|
|
#4081 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XII
Cytat:
Tak samo starałabym się przeszkodzić wspólnemu wyjazdowi męża z np. moją najlepszą przyjaciółką. W zależności od tego, jakie jest między wami porozumienie, albo powiedziałabym szczerze, że czułabym się dyskomfortowo (nie dając się wciągnąć w tłumaczenia), albo zastosowała numer z chorobą bądź uwiedzeniem. I żeby nie było, że coś wymyślam z powietrza, mój były nr1 dostał w twarz za swoją eks i jedną sytuację, którą widziałam, co do byłego nr 2, moja najlepsza przyjaciółka stała się jego najlepszą przyjaciółką. Miłość jest ślepa, ale może być ślepa na jedno oko. |
|
|
|
|
#4082 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Nie, nie jesteś, wytłumaczyłaś przeumiejętnie, ale przy tym bosssskim obrazku padłam.
Cytat:
Sabb, jak Ty to robisz, że tak piszesz? Cytat:
![]() Przytulam.... ---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- Właśnie zobaczyłam, że zostałam obgadana na wątku o żywicach.... Pfffff.....
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#4083 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Jak ktoś wygląda fajnie to tez obgaduje ale w pozytywnym znaczeniu.Cytat:
![]() No fakt postrzeliłam sie sama. Jupi jestem rozgrzeszona ![]() Cytat:
Ciesze się ze moje wymiziny się przydadzą. Cytat:
Co gorsza ja widzę ze w życiu realnym kobiety są traktowane podobnie. Nie raz po udzieleniu odpowiedzi dopytywana jestem jakby próbowano się upewnić ze udzieliłam takiej odpowiedzi jak chciałam. Z tym braniem "do siebie" tez mnie lekko "leży na żołądku". Czasami jak coś opisuje to są to moje przemyślenia i nie są związane z nikim konkretnym. Lubie dyskutować zwłaszcza z osobami o odmiennych poglądach bo rozmowa jest ciekawsza. To co pisze ni jak nie jest "naskakiwaniem" na inne osoby tylko forma wyrażania moich opinii. Osoba o odmiennych opiniach jest przeze mnie tak samo szanowana jak ta o zgodnych. I na koniec bardzo męczące dla mnie jest psychicznie polemizowanie z innymi osobami i ubieranie myśli w słowa. Często jak kładę się spać to mnie meczy czy to co napisałam ktoś nie weźmie bardzo do siebie i się nie obrazi albo nie potraktował tego jako pouczanie, strofowanie itp. Cytat:
|
|
#4084 | |||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
) Bez seeensu.Cytat:
Najlepsze jest to, że raczej trafią mi się męskie wieczory ale kończę je normalnie ![]() Jego puszczę i sama się puszczę ![]() Cytat:
![]() Dziś nastąpił jakiś cud bo znienacka spadło mi w talii do 63. Normalnie jestem dziś młoda foka ![]() ---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ---------- A propos kobiet, które w dyskusji krytykują osobę a nie poglądy, niezmiernie wkurza mnie tekst "dla mnie to głupota" Wspaniale, dziękuję za uszanowanie prawa do własnego zdania.
|
|||
|
|
|
#4085 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
) ale i ja się dołączam do głosu na tak. Mój w akademiku co chwila baluje beze mnie, to bym osiwiała jakbym się nad takimi rzeczami zastanawiała Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Wróciłam z zajęć i teraz będę się byczyć, a co
|
|||||
|
|
|
#4086 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja słynę z tego, żem wyjątkowo niedomyślna, niedomówień nie łapię ni w ząb, za to walę między oczy co myślę ![]() Ale muszę dodać, że mam jednego kolegę, który uwielbia się bawić w takie wkurzające mnie gierki i kręcenia. Czasem zapytam go wprost, o co kaman, a on do mnie "domyśl się". No żesz... ![]() bo nie bawi się w owijanie w bawełnę, tylko działa wprost? ![]() Cytat:
![]() Oglądam film Lektor i się zdziwiłąm z lekka - nie wiedziałam, ze to o babce, co deprawuje nieletniego
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-01-23 o 16:40 |
||
|
|
|
#4087 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
a ja tez z Politechniki, a było nas na roku więcej niz facetów ![]() wylazuj z torby! ![]() Cytat:
ale jest takie przysłowie ,ze okazja czyni złodzieja...
