Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Potrzebuję odpoczynku -czy to coś złego?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-29, 22:12   #1
limetka87
BAN stały

Potrzebuję odpoczynku -czy to coś złego?

Witam piszę bo chciałabym ,żebyście pomogły mi przekonać mojego męża ...

Jestem młoda matką mam 23 lata i mam 2 i pół letnią córeczkę .W Grudniu wzięliśmy slub (żadnego przyjęcia nie robiliśmy z pewnych względów ) pojechaliśmy do kina na avatara dość oryginalnie hehe ...
w sylwestra też zostaliśmy w domu . Ja jestem bardzo zmęczona ostatnio ,dziecko jest marudne bo nie ma pogody przy takich mrozach wychodzić z mala ,ogrom obowiązkow w domu (mieszkamy na sowim nikt nam nie pomaga) plus jeszcze moje studia zostal mi jeden egzamin ...i pomyślalam zebyśmy gdzięs pojechali na 2-3 odpocząć .Np. do Gdańska w piątek na zkaupy wieczorem na romantycnzą kolacje ,noc w hotelu na drugi dzien na basen potem na obiad i wieczorem tez gdzies do pubu i w niedziele wrocic ..no ale jest ale ...

Moja mam chetnie przyjdzie popilnowac malej ,ale moj maż co roz to wymysla a to ze szkoda pieniedzy( mimio ze są) budujemy się wiec jest w co inwestowac ..no ale bez przesady a to ze nie powinnismy dziecka zostawiac bo bedzie tesknic plakac ,nie bedzie chciala jeść ... ze jej psychika ucierpi... bez mamy i poprostu juz nie mam sil nie chce go zmuszać ,ale czuje sie poprostu wykonczona boje sie ze wpadne w jakas depresje jak nie odpoczne sobie trochę od tej codzienności .Mam ochotę znowu poczuć się atrakcyjnie wyjść gdzies do ludzi ,zadbać o nasze uczucie -spędzić ze sobą trochę czasu..brakuje mi strasznie tego ..ale nie chce robic tego wbrew jego woli .Czy to oznacza ze jestem zla matką skor chce odpocząć od dziecka ,od obowiązkow ..? może ze mną jest coś nie tak..nie wiem
limetka87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując