2010-01-22, 11:51
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystkie maluszki są już z nami-przygodę z Odchowalnią zaczynamy ( list.-grud.
hello 
Cytat:
Napisane przez gucia6
Gdyby pani Chylińska czytała wizaż, to byłaby na więcej przygotowana 
|

Cytat:
Napisane przez domi7ks
MartoN pieluszkowac, tzn. zakladac tetrowa pieluszke na pampersa?bo mi pediatra tez tak kazala, ale ja w sumie tego nie robie 
|
nam tak położna środowiskowa kazała jak była na wizycie domowej. niby mówiła żeby tak robic do pierwszej wizyty u ortopedy. na wizycie wyszło że wszystko ok ale my dalej pieluszkujemy bo nie zapytałam czy dalej trzeba
Cytat:
Napisane przez 82gosia
Witam
Mam do Was wielką prośbę, podczytuję was czasami, czy mogłaby któraś mamusia również mi wysłać tą zaklinaczkę na maila? Byłabym bardzo wdzięczna. Pozdrawiam Was serdecznie
|
hej, podeślij maila na pw to Ci prześlę 
Cytat:
Napisane przez gosik_wwa
Nie wiem czemu ma takie zachowanie co drugi dzień-to juz nie pierwszy raz. Nie wygląda mi to na typowa kolkę a lek dostał "zapobiegawczo. Mam mu niby dawać 3x dziennie ale widze że to chyba za duża dawka bo jak puszcza baka to się bardzo denerwuje i irytuje czego skutkiem jest płacz.
|
my też to przechodzimy, i wydaje mi sie że to jest kolka która wcale nie musi się objawiac spazmatycznymi krzykami. dziś na ranem mieliśmy koncert. zapodaliśmy czopka Viburcol i zasneła ale nie wiem czy po tym czy moze ze zmęczenia? 
 słodki jest  
Cytat:
Napisane przez samanthhha
Gucia że cooo?
Karenina cudny Maluszek
Znalazłam inny wózek - lżejszy i ze skręcanymi kołami  12 kilo 
U tego samego sprzedawcy za 1130 zł Za przeproszeniem obsram się jak mi Tż nie pozwoli go kupić Chce na spacerki 
|

Cytat:
Napisane przez magdawikp
Witam 
jestem przelotem w domu bo Grzes TZ urzadzil koncert i musze sie streszczac
jak wiecie wczoraj zapisałam sie rano do pediatry bo mały dziwnie kaslał
na szczescie u pani doktor maly kaslal i ona stwierdzila ze slychac iz co jest nie tak - a we wtorek jak bylam u pediatry wszystko bylo OK
przepadala go i ma poczatki oskrzeli - i dwa razy zastrzyk i inhalacje - ale pani doktor stwierdzila (chodze do niej prywatnie bo tylko tak przyjmuje a jest ordynatorem u nas) ze moze lepiej malego polozyc do szpitala przy tej pogodzie niz chodzic z nim na zastrzyki 2 razy do przechodni i jeszcze ze inhalator i cala reszta beda nas kosztowac - i tym sposobem jestesmy w szpitalu
malemu OB wyszlo 6 a CRP ujemne
jestem dobrej mysli 
|
za szybki powrót do formy
|
|
|