|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2851 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Walka z CELLULITEM w miesiąc
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2852 |
Zadomowienie
|
szorstka gąbką do masażu antycell https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...owa-Syrena.htm
nie polecam kupowac podrobek bo sie bardzo szybko zuzywaja
#2853 |
Zakorzenienie
|
kochane dziewczynki, to długie ale proszę o wsparcie ;-) hihih
ja cierpię na straszliwy cellulit od wczesnych lat, zaczęło się w wieku dojrzewania i pomimo iż jestem szczupła cellulit mam 3-go stopnia. Wydałam już masę pieniędzy na specjalistyczne zabiegi i efekt zerowy, pomogły mi bańki,efekt był mega ale niestety naczynka mam za kruche, boję się,że pozostaje mi tylko liposukcja. Nie jestem próżniakiem ale to mój największy defekt, wiecie, że nie mogę w lecie nosić sukienek, na plaże nie wychodzę- wyjątkiem są plaże za granicą bo tam nikt nikogo nie "obcina" i jest taki komfort, że czuję się nieskrępowana. Moja matka ma dokładnie to samo mimo iż jest chuda jak szkapa. Postanowiłam,że w tym roku zrobię z tym świństwem wszystko co w mojej mocy. Odstawiłam papierosy, alkohol ( winko sporadycznie)i jestem na diecie bezmięsnej, czyli przesłam na zdrowy tryb. Kupiłam evelina czerwony i mam wrażenie,że działa. Dodatkowo zamówiłam sobie borowinę z uzdrowiska i robię okłady połączone z kąpielami. Do kąpieli dodaję też sól i zakupiłam na allegro algi-czekam na przesyłkę. Basen-3x w tygodniu od przyszłego zaś włączam jeszcze siłownie. Byłam na konsulatacji u lekarze ale jego rady niewiele się zdały, dopiero moja Pani ginekolog zasugerowała,że może to być sprawa hormonalna i dała mi wykaz badań, muszę się konieczie wybrać do endokrynologa. Zatem jestem przepełniona chęcią podjęcia walki, będę pisać o efektach i będę Was wspierać. Przeżywam to strasznie i jak widzę chude nogi mojej siostry i jak ściska swoje chude udko i mówi-zobacz ja też mam to wtedy mam ochtę nastrzelać jej po tym chudym dupsku hihihih No to co? do roboty! i piszcie jak Wam idzie |
![]() ![]() |
![]() |
#2854 |
Raczkowanie
|
Przyłączam się do walki z tym paskudztwem !!
W miesiąc musi zniknąć! ![]() Pije tylko i wyłącznie wode.... baaardzo dużo wody! masaże Syrenka ![]() ZERO SŁODYCZY ![]()
#2855 |
Raczkowanie
|
Ja już walczę od może 2 tyg. i moge powiedzieć ze już widzę różnicę.
Masuję się bańkami chińskimi i naprawdę b.szybko np. u mnie widać efekty. POLECAM
#2856 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2857 |
Raczkowanie
|
Ja również walcze z celulitem
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2858 |
Zakorzenienie
|
ja robilam prysznic przemienny, cellulit nie zniknął ale za to skóra zrobiła się niesamowicie jędrna.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2859 |
Raczkowanie
|
I ja też niestety podjęłam walkę z tym paskudztwem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2860 |
Zadomowienie
|
i ja, i ja!
też walczę z tym dziadostwem, już od dwóch tygodni regularnie dzień w dzień (bo wcześniej to było tak dorywczo). tym razem się zawzięłam i mam nadzieję, że zobaczę efekty ![]()
#2861 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
Muszę zaznaczyć ze jeszcze jak ścisnę skórę to widać go ale jest znaaacznie mniejszy. I to jest tania metoda, nie wymagająca wysiłku i działa ![]() POZDRWIAM WSZYSTKIE WALCZĄCE... ![]()
![]() |
#2862 |
Raczkowanie
|
Namówiłaś mnie ;P
Biorę te bańki chińskie bo jestem zdesperowana:P Mam nadzieję że zejdzie tak szybko jak u Ciebie
#2863 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2864 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2865 |
Raczkowanie
|
Witam
Ostatnio się wkurzyłam już tak maksymalnie, koleżanki ciągneły mnie na impreze ![]() Dwa dni temu pożegnałam się ze słodyczami ( kupiłam sobie ogromny pucharek lodów, bitej śmietany z polewą i owocami) zjadłam, mało się nie zwymiotowałam, ale dałam rade w końcu to mój ostatni.... Mam bańki, mam masażer, mam stepper, mate do ćwiczeń, ciężarki, krem na celulit+ zestaw ćwiczeń który sobie układałam od tygodnia. Dodatkowo robie zdjęcia mojego celulitu, brzucha ( na którym celulit też się nagle pojawił, ramion, i nóg, i w sumie całości) i wrzucam to na pulpit, że rano jak wstanę to mnie od razu zmobilizuje do ćwiczeń. Chyba jakiegoś bloga założę gdzie się będę obnażać z moim cielskiem i efektami, będzie większa mobilizacja ![]()
![]() |
#2866 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ech ile ja bym dała żeby mieć gładkie uda i wyjść w szortach- to moje marzenie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2867 |
Raczkowanie
|
Kurde... ja mam wrażenie że moj zamiast znikać to jest go coraz więcej... :/
Tak się zastanawiam .. bo na początku miałam takie duże grudki ... a teraz mam mniejsze ale jakby więcej ... I nie mam pojęcia czy to taki pierwszy sukces, że jednak coś się dzieje... czy po prostu jest go coraz więcej :/ Jak myślicie...?
#2868 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2869 |
Raczkowanie
|
To jesli chodzi o to jak je przykleić..
One mają kształt takiego grzybka. Łapiecie tę bańkę z góry i "obejmujecie całą dłonią" ściskacie i przykładacie do skóry. Tak jakbyście zgniatały taką małą piłeczkę. W opakowaniue są 4 bańki bańka nr. 1 to najmniejsza a 4 największa. A ruchy? Najpierw smarujemy nogi oliwką. Powinno robić się ruchy z dołu do góry ale to jest bardzo męczące bo trzeba by było odrywać bańki non stop. Dlatego ja robię ruchy z góry na dół i z dołu do góry. tak moze przez 10 min moze mniej. I następnie przykładam tę największą bańkę (nr. 4) do jednego pośladka, a numer 2 do miejsca gdzie cellulit jest b. widoczny. I zajmuję się drugą nogą (bańka nr. 3) I to samo. Tylko uwaga podczas masowania drugiej nogi trzeba bańki z pierwszej nogi przesówać. I potem jak skończymy masaż drugiej nogi to znowu przyczepiamy bańki do pośladków ( bańka nr. 4) i numer 2 do miejsca gdzie cellilit jest b. widoczny. I również co jakiś czas przesówamy. No i nie odrywamy baniek tylko tak samo je "usuwamy" jak przyklejałyśmy, czyli ścisnąć bańkę i ona sama odpadnie.. Moze napisałam to trochę chaotycznie za co przepraszam.
#2870 |
Zakorzenienie
|
hej! przylaczam sie do was
![]() przede wszystkim powiedzcie o co chodzi z tymi bańkami gdzie sie je kupuje? jak uzywa i kto to robi i jak czesto? ile minut skoro to skuteczne chce wiedziec wiecej prosze kogos o rozjasnienie albo linki do tego jak to wyglada w swoim zyciu duzo kasy wydalam na rozne kremy i np preparat do lykania Vichy- saszetki albo tabsy- dzialaly ![]() ize wszytskich najbardziej polecam 2- serie Vichy wiem wiem drogie ale jak sie zainwestuje w 3 miesieczna kuracje i 2 razy dziennie bedze uzywac do tego dieta i cwiczenia i prysznic zimno cieply w uda- efekt gwarantowany mialam duzo zaparcia wtedy i podzialalo- mialam 17 -18lat a cellulit chyba stopien 2 drugi krem to Dove ujedrniajacy teraz mam chyba 3? jak stoje to na tylnej czesci ud widac nierownosci szkoda mi kasy na kremy wolalabym wydac na cos skuteczniejszego - ale nie stac mnie na 1500 zl na jakies zabiegi w gabinetach nei biore hormonwo dodam do tego.. a mimo to ciezko sie go pozbyc chcialam zaczac brac antykoncepcje od marca/kwietnia ale boje sie ze pogorszy mi cellulit a we wrzesniu chcialam jechac nad morze gdzies za granice nie chce ryzykowac z hormonami i nie wiem co robic ale walcze ciagle z cellulitem wlasciwie ![]() Edytowane przez Brook Czas edycji: 2010-01-21 o 00:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#2871 |
Zakorzenienie
|
na forum masaże masz dokładnie opisane działanie baniek chińskich
![]() możesz kupić na allegro lub w aptece powodzenia! |
![]() ![]() |
![]() |
#2872 |
Zakorzenienie
|
ok zaglebie sie w lekture
![]() edit spojrzalam na all :to banke taka jedna czy 2 nalezy kupic cena kolo 50 zl za jedna? Edytowane przez Brook Czas edycji: 2010-01-21 o 12:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#2873 |
Zakorzenienie
|
Brook a jak to teraz wygląda, nadal 2 stopień?
Świetne efekty daje masaż syrenka+oliwka Hipp, tanie a pupa robi się naprawdę fajna, gładka.
![]() |
#2874 |
Zakorzenienie
|
wlasciwie nie wiem jaki stopien mam teraz
jak napne skore w sensie- miesnie to ma pupie mam nierownosci a w pozycji stojacej bez niczego widac pod swiatlo nierownosci delikatne czyli chyba 2 albo 3 ale chce zminimalizowac do 1 bo inaczej nie chce ryzykowac i zaczynac brac hormonow Edytowane przez Brook Czas edycji: 2010-01-21 o 13:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#2875 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wypróbuj Syrenke z oliwką, cellulitu może nie zlikwiduje ale napewno wygładzi i ujędrni pupę a to już dużo, prawda? Co do hormonów faktycznie mogą nieco nasilić cellulit, ale nie jest to jakaś drastyczna zmiana. Mi na pupie i udach cellulitu nie przybyło, ale spuchły mi kolana z którymi nigdy nie miałam problemów..
![]() |
#2876 |
Zakorzenienie
|
aha,hmm Syrenke kupie napewno do tego codzinnie keem wcieram
polece Wam tez nic drogie a zawsze sie tym wspomagam przy ''odchudzaniu''i poprawie metabolizmu proszek z Ananasa- taki blonnik koszt kolo 25 zl albo 17 nawet w niektorych aptekach |
![]() ![]() |
![]() |
#2877 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2878 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny... powiedzcie że widzicie już jakieś efekty tej walki
ja mam wrażenie że zamiast go likwidować przyczyniam się do tego że jest go coraz więcej ![]() Dzisiaj odkryłam że nie tylko tyłek zaatakował a i sporą część ud ![]()
#2879 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
No ja tak robiłam. Możesz sama wymyśleć jakis swój plan masażu. Chodzi o to by robić to regularnie i na początku zabieg nie powinien trwać dłużej niż 10 min ( wliczając obie nogi) A potem mozesz zwiekszyć czas i wymyślić inne masaże.. ---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ---------- Cytat:
Mówię, ja zauważyłam efekty po 2 tyg. REGULARNEGO masażu.
![]() |
#2880 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:21.