2010-01-22, 16:06
|
|
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Dot.: Scent Bar XII
Cytat:
Napisane przez justynaneyman
Ano właśnie- racja- mamy styczeń. Ale już koniec stycznia, luty to ostatnie podrygi, a w marcu można cieszyć się na całego  I nie wierzę w żadne prognozy telewizyjne (że niby mrozy do kwietnia)- telewizja kłamie!
|
W tamtym roku na przelomie marca i kwietnia śnieg jeszcze leżał...
Bosz... zdawanie prawka na lodzie mi się nie uśmiecha, ale chyba bedę musiała...
Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch
Gustaw słodki a Smok pudrowo-irysowy ;(
|
Przysięgam, że w Smoczydle żadnego kwiecia nie czuję! Na mnie jest przede wszystkim drzewno-wetiwerowy 
Cytat:
Napisane przez vesenka
Wysiadłam rano z tramwaju, czekałam na przejściu na zielone, a tu na przejście biegiem wpadła kobieta, prościutko pod pędzący samochód. Nie wiem jak go mogła nie zauważyć. W momencie jak wbiegała już wiedziałam,że ją trafi. I nie da się temu w żaden sposób zapobiec. Pół metra ode mnie to było. Całe przedpołudnie rzygam z nerwów i nie mogę dojść do siebie. Nic gorszego w życiu nie widziałam.
|

Cytat:
Napisane przez Polly_
może...ale jak mi ciągle drętwieje lewa połowa ciała, a pół twarzy i szyji to mam zdrętwiałe prawie codziennie...to chyba dla przyzwoitości powinna mnie skierować do neurologa i ortopedy....bo nawet jesli to jest "nic" to jakis fachowiec powienien cos poradzić zeby ustąpiło, a poza tym to moze być objaw wszystkiego-koleżanka mojej mamy miała raka płuca- a jedynym objawem było drętwienie ręki.....
|
Jeśli to spowodowane jakimś przesunięciem kręgu lub dysku - powinno wyjść na RTG, rak czy inna choroba płuc też, nawet niektóre choroby serca widać (przynajmniej w weterynarii tak jest Mam nadzieje że ludzcy lekarze radzą sobie nie gorzej ). Także spoko, na początek to badanie powinno wykazac, czy coś nie gra. Jeszcze ew. może byc to jakieś zapalenie nerwów, także jak przyjdziesz z wynikami RTG to ponaciskaj lekarza, żeby Ci dał skierowanie do neurologa.
|
|
|