Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Prośba o radę - wypłata pieniędzy z konta exa
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-22, 16:11   #172
Wyrak
Zakorzenienie

Dot.: Prośba o radę - wypłata pieniędzy z konta exa

Cytat:
Napisane przez Hultaj Pokaż wiadomość
Bardzo Cię, proszę, Wyrak, żebyś przestał traktować rozmowy internetowe personalnie. Nie znam Cię, nie mam bladego pojęcia, choćby jakiego rodzaju związki między ludzkie masz za sobą czy w jakim tkwisz obecnie, myślałam, że to oczywiste.
Jeśli uważasz, że interesowaloby mnie kierowanie tekstów pod Twój adres, to cóż, jesteś w błędzie.
Przestane jak tylko przestaniesz pisac, ze to jestem taki czy siaki i ze mi moze to czy tamto odpowiada, bo ja Ci nie pisze, ze skoro tak a nie inaczej sadzisz, to moze lubisz oskubywac facetow biorac od nich zwrot kasy za wspolne wydatki, prawda?

Cytat:
Napisane przez Hultaj Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o tą pogadankę zwyczajnie uważam, w oparciu o to, co tu napisałeś, że bardzo lekko traktujesz zagadnienie sprowadzając je głównie/wyłącznie do sytuacji wzięłaś, no to masz kłopocik, czegóz ty od niego oczekujesz.... Ale to już mój pogląd.
Prywatnie sądzę, że jednak to kobiety częsciej są wykorzystywane przez mężczyzn, niż mężczyźni przez kobiety, ale też, przyjmijmy, nie o tym rozmowa. Twoje tu wpisy kojarzą mi się z męskim szowinizmem nieco, ale to juz oczywiście kwestia odniesionego przeze mnie wrażenia, prawdaż.
To co napisałam kiedyś o manipulacji również było z przymrużeniem oka, czyż nie, i cóż można powiedzieć, sam wiesz najlepiej, jaka jest prawda.
Fajnie, tyle ze ja niczego do niczego nie sprowadzam, pisze wyraznie, ze przyjmuje kilka opcji i w ich czesci nie widze zadnych podstaw do tego, zeby ona sobie rozcila, ze on powinien splacic.

Ok, bylo z przymruzeniem oka, zrozumialem to nieco inaczej i dlatego teraz sie odnioslem, nevermind, podyskutujmy sobie luzno na necie dalej w takim razie

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Wyrak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując