Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie MARCOWO-KWIETNIOWE 2010 r. CZ II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-29, 13:22   #4352
drcron
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie MARCOWO-KWIETNIOWE 2010 r. CZ II

Cytat:
Napisane przez ASIULEK_23 Pokaż wiadomość
No dobra, wklejam...
Jedno z przewijakiem drugie bez. Z baldachimu raczej zrezygnuje ale chcialam zobaczyć jak wygląda w całości.

Czy ktoś by powiedział, że spodziewam się dziewczynki??
Za to nadrobię ciuszkami
Sliczne to lozeczko i i posciel

dusiaka - ja tez mam wieksza posciel

Darusia - u mnie z napinanniem to jest tak
zaczyna mnie bolec od plecow i taki delikatny bol jak na miesiaczke przeszywa mi cale podbrzusze przechodzi taka fala bolu a tuz za nia zaczyna sie twardnienie w ciagu sekundy brzuchol robi sie caly twardy i napiety jak kamien a po kilku sekundach przechodzi potrafi tak kilka razy w ciagu dnia a w nocy mnie to budzi wyczytalam na necie ze ponoc duzy wplyw na twardnienie brzuszka ma tez jego glaskanie i masowanie ciekawe czy to prawda ?? ja czesto dotykam swoj brzusio glaskam i trzymam na nim reke

Baobabek - cudny ten kocyk
ciekawe czy on jest z dwoch stron taki sam puchaty czy z jednej taki beznadziejny jak pstatnio co zamawialam wlasnie u tego samego sprzedawcy ?? podoba mi sie zielony z zabka zamowilabym ale poczekam az do Ciebie przyjdzie i prosze daj znac jaki jest od spodu

aneczkkaa - ja jezdze do swiebodzic do SR z tego co paiemtam to w walbrzychu nie trzeba sie zpisywac szkola jest we wtorki i czwartki chyba na 17 albo 18 nie pamietam i mozna zaczac chodzic od 31 tygodnia jak sie pojdzie wczesniej to polozne wypraszaja bo jest masa chetnych koszt 10 zlotych za zajecia minimum trzeba byc na 4 zajeciach by dostac papierek ze sie chodzilo do SR jesli chcesz miec znieczulenie ZO to musisz jeszcze miec konsultacje z anestezjologiem 70 zlotych i on da Ci papierek tylko jelsi zamierzasz rodzic w walbrzychu to do szkoly rodzenia tez powinnas chodzic do walbrzycha i anestezjologa miec z walbrzycha z tego samego szpitala bo inaczej nie zrobia Ci ZO byl juz taki przypadek jak lezalam w szpitalu najlepiej zadzwon i zapytaj czy mozesz przyjsc we wtorek cy w czwartek b oni tam maja ustalone jakies grupy mlodsza jest we wtorki a te bardziej dojzale w czwartki
ja bede rodzila w swiebodzicach mimo iz nie ma tam neonatologi i patologi noworodkow to wole byc traktowana jak czlowiek nie jak maszyna do produkcji dzieci < bynajmniej nikt na mnie nie bedzie sie darl i na sile robil mi lewatywy i nacinal krocze a o goleniu juz nie wspomne > zreszta po tym jak chcieli w walbrzychu faszerowac mnie insulina mimo zastrzezen mojego prowadzacego to dziekuje bardzo no chyba ze zlapia mnie bole i nie bedzie mnie mial kto zawiesc do szpitala to wezwe pogotowie a najblizszy szpital to walbrzych bo my pod walbrzych nalezymy wiec nie bede miala wyboru jelsi moje dziecie nie przewroci sie tez glowka w dol to CC bede miala w swiebodzicach co do walbrzycha to jest tam jedna super polozna ona tez jest w szkole rodzenia ale pozostale to masakra zwlaszcza taka w blond krotkich wlosach przy kosci az strach na nia popatrzec i taka czarna w koku one sa najgorsze
aha i do walbrzycha nie mozesz wziasc swoich rzeczy dla dzieciaczka nawet rozka a do swiebodzic jak chcesz to bierzesz a jak nie wezmiesz to dziecie i tak bedzie ubrane

a ja dostalam smsa moja kolezanka urodzila sliczna coreczke 3500 wazyla i rodzila w walbrzychu w niedziele do niej podjade to sie wypytam jak bylo i jaka opieka

a jak bedziesz w swidnicy to tam jeszcze w rynku jest jeden sklep dla dzieciaczkow my tam wozek kupowalismy jest najtaniej w okolicy tak jak bys z rynku szla w strone drogi na dzierzoniow ale ta druga uliczka nie ta co sie idzie do Katedry i jest fajny lumpek czesto tam zagladam jak jestem w swidnicy ale to w druga strone rynku jak jedziesz do rynku od walbrzycha to zaraz za przejazdem trzeba skrecic w lewo i na sam dol jechac tak jak do liceum muzycznego i tam po lewej stronie kolo parku jest taki pietrowy jest masa ciuszkow dla dzieci i ceny bardzo atrakcyjne
jak bedziesz kolejnym razem dzies w poblizu to daj znac z checia sie wybiore na jakas herbatke

jej ale tesciu mnie dzisiaj zaskoczyl wrocil z miasta i przywiozl mi cale pudelko eklerkow <jupi> uwielbiam eklerki siedze teraz przy piecu i zamiast gotowac obiad to palaszuje eklerki i popijam sokiem truskawkowym a wypilaby taki koktajl z truskawek i bananow mniami a moje dziecie w brzuszku szaleje heeh

---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ----------

Cytat:
Napisane przez asienka240 Pokaż wiadomość
no tak, przewijak to ogromne ułatwienie dla mam nie trzeba nadwyrężać sobie kręgosłupa ja też mam zakupiony.
Chwilę temu dzwonił do mnie pan, który przywiezie mi łóżeczko
także dziś wieczorem już na bank będę rozkładać

Kacperek jest uroczy i pomyśleć, że my też mamy pod serduszkiem takie cuda ahhhh.... rozmarzyłam się.

oo a tu zdjęcie moje dzisiejsze
sprawdzam wytrzymałość krzesła :P
czy czasem nie pęknie jak się oprę....
wytrzymało
Sliczny brzusio bardzo zgrabniusi

powiedzcie mi czy jak mam te gaziki do przemywania pepuszka to czy spirytus tez musze kupowac ??
i jeszcze jedno
czy kupujecie herbatki dla dzidziusiow ?? jelsi tak to jakie ?? bo ja nie wiem czy zamawiac koperkowa czy mzoe jakas inna i herbatki na laktacje ?? dla nas ?? z hippa sa tez kupujecie czy nie ??

ciekawe czy ja jakos bede mogla sie dzisiaj wymigac z imprezy tak strasznie nie chce mi sei isc zreszta w ostatnim czasie zrobilam sie anty odwiedzinowa mecza mnie odwiedziny innych i to ze my gdzies chodzimy najchetniej siedzialabym w domku i czytala ksiazki lub na szydelku robila

drcron jest offline Zgłoś do moderatora