Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dzieci zaraz zaczną siadać, czas trzecią część wątku zakładać (07-08.2009r.) cz.III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-22, 12:06   #4426
gorgulek
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci zaraz zaczną siadać, czas trzecią część wątku zakładać (07-08.2009r.) cz

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
no to calkiem na odwrot bo u nas tż sie nie obudzil!! a ty napisalas tez
no to się dogadały
to "też" miałam na myśli że ja się obudzę i on też
źle sformułowałam

Cytat:
Napisane przez eleeri Pokaż wiadomość
młody budził mi się co 2 godziny, chyba sobie przypomniał, że nie śpi się jednaj całą noc
i wstał o 5.30 rześki i wyspany, na szczęście zasnął o 7 i spaliśmy do 9.30

robisz błędy

Cytat:
Napisane przez eleeri Pokaż wiadomość
pisała Unholy,
że myszka jej zdechła i musi czekać do wieczora aż małż kupi nową więc jej dzisiaj nie będzie.
No i Antoś ma gorączkę i Unholy nie wie, czy dlatego że idą mu ząbki, czy to reakcja na wczorajszy gluten
Mam was pozdrowić, więc pozdrawiam

a kiedy wracasz ?
pozdrów ją również i za Antosia

kiedy? nie wiem
bo powinnam dostać jeszcze jakaś rehabilitację (chyba :cnofused i wtedy zwolnienie będę jeszcze miała

lecę dalej sprzątać

---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ----------

Cytat:
Napisane przez aannuullaa Pokaż wiadomość
no jak nie masz miejsca za bardzo to te, które Svinecka wklejała to chyba najlepsze, Martynka dostała na gwiazdkę bardzo fajny ale kwadratowy, o taki:
http://allegro.pl/item882483905_koje...m.html#gallery
też na dniach musimy go rozłożyć, mała wkulała się ostatnio pod biurko z kompem
...
My już po odwiedzinach u babci i prababci, mała śpi w foteliku przy oknie to mam moment na nadrobienie...
aa, skoro o babci mowa to mam dla was zagadkę

-dlaczego nie wolno maleństwu masować dziąsełek ani za często ich dotykać? no kto wie, kto? (dla ułatwienia dodam że autorem rady jest moja niezastąpiona kochana babcia )
dzięki za radę
muszę poszperać na all i coś wybrać

nie wiem ale jestem strasznie ciekawa i poczekam na odp
gorgulek jest offline Zgłoś do moderatora