Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-22, 08:57   #3422
Hosenka*
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Hosenuś, zarzuciłabyś jakimś zdjeciem aliena i tej szkatułki i balsamu, jestem ciekawa jak wygląda
Co do e-torebek, to jakoś mnie nie kręcą. Tzn. ładne są ale dla mnie torebka musi mieć "to coś"!
Jak przyjdą Ci meteorytki to daj znać czy wszystko z nimi ok i namiary na sprzedajacego.
Kupilam ten zestaw: http://www.allegro.pl/item870440381_...alsam100m.html

To nie jest szkatułka, tylko takie wrażenie moze robić - jest z tektury, ale jest ona twarda, mocna, pudełko jest porzadnie wykonane. Po usunieciu tej nakładki w której sa perfumy i balsam robi się sporo miejsca. No i to zamknięcie - "szpikulec" wkładany w zlote gumki.

E-torebki: wiele mi się podoba, ale zwracam uwage na takie rzeczy jak już pisałam - czy jest zamek, czy jest on wszyty do końca. Jeśli nie - to nic mnie nie przekona

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
Twilę ma moja siostra tylko w tym drugim, niedostępnym już zestawieniu kolorów. Ogólnie torebka wygląda fajniej na żywo niż na tych fotkach, chociaż jak na noszenie jej jako kopertówkę jak dla mnie jest za duża. Sprawdź sobie jej wymiary dokładnie, żebyś się nie rozczarowała.
Jako kopertówki nie miałabym zamiaru jej nosić, tak tylko informacyjnie napisałam, że możliwośc jest. Ciekawa jestem tej krótkiej rączki

Cytat:
A chyba że tak. Ale narzucone czy nie narzucone, ambitne bez wątpienia. Nie wiem czy dałabym radę pisać tak z niczego.
A ta roślinka to jak się zwie w ogóle?
Erica andevalensis
Może w ciągu tych 5 lat od obrony lic coś się pojawiło na jej temat

Cytat:
Wiem, że można dorobić dziurki i wchodzi na ramię. Wszystkie foty z wątku wyoglądałam dokładnie, pozapisywałam na dysku i w ogóle. Ale ciągle nie mogę się zdecydować. Mam wrażenie, że na niektórych zdjęciach dziwnie się układa pod obciążeniem. Jak jest wypchana tak prawie na maxa wygląda ok, prawie pusta też ok, ale coś mi się zdaje, że jakby włożyć do niej butelkę 1,5l albo jakąś przepastną książkę, to tylko dno się ugnie w tym jednym miejscu. Popraw mnie jeśli się mylę, jak już ją dorwiesz w swoje ręce.
A Ana też jest piękna, czarna szczególnie
Dziś dostanę więc poeksperymentuję

Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
Jutro czeka mnie bardzo poważna rozmowa z TŻem, przeraża mnie to wszystko..
No ale nie chcę pisać o tym tak publicznie.
<przytul>
Poważna rozmowa nie zawsze oznacza smutne i przykre skutki

Pierwszy raz od X czasu nie mam pomalowanych paznokci Podkarmie je przez kilka dni odżywką, bo coś się miękkie i słabe zrobiły

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora