Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Scent Bar XII
Wątek: Scent Bar XII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-23, 18:01   #4105
Maja102
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar XII

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Super!

To może rzucę przykłady dyskusji, które pamiętam: raz n/t fantastyki - pojawił się głos, że to głupota oglądać takie filmy/czytać książki, że są nieprawdziwe.
phi, toto to ja od dziecka słyszę... moja mama tak powtarza

Ostatnio w podobnej dyskusji rzuciłam zaczepnie tekst, że przy takim podejściu, to wszystko oprócz gazet i historii opartych na faktach jest w równym stopniu nieprawdziwe, bo wymyślone przez jakiegoś tam pisarza...
Niestety, nikt nie podniósł rękawicy i nie kontynuował dyskusji

A teraz w takich przypadkach zawsze przypominał sobie słowa S. Kinga:
"Zawsze, kiedy spotykam kogoś, kto mówi"nie czytam fantasy i nie chodze na filmy fantastyczne; to nie jest prawdziwe", czuję swego rodzaju współczucie. Podobne osoby nie są w stanie unieść ciężaru fantazji"

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Ha, ha, cóż z temat Wyznam, że całowałam się po pijaku z dziewczynami i to stresujące uczucie, na nic więcej się nie piszę.
Cytat:
Napisane przez cbr Pokaż wiadomość
taaa... tłumacz to mojemu
ostatnio na nudnych zajęciach opowiedziałam mu przez sms mój ostatni "sen"
skomentował tylko: "widzimy się po Twoich zajęciach... jak chcesz - przyprowadż koleżanki "
koleżanek nie przyprowadziłam, bo straszne pasztety mam na roku - jest kilka naprawdę fajnych, ale za porządnych i poważnych na takie "zabawy" (ale może jak zwykle przesadzam, bo pod względem estetyczno-wizualnym jestem bardzo wymagająca, nawet tż ostatnio stwierdził, że mam za ostre kryteria selekcji co ja poradzę, nadrabiam chyba tym swoje braki i niedoskonałości)

a doświadczenie miałam jedno, po miksie absyntu i piwa (notabene w Bolkowie) - początkowo ja zrobiłam z tego makabryczną histerię, bo młoda i głupia jeszcze wtedy byłam, nie wiedziałam, co dobre, ale z czasem coraz pozytywniej wspominam, a i tż się przyznał, że go cholernie kręciło

no, to chyba rzeczywiście sex bar
oj, niegrzeczne dziewczynki...
A ja tylko po pijaku niewinne cmoki na pożegnanie...
Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
Wykapali? Do ostatniej kropelki?

Cytat:
No więc własnie. Uwielbiam dyskutować. tak z ogniem, z ikrą, kiedy każdy z rozmówców wspina się na wyżyny elokwencji i pokazuje swoje intelektualne walory, a kiedy wszyscy się zgadzają, to nie ma szansy na taki prawdziwy żar polemiki, wyżyny i walory.
ja też! ja też!
Takie ciekawe rozmowy z inteligentnymi osobami, które nie zniżają się do obrażania, agresji i dziecinnycgh fochów

Niedawno prowadziłam dość ożywioną i ostrą dyskusję na czacie z jednym inteligentnym znajomym. Dogryzł mi, a mnie wywaliło z neta. Zanim się zresetowałam i znów zalogowałam, minęło trochę czasu...
Potem mi napisał "już myślałem, ze focha strzeliłaś... ale to niemożliwe taka nie jesteś"
Miłe to było
Cytat:
A bo to prawda jest, że tak samo, jak sa kobiety działające w sposób, który (potocznie i niesprawiedliwie!) nazywa się męskim, tak sa mężczyźni działający jak "potoczna" kobieta.
zauważyłam już dawno
jak mnie kiedyś wkurzy, to mu to powiem

Kiedyś wracałam do domu z kilkoma kolegami. Zastanawiali się, którym pociągiem lepiej wracać (który mniej zatłoczony). W końcu jeden stwierdził: No to szybka, męska decyzja!
Wszyscy zamilkli, tylko ja się wyrwałam: Jedziemy tym pierwszym!

Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość
Witam się sobotnio
Kupę lat Was nie odwiedzałam i kompletnie wypadłam z obiegu a tu takie ciekawe tematy (jak zawsze zresztą)

Niech już się ten styczeń kończy, niech już się ta zima skończy bo oszaleję
ja też już nie wyrabiam...

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-01-23 o 18:12
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora