Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ciaza i porod w UK
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-23, 18:03   #478
hanjah
Zakorzenienie

Dot.: Ciaza i porod w UK

Cytat:
Napisane przez indiria Pokaż wiadomość
Ja kupowałam, polecam z czystym sumieniem, rzeczy są stosunkowo niedrogie. Kupiłam dla małej wielopaki bodziaków, na razie nie mogę napisac jak się sprawują w użyciu, zdążyłam je tylko wyprac i po praniu wyglądają ładnie, nie rozciągnęły się ani skurczyły. Strasznie podobały mi się tam sukienki dla dziewczynek, ale wtedy jeszcze nie miałam pewności co do płci bobasa.
Dla siebie kupiłam tam tunikę, dobrze się nosi i ładnie wygląda, jeszcze jej nie prałam.
No to super, że po praniu z ciuszkami nic się nie dzieje Ceny wydają mi się przystępne (np. czteropak: body, śpioszki, czapeczka i śliniaczek za 6 funtów), choć z tego co widzę, to ubranka dziecięce nie są tu drogie.

Cytat:
Napisane przez Diari Pokaż wiadomość
A przechodziłam dzisiaj koło tego sklepu i nawet nie pomyślałam, żeby tam wejść, bo wydawało mi się, że nie maja nic dla dzieci ani dla kobiet w ciąży. Ale następnym razem pójdę, bo bardzo ładne rzeczy są na tej stronie.

Kurcze, dlaczego wózki, które mi się podobają kosztują od 470 do 600 funtów (gondola, spacerówka, fotelik) . W moim mieście jest strasznie mały wybór fajnych wózków.

Łóżeczka + materac też nie są tanie
Mnie koleżanka przyniosła katalog pod kątem tunik (niby nie ciążowe, ale tak wyglądają), a jak przejżałam go do końca, to okazało się że i rzeczy dla dziecka tam mają
Na razie nic dla malucha nie kupiliśmy, ale już oglądaliśmy wózki i łóżeczka. W Mothercare trafiliśmy na promocję-wózki nawet za 200 funtów Ciekawe po ile będą jak wybierzemy się na zakupy A co do łóżeczka to chyba zdecydujemy się na turystyczne.
hanjah jest offline Zgłoś do moderatora