|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik 86 - najbardziej fascynujące kobiety i nie tylko :P część 2
hej 
Ja wstałam dzisiaj o 14 no ale poszłam spać po 4 więc może nie jest aż tak źle Wczoraj się wybawiłam w towarzystwie dwóch dobrych koleżanek i dzisiaj bolą mnie nogi
Cytat:
Napisane przez aniany
Samopoczucie nadal u mnie takie sobie.... wizja widywania sie raz na miesiac nie nastraja mnie pozytywnie. Jestem osoba bardzo niecierpliwa, nie lubie na cos czekac, zyc w zawieszeniu 
|
Rozumiem Cię kochana bo też z natury niecierpliwa jestem ale pomyśl, że czasem cierpliwość zostaje syto nagradzana więc może warto to przetrwać 
Cytat:
Napisane przez aniany
Swoja droga to ja dzisiaj ide na przeglad
Dziewczyny, czy warto prosic ginekologa o badania hormonalne, czy lepiej wybrac sie do dermatologa/endrykologa? Stan mojej cery pogorszyl sie ostatnio bardzo bardzo. Chce cos z tym zrobic, tylko nie wiem gdzie zaczac...
|
Już jesteś na pewno po wizycie u gina i zapytałaś o badania ale wydaje mi się, że w przypadku jakiś problemów z cerą warto może odwiedzić dermatologa/endokrynologa jeśli podejrzewasz, że powodują to jakieś zmiany hormonalne 
Cytat:
Napisane przez Violciak
Cześć dziewczyny, ponieważ nie znam was jeszcze tak jak pewnie wy się już znacie nie odniosę się na razie do waszych wątków, zresztą póki co nie załapałam jeszcze całej struktury tego forum, ciągle się gubię, co gdzie  , jak to zapisać jak poustawiać, przyznam ze jest z tym trochę zabawy, ale to pewnie kwestia czasu i przyzwyczajenia. 
|
Nawet nie zauważysz jak szybko się przyzwyczaisz 
Cytat:
Napisane przez Violciak
Ja dzisiaj bylam u ortodontki, ktora to stwierdzila, ze to juz chyba ostatnie poprawki i gdzies w kwietniu bedziemy się "rozbieraly"
Jakoś wydaje mi się to zupełnie nierealne, bo mimo ze wszyscy mi mówią, ze mam już proste zęby, to mnie się z kolei wydaje ze są krzywe jak nie wiem. To chyba już paranoja 
|
Na pewno ząbki są już w porządku skoro tak twierdzi ortodonta. Zresztą Simpatica coś na ten temat może powiedzieć i nawet pokazała już nam swoje śliczne proste ząbki 
Cytat:
Napisane przez Violciak
Jak wracałam to zaszliśmy z TŻ-tem do Rossmana, wzięlam sobie z polki tusz do rzęs, zapłaciłam, wsiadłam do samochodu, patrze a on jest niebieski... Wiec wracam z nim z powrotem i mówię, ze przepraszam, ale wzięłam zły kolor, a pani mi odpowiada: "A co to mnie obchodzi, trzeba się było zastanowić najpierw" Na co ja: " Każdemu się może zdażyć" a tak się składa ze oznakowanie było pod spodem i to była granatowa naklejka, prawie czarna, wiec nie zauważyłam. Na co ona" A skąd ja wiem ze pani się nim już nie umalowała?" Myślę sobie, jakbym to zrobiła to chyba by bylo widać, zwłaszcza, że tusz jest niebieski a kupiłam go minutę wcześniej.. No rozpacz.. Więcej tam nie pojdę.. Nie zeby to byla jakaś kosmiczna kwota, ale 59 złotych piechotą nie chodzi. 
|
Ja powiedziała Teo szkoda się wariatami przejmować ale też bym się zdenerwowała w takiej sytuacji swoją drogą musiałaś trafić na jakąś wybitnie nieuprzejmą babkę bo wydaje mi się, że nie powinni robić takiego problemu i to pewnie kwestia dobrej woli ekspedientki. Ja raz zrobiłam podobnie z tym, że kupiłam brązowy tusz zamiast czarnego z tym, że był on dużo tańszy i nie chciało mi się wracać do sklepu próbować wymienić ale od tego czasu bardzo uważnie się przyglądam naklejkom na spodzie tuszów.
Cytat:
Napisane przez Violciak
Zeby jeszcze tego bylo malo trzeci dzien juz z kolei boli mnie glowa, podobno to od gwaltownych zmian cisnienia, ale juz nie moge wytrzymac, prawie na oczy nie widze. A jak wczoraj słyszałam w panoramie zasługa moich bólów jest front atmosferyczny o uroczej nazwie: "GIENIA" także Gieniu jeśli mnie słyszysz, wracaj tam skąd przyszłaś!! 
|
Oj Gienia niedobra ale rzeczywiście z jej powodu ciśnienie niezbyt sprzyja samopoczuciu 
Cytat:
Napisane przez teofano86
Violciak dobrze gadasz  może utworzymy partię  <lol2>
|
no a co! ja myślę, że to niezły pomysł 
Cytat:
Napisane przez evangeline
Hej dziewczyny,
ja jestem dzisiaj nieprzytomna, wczoraj miałyśmy z dziewczynami babski wieczór, spałam 3,5 godziny bo musiałam dzisiaj dość wcześnie wstać 
|
hej powiedz jak tam egzamin? 
Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21
Oj, jak już późno.... A ja wstaje, zamiast z radością, że nowy dzień, to z myślą : " o k... już rano, znów trzeba się uczyć....  ". Wczoraj poszłam piwkować to dziś mam za swoje...
|
Trzymaj się 
Cytat:
Napisane przez Sweetheart86
Dzisiaj postanowiłam lenić się cały dzień, nigdzie się nie ruszę. Może ewentualnie trochę pokój posprzątam (ale to może )
|
A leń się po wczorajszym intensywnym dniu Ci się należy 
Miłego dnia