|
|
#3871 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XII
Cytat:
![]() Natomiast kawa mnie usypia. Na 3-4 minuty pobudza a potem kusi mnie Morfeuszem. Tylko ostatnio jakos mogę wypic 3 kubki i wcale nie działa a dokładnie tylko podziała na pęcherz. Bezsenność to koszmarna sprawa a tabletek brać nie chce bo się boje ze jak cos sie będzie działo to ja się nie obudzę. Cytat:
A nie wiem czy juz pisałam ze w W Superfarmie są Gustawy 50 po 149 zeta? i 30 po 89 zeta?
|
|
#3872 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() i teledysk
|
|
#3873 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3874 |
|
Nindżopesz
|
No właśnie, to kolejna wada zimy! Lato jest pod tym względem bardzo ekonomiczne - jedno piwko na słońcu i już nie pamiętam jak się nazywam. Ani z kim piłam :P
Fatalnie się z tym czuję
|
|
|
|
#3875 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znajomi twierdza ze "nie lubią" ze mną pić bo "oni maja pod wierchem a ja jestem trzeźwa". ---------------------------------------- Ale u Mnie pięknie jest za oknem Cudnie świeci słoneczko Zaraz chyba pójdę naświetlac paszcze
|
|
#3876 | |
|
Zakorzenienie
|
a jesli to zaraźliwe?
![]() Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-01-22 o 11:53 |
|
|
|
|
#3877 |
|
Zakorzenienie
|
A w sprawie picia to ja tylko potrafię sie upić "szampanem". Nie wiem na jakiej zasadzie to działa, pewnie na takiej ze nie znoszę i dlatego bym nie piła mózg mi imituje szybciutko "upojenie alkoholowe".
|
#3878 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko szmapanem? może za mało innych piłaś...
|
|
#3879 |
|
Zakorzenienie
|
Ponoć takie znieczulenie kosztuje 200zł. ale warto wydać,bo ból bez znieczulenia jest straszny.Moja ciotka nie wytrzymała i musieli przerwać badanie.Nikt jej nie powiedział,że może zafundować sobie taki luksus,a stać ją było.
|
|
|
|
#3880 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
a Wazamba? najbardziej leśno-sosnowo-szyszkowy zapach jaki testowałam to Incense Normy Kamali, a sądząc po nazwie to i kadzidło powinno w nim byc...
|
|
|
#3881 |
|
Zakorzenienie
|
Wysiadłam rano z tramwaju, czekałam na przejściu na zielone, a tu na przejście biegiem wpadła kobieta, prościutko pod pędzący samochód. Nie wiem jak go mogła nie zauważyć. W momencie jak wbiegała już wiedziałam,że ją trafi. I nie da się temu w żaden sposób zapobiec. Pół metra ode mnie to było. Całe przedpołudnie rzygam z nerwów i nie mogę dojść do siebie. Nic gorszego w życiu nie widziałam.
|
#3882 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
A w Incense siki ogrów-berserkerów.
|
|
|
|
|
#3883 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zobaczymy, co mi lekarz powie. I tak już chodzę prywatnie, na co wydaję dużo kasy, więc 200 zł nie wydam, bo nie mam. |
|
|
|
|
#3884 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3885 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nawet nie chcę sobie tego wyobrażać...
|
|
|
|
|
#3886 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3887 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
acha chciałam sie pochwalic- poszłam do lekarza-przy okazji infekcji wyznałam mu tez swe dolegliwości które męczą mnie od dawna.
Niestety zostałam kompletnie olana-z łaską dostałam skierowanie na RTG klatki i zalecenie zeby sie więcej ruszać.....W sumie to nie wiem co mam teraz robić..... ---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- Cytat:
mój TZ miał na studiach podobną przygodę...tylko ze gościa potrąciła ciężarówka, w dodatku w nocy, w pobliżu nikogo...wezwał karetke i sam próbował goscia ratować-massakra.....
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-01-22 o 13:03 |
|
|
|
|
#3888 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety o takich "wydarzeniach" trudno jest nie myśleć jak się je widziało. Cytat:
A tak serio to ja bym chyba się nieźle wściekła jak bym została tak olana. Nie po to sie ciaga tyłek w takie zimno po przychodniach by zostać zignorowanym. EDIT: W końcu mam swoje meteory. Jak na mnie przystało zrobiłam już w nich remanent. Z mistików wyjęłam różowe-różowe a dałam różowe-zgaszone. Z beż szika wyjęłam te najciemniejsze brązowe a dałam różowe-zgaszone. Eeee i znalazłam "meteoryty" (puder) w spreju
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2010-01-22 o 14:10 |
||
|
|
|
#3889 |
|
Nindżopesz
|
Vesenko
Polly, może to i lepiej, może przesadnie interpretowałaś objawy? |
|
|
|
#3890 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3891 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
może...ale jak mi ciągle drętwieje lewa połowa ciała, a pół twarzy i szyji to mam zdrętwiałe prawie codziennie...to chyba dla przyzwoitości powinna mnie skierować do neurologa i ortopedy....bo nawet jesli to jest "nic" to jakis fachowiec powienien cos poradzić zeby ustąpiło, a poza tym to moze być objaw wszystkiego-koleżanka mojej mamy miała raka płuca- a jedynym objawem było drętwienie ręki.....
|
|
|
#3892 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A to, że trafił Ci się jakiś dureń- trudno. Ale skoro Cię olał, a MIMO TO dał skierowanie, to albo się przejął jednak, albo chciał, żeby ta baba już sobie poszła. Tak czy inaczej możesz działać dalej.
|
|
|
|
|
#3893 |
|
Nindżopesz
|
Polly, no nie mów
Myślałam, że to jakaś kompletna pierdoła. I jak to zdiagnozował?
|
|
|
|
#3894 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przyszłam sie przywitać tylko i zmykam
|
|
#3895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wybacz, że piszę tak impulsywnie w sumie i nie dyskutując, ale naoglądałam się na oddziale mnóstwo przypadków, kiedy przez zaniechanie pacjentów lekarze niewiele mogli zrobić |
|
|
|
|
#3896 | |||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Bosz... zdawanie prawka na lodzie mi się nie uśmiecha, ale chyba bedę musiała... Przysięgam, że w Smoczydle żadnego kwiecia nie czuję! Na mnie jest przede wszystkim drzewno-wetiwerowy Cytat:
![]() Cytat:
). Także spoko, na początek to badanie powinno wykazac, czy coś nie gra. Jeszcze ew. może byc to jakieś zapalenie nerwów, także jak przyjdziesz z wynikami RTG to ponaciskaj lekarza, żeby Ci dał skierowanie do neurologa.
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||
|
|
|
#3897 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
,no nic-prześwietliłam sie juz...zobaczymy...chociaz z tego co mówila to raczej powinna mi dac przeswietlenie kręgosłupa szyjnego a nie klaty ![]() Cytat:
.w srode ide z tym RTg I będe naciskac na skierowania...... Cytat:
szczerze powiedziawszy to ja nawet nie mam pojęcia "jak sie idzie do szpitala"....ani do jakiego iśc...przeciez w tym miescie jest szpital na kazdym rogu ![]() a propos szpitali- TZ wczoraj natknął sie na koperte od Red i czyta...mmmmhhhhh Szaserów.......mmmmhhhh-tam coś jest....aaa! wiem! Szpital Wojskowy! ![]() ---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ---------- a wogóle to nie napisałam dlaczego poszłam do lekarza-bo dostałam mega wysypki na mym krótkim korpusiku! Lekarka stwierdziła ze to od tego antybiotyku co mialam na zęba.....mam nadzieje ze ma racje,bo ja jej jakoś kurna nie ufam...
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-01-22 o 16:09 |
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3898 |
|
Rozeznanie
|
witam,
Cały dzień mam wrazenie ze dzis jest sobota przed chwilka skończyłam smazyc faworki i sie opycham Polly duzo zdrówka |
|
|
|
#3899 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Miłego popołudnia wszystkim... Cytat:
![]() A dostałaś coś na tą wysypkę? To bardzo możliwe ze od antybiotyku, możesz być uczulona na jakiś składnik.... |
|
|
|
|
#3900 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() będziemy razem domatorować (może jakoś zlocik wpadnie na którym się w końcu pojawię ) Cytat:
Cytat:
trzymaj się jakoś...też kiedyś widziałam taki wypadem. Babka wpadła pod autobus. Nie przeżyła oczywiście. Później musiałam zeznawać w sądzie Cytat:
(A lekarze co niektórzy tak mają po prostu. Ja przez lata się dowiadywałam, że kolana mnie bolą i nie mogę chodzić bo rosnę, bo mi się wydaje, bo nie wiadomo co... aż się okazało że mam wrodzone zwyrodnienia i później była operacja za operacją a ile lekarzy to wcześniej zignorowało to nie zliczę. Tak więc trzeba walczyć o swoje zdrowie...) Wyszłam dziś o czasie z pracy chyba trzeci raz od tego czasu jak tam pracuję Ale to dlatego ze bezkrólewie dziś było ![]() A wieczorem idę pić piwo. Jutro mam studia w prawdzie, aleeee myślę że jakoś dam radę
|
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:51.

)

A w Incense siki ogrów-berserkerów.

Myślałam, że to jakaś kompletna pierdoła. I jak to zdiagnozował?

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Ale to dlatego ze bezkrólewie dziś było