 o 15:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4083 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4084 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4085 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ciekawe jak tam pamelka po wizycie u gin... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4086 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4087 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4088 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
WAGA 84 KG. ![]() ![]() ---------WZROST 168 cm.------- ![]() [B]od dzis konczę z dukanem i przechodze na MŻ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 5 posiłków dziennie: 10-12-14-16-18 ![]() zaczynam od nowa ![]() 17.luty - chyba 80 kg. (boje sie wchodzic na wage) dieta od poniedziałku ![]() 21.luty - |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4089 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie no kochana spokojnie, a powiedz od jakiego czau ci sie przestawiły na 33 dniowe? ---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ---------- Cytat:
no ja zawsze miałam takie własnie cykle, a wolałabym mieć 28 dniowe bo przy starankach to lepiej, bo wcześniej sie woie czy sie udało itd ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4090 |
Zadomowienie
|
kiedys miałam co 15tego kazdego miesiaca.. przez piec lat.. równiutko 15go nawet o tej samej porze... bo zawsze rano...tylko pozazdroscic takiego cyklu.. byłam z tegom dumna
![]() ![]()
WAGA 84 KG. ![]() ![]() ---------WZROST 168 cm.------- ![]() [B]od dzis konczę z dukanem i przechodze na MŻ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 5 posiłków dziennie: 10-12-14-16-18 ![]() zaczynam od nowa ![]() 17.luty - chyba 80 kg. (boje sie wchodzic na wage) dieta od poniedziałku ![]() 21.luty - |
![]() ![]() |
![]() |
#4091 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4092 |
Zadomowienie
|
spadam laseczki bo koniec pracy
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4093 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to poprzestawiało ci się tak jak mi po poronieniu, najwidoczniej organizm tak zareagował, no cóż jakoś trzeba sobie z tym dac radę, dla mnie najważniejsze żeby były regularne bo to najważniejsze ---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ---------- no papa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4094 | |
Zakorzenienie
|
Miłego wieczorku
![]() ---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4095 |
Zakorzenienie
|
Właśnie wróciłam od gina... fasolki nie ma, zbadał mnie buc jeden i w sumie nic takiego nie powiedział tylko zapisał rigevidon ktory mam brac przez 7dni po 2 tabletki i po tych 7dniach podobno dostane @, przepisał mi też jakies globulki doodbytnicze bo podobno mam jakąś infekcje... a po za tym podczas badania jak gin naciskał mi na jajniki to myślałam że umre z bólu, jeszcze nigdy mnie tak nie bolały, dodam że 2tyg temu miałam usg i wszystko było o.k, na jajnikach mam pecherzyki i macice czyściutka i malutka... za miesiac mam isc do kontroli ale nie wiem czy jeszcze raz pojde do niego, nie byl zbyt uprzejmy i wg mnie nie dał mi fachowej odpowiedzi na to co mi jest, próbował mnie tylko naciągnąć na prywatne usg u niego w gabinecie ale sie nie zgodzilam... juz sama nie wiem co myslec niegdy nie mialam wiekszych problemow ginekologicznych, dlatego opadam juz z sil i chyba przestane chodzic do lekarzy, moze wtedy bede bardziej "zdrowa"...
![]()
#4096 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jacie no niezły odlot heheh ja to snie ze latam jak np zbiegam ze schodów z 4-ro pietrowca i w pewnym momencie juz nie moge sie zatrzymać tak szybko biegne i nagle zaczynam latac heheh tylko ze to wiecznie trwa lece i lece i konca nie widać ---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- Cytat:
jesioo jak mnie zatkało ja myslałam ze to modelka pokazujaca ubrania a tu nagle cztam ze to ty ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ---------- Cytat:
ja tez bym nie poszła skoro nie mieszka az tak daleko ciebie mogłaby sie pofatygować. moja kuzynka wysłała zaproszenie ale po paru dniach zadzwoniła i sie umówili z nami na kawe i wtedy potwierdzilismy nasza obecnosc na slubie wiec troszke inaczej niz u ciebie ![]() ![]()
![]() |
#4097 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4098 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ---------- Cytat:
to jakas epidemia z tymi kompami moim braciom sie zepsuł i teraz do mojego kolejka ![]() hmm w 15 mozesz czuc tzw rybke czyli przelewanie i takie bulgotki które sie przemieszczaja a ciagniecie moze byc spowodowane powiekszaniem sie macicy albo sie wiezadła naciagaja
