Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystkie maluszki są już z nami-przygodę z Odchowalnią zaczynamy ( list.-grud. 2009)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-22, 11:51   #307
simpatica
Zakorzenienie

Dot.: Wszystkie maluszki są już z nami-przygodę z Odchowalnią zaczynamy ( list.-grud.

hello
Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość
Gdyby pani Chylińska czytała wizaż, to byłaby na więcej przygotowana

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
MartoN pieluszkowac, tzn. zakladac tetrowa pieluszke na pampersa?bo mi pediatra tez tak kazala, ale ja w sumie tego nie robie
nam tak położna środowiskowa kazała jak była na wizycie domowej. niby mówiła żeby tak robic do pierwszej wizyty u ortopedy. na wizycie wyszło że wszystko ok ale my dalej pieluszkujemy bo nie zapytałam czy dalej trzeba
Cytat:
Napisane przez 82gosia Pokaż wiadomość
Witam
Mam do Was wielką prośbę, podczytuję was czasami, czy mogłaby któraś mamusia również mi wysłać tą zaklinaczkę na maila? Byłabym bardzo wdzięczna. Pozdrawiam Was serdecznie
hej, podeślij maila na pw to Ci prześlę
Cytat:
Napisane przez gosik_wwa Pokaż wiadomość
Nie wiem czemu ma takie zachowanie co drugi dzień-to juz nie pierwszy raz. Nie wygląda mi to na typowa kolkę a lek dostał "zapobiegawczo. Mam mu niby dawać 3x dziennie ale widze że to chyba za duża dawka bo jak puszcza baka to się bardzo denerwuje i irytuje czego skutkiem jest płacz.
my też to przechodzimy, i wydaje mi sie że to jest kolka która wcale nie musi się objawiac spazmatycznymi krzykami. dziś na ranem mieliśmy koncert. zapodaliśmy czopka Viburcol i zasneła ale nie wiem czy po tym czy moze ze zmęczenia?
Cytat:
Napisane przez karenina19 Pokaż wiadomość
A to moj zaspany jeszcze synus jak mama go budzi...
słodki jest
Cytat:
Napisane przez samanthhha Pokaż wiadomość
Gucia że cooo?
Karenina cudny Maluszek

Znalazłam inny wózek - lżejszy i ze skręcanymi kołami 12 kilo
U tego samego sprzedawcy za 1130 zł Za przeproszeniem obsram się jak mi Tż nie pozwoli go kupić Chce na spacerki

Cytat:
Napisane przez magdawikp Pokaż wiadomość
Witam
jestem przelotem w domu bo Grzes TZ urzadzil koncert i musze sie streszczac
jak wiecie wczoraj zapisałam sie rano do pediatry bo mały dziwnie kaslał
na szczescie u pani doktor maly kaslal i ona stwierdzila ze slychac iz co jest nie tak - a we wtorek jak bylam u pediatry wszystko bylo OK
przepadala go i ma poczatki oskrzeli - i dwa razy zastrzyk i inhalacje - ale pani doktor stwierdzila (chodze do niej prywatnie bo tylko tak przyjmuje a jest ordynatorem u nas) ze moze lepiej malego polozyc do szpitala przy tej pogodzie niz chodzic z nim na zastrzyki 2 razy do przechodni i jeszcze ze inhalator i cala reszta beda nas kosztowac - i tym sposobem jestesmy w szpitalu
malemu OB wyszlo 6 a CRP ujemne
jestem dobrej mysli
za szybki powrót do formy

simpatica jest offline Zgłoś do moderatora