2010-01-22, 12:01
|
|
|
Organizatorka
|
Dot.: Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. II :-)
Cytat:
Napisane przez thebestme82
Hej dziewczyny!
Ja tylko na chwilę dzisiaj wpadam bo nie mam czasu a chciałam się pochwalic wynikami mojego usg. Dzieciątko zdrowe, wszystko w normie i pani na pytanie o płeć powiedziała, że mysli, że to dziewczynka. No ale dodała aby nie wariować z różowym kolorem bo to nie do końca pewne. Nie było nic widać między nóżkami. Oswajam się z myslą, że to dziewczynka i jakos nie mogę bo tak sie nastawiłam na chłopaka, że do końca nie wierzę, że tak nie jest. Głupie jakies to bo w sumie ważne, że zdrowe.
|
Ja mam to samo Cały czas liczyłam na córeczkę nawet mąż liczył a tu będzie syn do teraz zdarza mi sie czasem powiedzieć że to ona 
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;16631037]widać każdy lekarz ma inaczej. 
Jutro zaczynam 23 tydzień, czyli 6 miesiąc, tak?
omg, jak ta ciąża mi szybko leci.[/QUOTE]
To ja jutro zaczynam 24 tydz i mi leci jak fix ani sie obejrzymy i bedziemy narzekać na dzieciaczki
Cytat:
Napisane przez margo80
dziewczyny, wczoraj wieczorem zmarł mój Dziadek
niby byliśmy na to przygotowani, ale...
mama kategorycznie zabrania mi udziału w pogrzebie, twierdząc, że każdy lekarz mi to powie, że to zbyt dużo zbyt silnych emocji dla ciężarnej.
co byście zrobiły w takiej sytuacji?
|
margo80 współczuję. Ja miałam taką samą sytuację dokładnie tydz temu mojego męża dziadziu zmarł i byłam na pogrzebie. Zimno było jak fix zmarzłam w stopy ale miałabym wyrzuty sumienia gdybym nie poszła. Więc zależy jak się czujesz i jak coś to ciepło sie ubierz
|
|
|