![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() SZUKAM, POSZUKUJĘ-WIELKI WĄTEK POSZUKIWAWCZY CZYLI MOJA LISTA ŻYCZEŃ;) help help:)wątek nieaktualny!
Edytowane przez Violette_24 Czas edycji: 2011-07-03 o 20:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: SZUKAM, POSZUKUJĘ-WIELKI WĄTEK POSZUKIWAWCZY CZYLI MOJA LISTA ŻYCZEŃ;) help hel
mam dużo z twojej listy z tym ze w zamian szukam rzeczy ze swojej
![]() mam np: kremy pod oczy Avon Rejuvenate kompleksowy system pielegnacji oczu na dzien i na noc http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...n-i-na-noc.htm Avon Clinical program liftingujący okolice oczu http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...olice-oczu.htm do cery tłustej problemowej: L'Oreal, Pure Zone, Tonik oczyszczająco-kojący wersja niemiecka czy jakas? NOWY 12 mies od otwarcia kod KB047 L'Oreal, Pure Zone, Żel głęboko oczyszczający NOWY ważny do 07.05.2010 Garnier, Czysta Skóra, Żel oczyszczający NOWY ważny do 02.12.2011 Avon Clearskin, Immediate Response Blemish Cleanser (Szybko działający żel przeciw wypryskom) z 125ml pozostało ok 90ml ważnośc do 04.2011 Oriflame, Tea Tree, Purifying Wash & Tone Gel (Żel oczyszczająco-tonizujący) pozstało ok 100 ml ze 150ml ważny do marca 2010 Eveline, Slim Extreme 3D Spa!, Serum intensywnie wyszczuplające + ujędrniające antycellulit Nowa testowana tylko na końcówki maska do włosów farbowanych elseve
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: SZUKAM, POSZUKUJĘ-WIELKI WĄTEK POSZUKIWAWCZY CZYLI MOJA LISTA ŻYCZEŃ;) help hel
Witaj Kochana!
Pamietasz mnie???Wymieniałysmy sie juz i bardzo miło wspominam nasza wymianke ![]() Z Twojej wish mam: Duzo maseczek w saszetkach ( musze popatrzec jakie mi zostały) Moge zrobic odlewke maseczki z serii Ziaja Pro z zielona glinka ( jest rewelacyjna) Odlewke peelingu bardzo mocnego Ziaja Pro Mam nowy zafoliowany krem Ziaja Med różowy do cery tradzikowej po 25 roku zycia likwidujaca wypryski i ślady po nich Odlewke kremu do stóp z kwasami AHA Ziaja PRO Nowy fluid mineralny w płynie Lumene kolor 4 brzoskwinia ( odcien ślicznego bezu) Mam perfumki Elvie Oriflamu w limitowanym flakoniku bez atomizera 30ml nowe nieużywane Z kadzidełek Oriflamu moge CI zaproponowac odlewke 10ml Precious EDP w atomizerku Mam tez odlewke 10ml Grace Oriflamu Ponadto mam wiele innych zapachow ![]() Ciekawi CIę coś???? Za cos fajnego moge oddac nowy nieużywany krem Vichy Normaderm na dzien |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Mam rzeczy z Avonu... Zajrzyj
![]() A rozmiar bluzek jaki cię interesuję?
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
hej, mam błyszczyk lancome JT zużycie 15% w wątku odcień berlingot, chętnie oddam za któreś z tych rzeczy
NOWA SZMINKA BOURJOIS DOCTEUR GLAMOUR 12 BRUN O P'TITS SOINS, sprawdzony kolor na dłoni, kupiona w perfumerii, odcien taki lekki brązo-beżyk, wydawał mi sie bardziej cielisty ale odcien do nie nie pasuje;( zel do mycia dla skóry trądzikowej, tłustej Pharmaceris, nowiutki-chętnie na inny do mycia twarzy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
witaj,mam do nauki angielskiego wiele materialow...esssk,easy english z kasetami..
poza watkiem..moge wrzucic fotki jesli jestes zainteresowana pozdarwiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję, ale nie mam przekonania do tego typu kursów, wolałabym jakis podrecznik szkolny ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
hop hop
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
pilnie szukam legginsów latexowych M, w zamian moge oddac takie same tylko L, nowe!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
mam poza watkiem:
Avene Clean Ac krem nawilżający i łagodzący podrażnienia tuba 5ml Avene cleanance krem do skory tradzikowe tuba 5ml la roche posay 30 spf fluid do twarzy skora tłusta tuba 2ml wszystkie nowe w watku podreczniki do nauki angielskiego zapraszam do moich watkow ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
HOP HOP, poratujcie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Hophophop
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
a znalazłabys cos w zamian? spodobały mi sie tez miarki wzrostu, mogłabym jedną? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Odpisałam w Twoim wątku, ale w sumie tu powtórzę - rzeczy na wymianę mas zw postach 1-15?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
hop hop
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
hop
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
szukam dresu damskiego M, takiego do pobiegania za dzieckiem po podwórku i w piaskownicy, spodnie i bluza z kapturem, poratujcie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
Hejka
![]() u mnie czarne botki, nowy tusz do rzes Giordani Gold, w kartoniku, brąz - raz maźnięty (poza wątkiem, na zyczenie zrobie fotke) Podobaja mi sie u Ciebie ciuszki chlopiece: czarne spodnie ocieplane, czapki ocieplane, i ta kurteczka granatowa przeciwdeszczowa (za cos extra-to chyba nic u mnie nie znajdziesz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
chetnie zobacze botki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
Proszę bardzo: oto moj watek z botkami (post 17):
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=459757 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety beda na mnie za duze, nosze rozmiar 38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
poza watkim mam
-ponad pol DOVEPERFECT CURVES-CELLULITIS -W WATKU PERFECTA NA BIUST NOWY I POZA WATKIEM TO SAMO ALE MAX 3 RAZY UZYTE -PEELING OCZYSZCZJACY Z NIVEA uzyty moze 4 razy -i z bielendy maseczka z alg anti age w dwoch krokach 1 krok peeling enzymatyczny 2 krok maseczka samowchlaniajaca moze cos jeszcze bys dobrala do zabawki interaktywnej smiki? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
hop hop
pilnie szukam dodatków w kolorze nude |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
hop, pomoze ktos?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
dodałam nowe pozycje, moze ktos poratuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
posidam
do cery problemowej tłustej nowy tonik niebeiski garnier zel vichy do buzi ziaja pro moge zrobic odlewki: zel to twarzy do tłustej,peelig,tonik,mask a nowy krem do biustu avon pol podkladu clinique
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
U mnie long- sweter Mohito roz. M i podreczniki do nauki ang i niem
U Ciebie podobaja mi sie kozaki 38 Clara Barson |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziekuje ale nie lubie pasków, poszerzaja mi biodra ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:26.