Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię Fergie wymienia: kolorówka(meteoryty), minerały, pielęgnacja(filtry), PERFUMY......
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-23, 15:37   #89
ferguusson
Zakorzenienie

Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
Dot.: Fergie wymienia: kolorówka(meteoryty), minerały, pielęgnacja(filtry), PERFUMY..

Cytat:
Napisane przez tompola Pokaż wiadomość
OMG Masz uroczą buźkę Jak Ty to wszystko robisz..jejkuś.. gapiłam się i gapiłam No, ale do rzeczy: dzięki za wszystkie naprowadzające foty, mam wrażnienie,że ten brązerek odrobinkę różowi, prawda? Tak ciut , ciut? Ja mam jasną karnację, ale myślę,że nadałby się To nie wiem, o co pytać...poczekam aż coś postanowisz

ojej, dziekuje bardzo mi miło sie zrobiło

Rożowi.. może tak ciut ciut ale daje naprawde ładny efekt(może zbyt cieple są te moje zdjęcia..)
dam Ci znać Problem to moj tż.. za kazdym razem mu pokazuje z kim i na co chce się wymienić mówi bym sie nie zamieniała bo mi kupi.. I kupuje Ale tych Givenchy nie mogę już nigdzie znaleźć....

Cytat:
Napisane przez lorane Pokaż wiadomość
Maska juz poleciala w swiat
HA moge oddac 100ml
hydrolat kocankowy eko tak 60ml
maseczki wulkanicznej akurat nie mam, ale mam duzo roznych glinek jesli Cie interesuje
Tonik BHA, nie PHA - przesle do niego skladniki na kilka porcji
NCS...?
Ok. To dla mnie napewno:
=HA 100ml
=kocanka -60ml

=bha ma jakie stężenie?

=ncs-samle najpiękniejszego różu na świecie, New car smell

nie masz kokosowego albo tamanu..? Bo widzę mango u Ciebie..

---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ----------

Cytat:
Napisane przez anarchia25 Pokaż wiadomość
gold mam cale 5 kulek od kroliczka, imperliali leci do mnie 26 wlanie , na beige sama poluje
mam mythic oraz pastelki
JT sie zwie rio peach - sliczny kolor

czy ja wiem czy kochana- ja bym powiedziala ze chyba jednak bardziej upierdliwa
ale co ja poradze jak ty takie pieknosci masz

cale 5.. Chyba poprostu zamówie te gold.. Tylko nie wiem jaki one dają efekt a nie ma ich już w sklepach.. A pastelki masz cale..? Mythic sama mam..
Motyli biore dokładke na społke z kol. bo czuje paraliżujący strach że się kidyś skończą.. Czym sie do slubu umaluje(tż mi się wczoraj przedoświadczył )
Szukam tego Rio Peach. Boję się kupować i wymieniać na pomadki i błyszczyki bo je wszystkie gubię. Stosuję w sumie tylko pomadki ochronne. W tym tylko miesiącu straciłam KissKiss Diora, taki piękny brzoskwiniowy i Chanelkę no 96, moj ulubiony

Powinnam dopisać do stopki że nie tylko skarpetki mi giną

MAC

exchange
ferguusson jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując