2010-01-29, 14:46
|
|
|
never say no to panda
|
Dot.: Wiarygodne perfumerie internetowe
to ja też opiszę perfumerię, ale tym razem zagraniczną: http://www.escentual.com/
26.01 - złożenie zamówienia (na kwotę 119,5Ł) o godz. 09.31, niespełna pół godziny później pojawiły się problemy z moim bankiem (który nie chciał potwierdzić danych z karty), przesympatyczny konsultant Escentuala (David) próbował ze wszystkich sił mi pomóc, kombinowaliśmy i w jedną, i w drugą, ale ostatecznie wspólnie uradziliśmy, żebym ponownie złożyła zamówienie, a poprzednie David (na moje życzenie) anuluje; tym razem dziesięć razy sprawdziłam wszystkie dane przed wpisaniem i udało się! o 12:51 poszło drugie zamówienie i tym razem bank od razu przyjął polecenie przelewu
26.01 - o godz. 20.00 dostałam maila z informacją o wysłaniu paczuchy (nr nadania, adres etc)
29.01 - o godz. 10.30 paczucha jest już w moich łapkach, calutka i zdrowa - buteleczki zabezpieczone pancernie kilometrem bąbli + gratisik w postacie próbeczki Diorowego Hypnotis Poison
chciałam zwrócić szczególną uwagę na niesamowite podejście do klienta (cierpliwe próby wspólnego rozwiązania problemu, stałą, przesympatyczną korespondencjię oraz informowanie na bieżąco o tym, co się z naszym zamówieniem dzieje) - jak dla mnie poziom Lucky
|