|
|
|
#4088 | ||
|
Zakorzenienie
|
A dziękować, dziękować
Cytat:
Moj P. już dawno stwierdził ze nie ma nic przeciwko zdradzaniu go z kobietami. Cytat:
![]() No mi się czasami zdarza, aczkolwiek nie określam tego jako głupota a coś nielogicznego.
|
|
#4089 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale na przykladzie Simona wiem, ze wcale go to nie kreci. Nie kazdy facet chcialby widziec swoja luba w ostrej seks scence z jej gorraca kolezanka. Ja tam rozne akcje odwalam i pewne doswiadczenia w tej materii mam i wiem, ze Simon czuje sie zazdrosny a nie nakrecony. I ja nie mowie o jakims hardcorze. Kiedys, dawno temu, wiadomo - zobaczyl, ua, zdjecie az zrobil, normalnie nakrecony a teraz w efekcie zazdrosny o obie plcie. Ale przynajmniej wiem, ze do paly by mu nie przyszlo proponowac trojkat haha. ---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ---------- Cytat:
Wiec ja jestem grzeczna. |
||
|
|
|
#4090 |
|
Zakorzenienie
|
No oczywiście to zależy od wydziałów. Tak średnio kobiety ciągnie na Balistykę (2 sztuki na specjalności ) czy Elektromechanotronike ( 1 sztuka na specjalności
|
#4091 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
To może rzucę przykłady dyskusji, które pamiętam: raz n/t fantastyki - pojawił się głos, że to głupota oglądać takie filmy/czytać książki, że są nieprawdziwe. Albo, z ambitniejszych tematów, że głupotą jest zapłodnienie in vitro
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4092 | |
|
never say no to panda
|
Cytat:
ostatnio na nudnych zajęciach opowiedziałam mu przez sms mój ostatni "sen" ![]() skomentował tylko: "widzimy się po Twoich zajęciach... jak chcesz - przyprowadż koleżanki "koleżanek nie przyprowadziłam, bo straszne pasztety mam na roku - jest kilka naprawdę fajnych, ale za porządnych i poważnych na takie "zabawy" (ale może jak zwykle przesadzam, bo pod względem estetyczno-wizualnym jestem bardzo wymagająca, nawet tż ostatnio stwierdził, że mam za ostre kryteria selekcji co ja poradzę, nadrabiam chyba tym swoje braki i niedoskonałości)a doświadczenie miałam jedno, po miksie absyntu i piwa (notabene w Bolkowie) - początkowo ja zrobiłam z tego makabryczną histerię, bo młoda i głupia jeszcze wtedy byłam, nie wiedziałam, co dobre, ale z czasem coraz pozytywniej wspominam, a i tż się przyznał, że go cholernie kręciło no, to chyba rzeczywiście sex bar
|
|
|
#4093 |
|
Zakorzenienie
|
Cbr - Si to czlowiek zbyt wrazliwy i nie postrzega tego w kategoriach 'nowe doswiadczenia/urozmaicenie' a raczej 'matko, moze ona zostawi mnie dla niej??'
Zreszta trojkaty nie sa moja fantazja. Seks z kobieta - ok. Ale z jedna kobieta. Tak samo jak seks z jednym mezczyzna. Lapie sie na tym, ze czasami mysle, ze jesli by mi teraz nie wyszlo to nastepnie zwiaze sie z kobieta... Zeby zobaczyc jak jest. Z moja kolezanka mozemy sie wyglupiac ale nie przeniesiemy tego na wyzszy level w obawie, ze az nuz, widelec, zle to wplynie na nasze stosunki ( |
|
|
|
#4094 |
|
Nindżopesz
|
Ha, ha, cóż z temat
Wyznam, że całowałam się po pijaku z dziewczynami i to stresujące uczucie, na nic więcej się nie piszę.
|
|
|
|
#4095 | ||
|
never say no to panda
|
Cytat:
mój to chyba odbiera - lepiej, żebym odskakiwała sobie w stronę kobit (gdzie i on skorzysta ), niż w stronę facetów (gdzie już tak wesoło mu nie będzie)poza tym, nie wiem, czy dałabym radę się kobitą na stałe związać - jednak wolę silną, męską rękę, jeśli idzie o związek na dłużej; kobity - okiej, ale jako przyjaciółka na zakupy, pogadać o kosmetykach i żeby się wyżalić, jaki to tż paskuda, bo marudzi na moje hektolitry perfum Cytat:
na drugim roku i ja, i koleżanka miałyśmy kryzys z naszymi chuopami, więc oficjalnie zadeklarowałyśmy, że jeśli się coś pierdyknie i obaj puszczą nas kantem - zostajemy lesbijkami zawsze trzeba mieć kogoś w odwodzie
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4096 |
|
Zakorzenienie
|
Ja z kolei nie wyobrażam sobie innych stosunków z kobietą, jak tylko koleżeńsko-przyjacielskie.
Nie mogę. I nie chcę. Nie dlatego, że jakaś cnotka ze mnie albo piczka-zasadniczka, ale zwyczajnie mnie to nie kręci
|
|
|
|
#4097 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jednak trzymanie na smyczy jest czymś czego zdecydowanie nie popieram, skrajność w jedną jak i drugą stronę po prostu nie popłaca. Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4098 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nawet jak nie lubię danego rodzaju prozy, filmów itp. to nie znaczy ze są one głupie itp. Sa tylko nie w moim stylu i co najwyżej stwierdzam ze mi się nie podobają czy są w nie moim stylu.
|
|
#4099 | |||||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Wykapali? Do ostatniej kropelki? Przepraszam. Tym razem brak znaków diakrytycznych był szalenie twórczy. Jestem stara i doświadczona przez życie, a głupoty mi z głowy skleroza wywiała... Dzięki za przytulasa, zawsze chętnie Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Heh... Zaś w kwestii pouczania - pewien gościu na forum zadał mi kiedyś pytanie, jak to jest, że je się tak znam na wszystkim, o czym piszę. no proste. O tych pierdyliardach rzeczy, na których się nie znam nie piszę. Cytat:
Cytat:
Mój Królewna jest zazdrosny i o mężczyzn i o kobiety. Tyle, że o mężczyzn wszystkich jak leci, a o kobiety tylko te, o których wie, że mogą mnie kręcić.
|
|
#4100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakl znajdę dam napewno, a jeszcze jakby się udało w tym śnie rozwiązać wszystkie problemy byłoby wspaniale... Trochę się wychyle.. A co do puszczania.... No nie wiem...znam małżeństwo z długim stażem i pan w tym związku regularnie romansuje i spotyka się z innymi.. Zona podobno o niczym nie wie, nie wiem może i podejrzewa coś czasem.Podobno są bardzo udanym małżeństwem , świetnie im się razem zyje i są szczęsliwi. Mają ładne dzieci. . Podobno okazja czyni złodzieja, ale nie wiem to chyba też kwestia charakteru...nie wiem może geny czy jakies inne coś... ale chyba odrobina''kontroli '' nie zaszkodzi... |
|
|
|
|
#4101 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4102 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się sobotnio
Kupę lat Was nie odwiedzałam i kompletnie wypadłam z obiegu a tu takie ciekawe tematy (jak zawsze zresztą) Niech już się ten styczeń kończy, niech już się ta zima skończy bo oszaleję
|
#4103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wciągam pierogi polane sosikiem ze szpinaku i sera pleśniowego. Pychota A jutro może zrobię paluszki krabowe smażone w piwnym cieście To taki odskok od diety będzie ![]() A od poniedziałku znowu będę dodawać do wszystkiego haferflocken i otręby. Źle ze mną, bo ostatnio zaczęły mi te trociny smakować. Oczywiście nie same ![]() Idę się relaksować przy kolczykach. Mam pomysł na jedne czerwone
|
|