![]() |
#4099 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem ale jak dla mnie lekarze w polsce sa w ogole niekompetentni, albo robic im sie nie chce...! Sama juz nie wiem co jest, nigdy nie mialam takich problemów, a jajniki to mnie tak bola ze chyba noc spedze na tabletkach przeciwbólowych, wszystko mi sie pomieszało po tym #... ![]()
![]() |
#4100 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() no ale jestescie.... przepraszam twój tż jest na dobrej drodze moze oswaja sie z mysla ze moze zaistniec taka sytuacja ( zostanie ojcem ) i teraz jakby chce tak mniej wiecej sobie to naswietlić a jak bedzie chciał to po co mu bronic ty bedziesz wspaniała mama a on ojciec ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- [QUOTE=LadyMK;16584750] Nie wiem dlaczego, ale ... zawsze jak mam jakies pobranie krwi to patrze jak mi igłę wbijają;> stresuje się, ale patrze, bo potem i tak wychodzi, że nic nie czuć. Macie też tak? Moja mama np się boi igieł jak nie wiem co.. ja to zawsze na pobieraniu mdlałam i musiałam nawet jako pannica chodzic z mamą potem kiedy mma nie miała sił chodziła ze mna siora a teraz sama smigam i o dziwo nic mi nie jest :| a ciekawe jest to ze jak szłam do lekarza to wolałam zastrzyki w tyłek niz tabuny leków a nie mam wcale problemu z łykaniem tabletek duzych rozmiarów i tu jest wszystko pokrecone widocznie przez to ze twoja mam sie boi i ty o tym wiesz idac pobrac krew wczuwasz sie w jej sytuacje a jak potem juz siedzisz to ci jedno byle szybko ![]() ---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- Cytat:
no pada ale ja lubie taka pogode bylam dzis na cmentarzu i normalnie z moim tż musielismy mamy grób dosłownie rozwalać taka sie na kwiatach i zniczach bryla zrobiła lodowa :| no ale dalismy rady fakt ze jak przyszłam do domu a bylam w rekawiczkach płakałam bo mi palce u rak odtajały miałam je czerwone jak raczki a bolało ze hej nawet sie psu za to dostało tzn ona biegła i sie cieszyła ze juz wróciłam a ja ja okrzyczałam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- Cytat:
![]() |
#4101 |
Zakorzenienie
|
wiecie co ja znowu mam głupie pytanie (głównie do niezafasolkowanych, alboe wy też napiszcie ) chodzi mi o to ile razy mniej więcej w przeciągu dnia robicie siusiu?
te zafasolkowane jak moga to napiszcie ile robiłyscie przed ciążą a ile w ciąży ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4103 |
Przyczajenie
|
Kobietki, mam pytanie... mam regularne cykle 31 dni( czasami tylko wachania jednodniowe) a mój śluz w momencie kiedy powinnam mieć dni płodne nie jest taki jak kurze białko tylko jest gesty lepki. czy to może być przyczyna bezpłodności? wizyte u ginekologa mam dopiero w piątek...nie mogę się doczekać ale starsznie się boję bo jestem coraz bardziej przekonana że jestem bezpłodna
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4104 |
Zadomowienie
|
Duska nie szukaj diagnozy w internecie tylko cierpliwie czekaj na wizyte u lekarza. Nie ma nic gorszego niz szukanie odpowiedzi na tak powazne pytania czy domysly w internecie!!! Badz dobrej mysli, trzymam kciuki za Twoja piatkowa wizyte
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4105 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4106 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4107 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4108 |
Zakorzenienie
|
ojej to chyba se przeziębiłam pęcherz bo ja chodzę bardzo często, dzisiaj chyba co półtorej godziny
![]() ---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- no nic jakaś cisza sie tu zrobiła to ide sie porelaksować w wannie ![]() no ale jeszcze tu wróce ![]() ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- wróciłam ![]() wracając do tematu kuzynki mojego tż i zaproszenia na wesele to wychodzi na to że zaproszenie w taki sposób dostalismy my i brat tż bo do teściów wybierają sie osobiście , a i z tego co słyszałam to nawet gdzieś bardzo daleko jechali żeby zawieść, hmmmmmmmm czuję sie tak jakby chciała nas specjalnie obrazić albo co, jakiż to brak szacunku i rozumu dla mnie |
![]() ![]() |
![]() |
#4109 |
Zakorzenienie
|
dopiero teraz wszystko nadrobilam
![]() motylek, aa2 trzymam kciuki za testy ![]() kasia d bardzo sie ciesze z pozytywnej reakcji mamy, to bardzo wazne dla ciebie ![]() lei w PL dostajesz skierowanie ale jest to dobrowolne badanie to my w 14tc Załącznik 2801621Załącznik 2801620Załącznik 2801622 Załącznik 2801623
#4110 |
Wtajemniczenie
|
Itakasiu! ja mam taki sam brzuś w prawie 16 tyg! czyli cośik odstaje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:25.