Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystkie maluszki są już z nami-przygodę z Odchowalnią zaczynamy ( list.-grud. 2009)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-21, 11:21   #230
Agusia_a9
Zadomowienie

GG do Agusia_a9
Dot.: Wszystkie maluszki są już z nami-przygodę z Odchowalnią zaczynamy ( list.-grud.

Cytat:
Napisane przez belladonna78 Pokaż wiadomość

ale wiadomo, jestem matką stukniętą na punkcie swojego dziecia

Kochane, jako mało doświadczona mamusia mam kilka pytań do was - weteranek:
1) czy od początku kąpałyście dzidzi codziennie, i jak przyjmowały kąpiel?
2) czy od początku bawiłyście się z nimi jakoś (poza gadaniem do niego czy grzechotaniem albo śpiewaniem...)
3) kiedy karuzelkę wieszałyście
4) czy któraś z was też miała na początku takiego smoka, że wlaściwie cały dzień na cycu chciał wisieć? u mnie jest o tyle śmiesznie, że w nocy śpi pięknie i dwie pobudki zaliczamy, za to w dzień prawie non stop i tylko na nas chce spac...

Będę wdzieczna za wszelkie inforwszrh

Miłego dzionka!!!
1. tak od oczatku kapalismy z tztem przy pierwszej kapieli filip sie darl bardzo ale przy kazdej nastepnej byl juz spokojny i zaczynal sie usmiechac

2.. hm nie pamietam.. wiem ze duzo gadalam i pokazywalam jakies tam czerwone zabawki bo filip na ten kolor reagowal najbardziej

3. hm kupilismy dopiero jakies 2 tygodnie temu czyli jak filip mial 2 miesiace i wtedy powiesilismy

4. moj filip na cycu nie wisial.. w pierwszym dniu jak wrocilismy do domu nie jadl 7 godzin! i aly czas spal.. nie moglm go dobudzic.. ale jak go dobudzilam to zjadl a pozniej jadl tak co 2-3 godziny i w nocy tez co trzy i teraz tez tak nietety..:/ nie moge go tego oduczycc

---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ----------

Cytat:
Napisane przez kachula27 Pokaż wiadomość
Agusia u nas tez czasami tak jest ze maluch sie obudzi i 2h z głowy bo spac nie chce,na szczescie coraz mniej takich rozbudzen jest ale zdarzaja sie jeszcze choc kiedys były czesciej i mowilam ze maly sobie dzien z noca poprzestawial

Agus a jak dajesz rade bez tz?

wiesz co u nas nie bylo wlasnie takich nocy zeby sie filip budzil.. dopiero teraz cos mu sie przestawia.. :/

a bez tzta ciezko nudno i smutno na dwor nie wychodze w ogole bo zniegi sa za duze i nie moge wozka przeciagnac na chodnik wiec tylko w weekendy wychodze z domu jak wroci tzt z dzieckiem sobie jakos radze choc bola mnie strasznie plecy od kapania.. i dobijaja mnie te samotne wieczory eh jutro juz wraca.. nie moge sie doczekac bo usycham z tesknoty

ty jak tam sobie radzisz??

'Uwielbiam ludzi, którzy umieją cieszyć się najbardziej zwykłą chwilą, ludzi którym nie potrzeba zbyt wiele.'

Fifi

Agusia_a9 jest offline Zgłoś do moderatora