2010-01-22, 08:59
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Walka z CELLULITEM w miesiąc
Cytat:
Napisane przez Brook
edit spojrzalam na all :to banke taka jedna czy 2 nalezy kupic
cena kolo 50 zl za jedna?
|
komplet baniek już widziałam od 15 zł musisz dobrze poszuka w sklepach z medycyna naturalna, czasami herbacianych (takich co maja jakieś dzwoneczki do feng shui), apteki, ewentualnie allegro
Cytat:
Napisane przez lalaith
Co do hormonów faktycznie mogą nieco nasilić cellulit, ale nie jest to jakaś drastyczna zmiana.
|
ja bym nie powiedziała, bo przez 3 miesiace nie smarowania i brak cwiczeń wygladam jak słonica, z tym ze ja biore yabletki już od 3 lat bez przerwy. Jak patrze na siebie to płaka mi sie chce, a coraz wiecej osób mi mówi ze przytyłam a wcale nie wpieprzam słodyczy, nawet fasd foodow zadko, obiady mam czesto saladke albo bulke, bo pracujac po 12 godzin w innym miescie, zanim dojade do domu to nie mam siły gotowanie obiadu na nastepny dzień
Cytat:
Napisane przez Lejdi Di
ja mam wrażenie że zamiast go likwidować przyczyniam się do tego że jest go coraz więcej 
Dzisiaj odkryłam że nie tylko tyłek zaatakował a i sporą część ud 
|
Cytat:
Napisane przez Call girl
Kilka godzin po masażu wyskoczyły mi małe krwiaki, chyba za mocno zassałam.
|
Ja po bańkach też tak miałam , zenajpierw powyłaził i wygladał gorzej niż przed tym jak nic z nim nie robiłam, ale w systematyce zaczal znikac. nie przyssalas Call girl za mocno tak porpsrostu reaguje cialo na czeste masowanie bankami, tez to mialam. Za mocno jakbys przyssala to bys nie przesunela banki to popierwsze a po drugie bys miala siniaka wielkosci banki, wiem bo raz sobie takiego zrobilam ;]
|
|