Zakorzenienie
Przekupka: 158 pkt / 100% pozyt.
|
Ciuszki,akcesoria dla dzidziusia i dla mamy-spodnie, bluzki,s,m
nieaktualne
proszę o zamknięcie wątku
SZUKAM:
MOJA WISHLISTA: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=402692
Niektóre rzeczy są wartościowe i wymienię je tylko za coś super, oznaczone będą *
DOKŁADKI OZNACZONE KOLOREM CZERWONYM!!
zestawik zabawek dla dzieciątka-kolorowy buczący bąk i piramidka
turbo piekarnik halogenowy, uzywany, nosi slady uzytkowania-troszke porysowany plastik od gory, w niczym nie przeszkadza, szybko sie w nim piecze, gotuje, oddaje bo nie uzywam, był dosc drogi no i jest potwornie ciezki wiec wysyłka nie bedzie tania, tak wiec zainteresowanych prosze o rozsadne propozycje-interesuja mnie perfumy ange ou demon, chloe, parisienne, baby doll, niszowce, a przede wszystkim ciuchy damskie w rozmiarze M-płaszczyk zimowy, rurki z zipem, legginsy, kardigany, kozaki 38 (24,5 cm), ciuszki chłopięce zimowe i jesienne na 104 cm, real foto dodam kiedy zruce fotki z komórki
cos dla ciężarówek....rogal, wkład steropiankowe kuleczki, idealny do spania, oparcie dla brzusia, nozek, a potem do karmienia, zabawy z dzidziusiem,
pojemnik trójdzielny tomme tippe, idealny do odmierzania i przechowywania porcji mleka w proszku gdy gdzes wychodzimy,
krem EMLA znieczulajacy przed zastrzykami,super dla maluszkow, lagodzi bol zwiazany z ukluciem+jedna tubka nowa, jeszcze zaplombowana, drugiej 1-3 opakowania
termosik tommee tipee, pasuje nie tylko do butelek tej firmy, świetny!! kilkakrotnie pracy, troszkę ,,skulkowany'' od góry ale to w niczym nie przeszkadza
! torba do wózka ABC DESIGN , z przewijakiem, pojemna, praktyczna, pasuje do kazdego wózka, nawet spacerówki-laski, kosztowała mnie prawie 200 zł a jest w stanie idealnym wiec tylko za cos super bo planuje ja wystawic na Allegro, wymienie jedynie za jakies ciuchy dla mnie M lub synka 98/104*
!!! podgrzewacz do butelek/słoiczków tommee tippee, szybko sie zagrzewa, mozliwosc ustawienia stopni podgrzewania, świetny! mam nawet kartonik do niego, kabel owinięty w jednym miejscu ochronna taśmą (niestety czarną), w kilku miejscach na obudowie ma wgłębienia, jakby plastik sie troche stopił, nie przeszkadza to w niczym i nie wpływa na funkcjonowanie sprzętu, kosztował ok 150 zł ale ze względu na te defekty, wymienię na cos o nizszej wartości *
!!!drapak dla kota, stan idealny!!*
zestaw plastikowych warzyw do zabawy, mam ich wiecej
portfelik NICI, uzywane, stan db+, wyprany
portfelik NICI, uzywany troszkę, wyprany, w dobrym stanie, wewnatrz idealnie
troszke bizu-dorzuce gratis, tylko wybierz, które chcesz
Edytowane przez Violette_24
Czas edycji: 2011-03-17 o 16:24
|