Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nosimy dobrze dobrane biustonosze! A TY? cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-23, 19:57   #4008
error87
Raczkowanie

Dot.: Nosimy dobrze dobrane biustonosze! A TY? cz. III

Cytat:
Napisane przez stokrotka1805 Pokaż wiadomość
Witam właśnie postanowiłam was spytac o radę mierzyłam się właśnie i pod biustem w ścisku mam 74 , luźno 76 i luźno w piersiach 83 na kalkulatorze wyszło mi że powinnam nosic 65C, mam 18 lat. I chciałam prosic o radę jaki będzie pasował na mnie rozmiar z dużym push up?? dziękuje za odpowiedź pozdrawiam
Nie musisz kupować push-upa bo tak ciężko jest dobrać prawidłowo rozmiar.
Ja nie polecam miękkich staników bo na małym biuście żadko co chce dobrze leżeć. Mam również 30C.
Jeśli boisz się miękkich to spróbuj na początek coś leciutko usztywnianego.
Wg mnie w takim staniku łatwiej dobrać rozmiar bo miseczka odstaje jeśli jest za duża.
Na początku swojej przygody kupowałm 30D z za duża miską i nie wiedziałam tego bo nic nie odstawało, a ramiączka podciągałam na maksa i zwalałam wszystko na freyową zmarchę

Jeśli już chodzi o pusiapka to polecam na specjalne okazje żelka Pour moi.

Pytanie do bywalczyń Balkonetki:
Właśnie założyłam sobie tam konto, i chciałabym zamieścić swoje fotki. Mam w związku z tym pewne obawy, zdjęcia są w końcu upublicznione.
Czy ktoś spotkał się z wykorzystywaniem fotek z balkonetki np. na allegro lub kopiowaniem w innych celach?

---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ----------

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
Spójrzcie : http://kobieta.wp.pl/gid,11884695,im...zdjecie.html?T[page]=2

I znów push-upy wciskają małobiuściastym... I jak tu uświadamiać społeczeństwo?
Zależy co masz na myśli? push-up typu gąbka zastępująca 3/4 biustu i powiększająca o 2 rozmiary? To się zgodzę.
Natomiast sama ich nie noszę na codzień bo to oszustwo które kiedyś zostanie zweryfikowane po zdjęciu odzienia

Co do reszty porad to większość jest słuszna- golfiki, stójki........

Nie zgodzę się co do kieszonek i falban, żabotów- mój biust gubi się pod tym i przestaje "istnieć".
error87 jest offline Zgłoś do moderatora