#4104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba, że wybrałaś taki przykład jako szczególnie rażący? Poza tym, no cóż, jeśli ktoś, kto ma opinię np. złośliwca, powie kontrowersyjne zdanie na temat pani Pipcińskiej, to Pipcińska inaczej je odbierze, niż gdyby powiedział jej to ktoś, kogo uważa za miłego. Dziwne to nie jest. Mnie do refleksji, jakiejkolwiek, skłaniają ludzie, których cenię- i wtedy refleksja prawie zawsze owocuje chęcią zmiany. Jeśli chodzi o mnie, więcej pożytku przynosi mi NIE bycie przeciw (oczywiście, nie we wszystkim). Zdecydowanie bardziej mnie to rozwija. |
|
|
|
|
#4105 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnio w podobnej dyskusji rzuciłam zaczepnie tekst, że przy takim podejściu, to wszystko oprócz gazet i historii opartych na faktach jest w równym stopniu nieprawdziwe, bo wymyślone przez jakiegoś tam pisarza... Niestety, nikt nie podniósł rękawicy i nie kontynuował dyskusji ![]() A teraz w takich przypadkach zawsze przypominał sobie słowa S. Kinga: "Zawsze, kiedy spotykam kogoś, kto mówi"nie czytam fantasy i nie chodze na filmy fantastyczne; to nie jest prawdziwe", czuję swego rodzaju współczucie. Podobne osoby nie są w stanie unieść ciężaru fantazji" Cytat:
Cytat:
![]() A ja tylko po pijaku niewinne cmoki na pożegnanie... ![]() Cytat:
Takie ciekawe rozmowy z inteligentnymi osobami, które nie zniżają się do obrażania, agresji i dziecinnycgh fochów Niedawno prowadziłam dość ożywioną i ostrą dyskusję na czacie z jednym inteligentnym znajomym. Dogryzł mi, a mnie wywaliło z neta. Zanim się zresetowałam i znów zalogowałam, minęło trochę czasu... Potem mi napisał "już myślałem, ze focha strzeliłaś... ale to niemożliwe taka nie jesteś" Miłe to było Cytat:
jak mnie kiedyś wkurzy, to mu to powiem Kiedyś wracałam do domu z kilkoma kolegami. Zastanawiali się, którym pociągiem lepiej wracać (który mniej zatłoczony). W końcu jeden stwierdził: No to szybka, męska decyzja! Wszyscy zamilkli, tylko ja się wyrwałam: Jedziemy tym pierwszym! ![]() Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-01-23 o 18:12 |
||||||
|
|
|
#4106 |
|
Nindżopesz
|
Justyno, genialny avatar
Tło wywołuje nieodparte skojarzenie z człowiekiem-pająkiem ![]() W temacie puszczania. Już chciałam jechać, już wyprawiłam TŻta na zakupy i już wlazłam do wanny umyć włosy. Po wyjściu z niej okazało się, że jest 18:10, że nim się wysuszę, wymaluję i wyszykuję będzie co najmniej 20. Z dojazdem - 21. TŻ stwierdził, że skoro zajmie mi to tyle czasu to woli jechać sam na wcześniejszą godzinę. I kto jest teraz rozczarowany? Ja, no bez sensu Nic to, mam seks bar, pełną flachę grzańca i ciepłego kota do tarmoszenia
|
|
|
|
#4107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4108 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4109 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde sesja nadeszła, a ja się czuję jakbym już po była i nic nie robię, nawet stresu nie mam... Ciekawe jak to się skończy
![]() Red, mogę Ci podesłać kogoś z mojej drużynki ![]() Madziku, witam Jak zdrowie? |
|
|
|
#4110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz zaległam z herbatą (cynamonową z płatkami róży z Liptona - Agnyska tak mi ją wczoraj zachwalała, że nie mogłam się oprzeć Później będzie lektura i kąpiel.Nie mam w planach wykitowania
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:21.

dylemat.

, więc problemu nie ma. Szczególne, że chyba rzeczywiście sama się tak postrzeliłaś, nie? 

Najlepsze jest to, że raczej trafią mi się męskie wieczory ale kończę je normalnie
Wspaniale, dziękuję za uszanowanie prawa do własnego zdania.
Filolożka?
, jak Ty coś do nich masz i walniesz wprost - są przekonane, że też kręcisz i z pewnością masz na myśli coś innego, niż powiedziałaś/napisałaś. 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
a tu takie ciekawe tematy (jak zawsze zresztą)