|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2881 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik 86 - najbardziej fascynujące kobiety i nie tylko :P część 2
Cytat:
![]() Cytat:
a TE imprezy są jakieś szczególne? ![]() Ja dzisiaj wybywam i mam nadzieję, że też w końcu się wybawię porządnie ![]() Co do policji to generalnie nie mam zastrzeżeń bo nie miałam specjalnie z nią do czynienia. Ale wiem, że w moim rodzinnym mieście panom policjantom czasami wybitnie się nudzi i zaczepiają ładne dziewczyny zapraszając do radiowozu i legitymując bez potrzeby - moja siostra z koleżanką miały taką przygodę i ewidentnie panom się nudziło bo zaczęli je bajerować
|
|
#2882 |
|
Zadomowienie
|
jak to się mówi "z pustego i Salomon nie naleje" niestety rzeczywistość wygląda nieco inaczej niż wygląda patrząc z zewnątrz... i tutaj nie chodzi o biadolenie, że ktoś tam mało zarabia, bo wiadomo, jak ci źle pracować dla kogoś to zakładaj swój biznes i dołączaj do 100 ba nawet 10 najbogatszych Polaków...
mi chodzi jedynie o to, że niestety to państwo albo trzeba reformować od podstaw, albo po prosty zbombardować i zagrabić i budować od nowa. Opcja pierwsza odpada, bo w końcu jak człowiek nie mający pojęcia o tworzeniu prawa ma cokolwiek zmienić.... poza tym mentalność pokomunistyczna nadal się za nami ciągnie... jak już ktoś się do koryta dopcha to robi nie dla narodu tylko dla siebie. Ludzie, którzy się znają i mogliby, nie chcą się umoczyć, bo tutaj to jest za przeproszeniem burdel. Najbardziej rozwala mnie populizm niektórych polityków i debilizm obywateli, którzy w to wszystko wierzą.... Kaczyński wrzeszczący, że to za jego kadencji nastąpił wzrost gospodarczy... no błagam... g...wno prawda... Tuski z resztą nie lepszy jego zasada "ze..raj się a nie daj się"... i biedak chyba nie zauważył, że gwałtownie traci poparcie.. może nie w sondażach, ale wielu studentów i młodych ludzi na niego nie zagłosuje... Niestety w kraju zwanym Polską nie ma nikogo kto by chciał i mógł... dlatego też, kto może niech wieje, kto nie może niech zakłada lokatę i odkłada na ciężkie czasy ![]() p.s. nie zdziwię się jak wprowadzą limity na paliwo dla karetek także, zaopatrzenie w defibrylator i jakiś kurs 1 pomocy też się przyda
Askin' nothin', leave me be, takin' everything in my stride Don't need reason, don't need rhyme Ain't nothing I'd rather do Goin' down, party time, My friends are gonna be there too [...]" Edytowane przez teofano86 Czas edycji: 2010-01-29 o 15:43 |
|
|
|
#2883 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zgodzę się z Tobą, że dopóki rzeczywiście nie będzie nikogo odważnego i mądrego kto mógłby zmienić to jak wygląda nasze państwo to niewiele się zmieni na lepsze. Na każdym kroku widać jak system kuleje i na co dzień tego osobiście doświadczamy. Wydaje mi się, że niestety ale nie ma co liczyć na to, że w końcu kiedyś to się zmieni patrząc na naszych polityków i ich poczynania a raczej brak jakiegokolwiek mądrego działania z ich strony... ---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ---------- Cytat:
|
|
#2884 | |
|
Rozeznanie
|
na imprezie byłam, potańczyć, spotkać się ze znajomymi, poznać nowych
![]() Cytat:
w czwartki w jednym klubie są najfajniejsze imprezy ![]() duuuża część klubu to znajomi, muzyka inna niż zawsze, fajny klimat no i zawsze poznaje się nowych ludzi, a ja to uwielbiam więc ogólnie jestem przeszczęśliwa!!!!!
|
|
|
|
|
#2885 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
młoda jesteś, wszystko przed Tobą Cytat:
|
|
|
#2886 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a jaka młoda zapomniałaś, że my już stare jesteśmy? ![]()
|
|
#2887 |
|
Rozeznanie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2888 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a on mówi, że wstał dzisiaj o 7 i idzie do kuchni, ona wychodzi ze swojego pokoju taka zaspana i wygląda cytuję "jak zombie" to on się jej troskliwie pyta czy źle się czuje... ona, że nie... no ok to je śniadanie i po 40 minutach ona wyłazi z łazienki i wygląda "normalnie" a on do mnie "ONA JEST TAKA BRZYDKA BEZ MAKIJAŻU" :d pół godziny się zbierałam z podłogi po czym powiedziałam, że będę spać w pełnym make upie żeby go nie wystraszać co rano... a on do mnie "ty jesteś zawsze ładna"
|
|
|
#2889 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze, że siostra tego nie słyszała
|
|
#2890 | ||||
|
Rozeznanie
|
Dzien dobre popoludnie
![]() Cytat:
Samopoczucie nadal u mnie takie sobie.... wizja widywania sie raz na miesiac nie nastraja mnie pozytywnie. Jestem osoba bardzo niecierpliwa, nie lubie na cos czekac, zyc w zawieszeniu ![]() Cytat:
![]() Heheheh, dobre Swoja droga to ja dzisiaj ide na przeglad ![]() Dziewczyny, czy warto prosic ginekologa o badania hormonalne, czy lepiej wybrac sie do dermatologa/endrykologa? Stan mojej cery pogorszyl sie ostatnio bardzo bardzo. Chce cos z tym zrobic, tylko nie wiem gdzie zaczac... Cytat:
I "oczyszczenia" sie ![]() Cytat:
ciekawe co moj o mnie mysli gdy widzi mnie rano |
||||
|
|
|
#2891 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dobrze, że brata nie mam ![]() ale wiesz, tak naprawdę urodę określisz po tym, jak się wygląda naturalnie bez make-upu. dlatego ciesz się, że Twój Ci tak mówi słoooodko ![]() ja idę się położyć i posłuchać muzyczki a pewnie niedługo włączę sobie jakiś filmik i pójdę spać
|
|
|
|
|
#2892 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kochane
Padam z nóżek. Po pracy poszłam kupić te nieszczęsne meble,kanapę i fotel. Kupiłam, z czego bardzo się cieszę, bo szczerze nie lubię takich zakupów. Teraz musze czekać 3 tygodnie na odebranie ich, bo oczywiście ja nie mogę wziąć tego co jest akurat na sklepie, tylko wymyślać coś co jeszcze nie istnieje Złożyłam zamówienie na kolory takie jakie chce i czekam aż mi wyprodukują ![]() Całkiem przy okazji (jak zwykle z resztą) kupiłam sobie sweterek i zegarek (nie wiem po co, bo całe życie nie nosiłam zegarka, bo po prostu nie lubię ). Ale cóż.... strasznie mi się spodobał... taki srebrny z cyrkoniami dookoła tarczy ![]() Idę się walnąć na łoże, bo ledwo nogami przebieram Miłego wieczoru
|
#2893 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ładnie ale Sweet nie mądrzej, póki możesz to korzystaj z życia i właśnie pozwalaj sobie na takie niespodzianki! ![]() kiedyś możesz po prostu nie mieć już możliwości... a teraz nie rób sobie wyrzutów z takich powodów ![]() i nie mądrzej, bo właśnie ta spontaniczność w Tobie jest piękna naprawdę ![]() ja lecę z pieskiem na spacerek, idę się kąpać i zaraz lulu buzi Kochane ![]()
|
|
|
|
|
#2894 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny, ponieważ nie znam was jeszcze tak jak pewnie wy się już znacie nie odniosę się na razie do waszych wątków, zresztą póki co nie załapałam jeszcze całej struktury tego forum, ciągle się gubię, co gdzie
![]() Ja dzisiaj bylam u ortodontki, ktora to stwierdzila, ze to juz chyba ostatnie poprawki i gdzies w kwietniu bedziemy się "rozbieraly" ![]() Jakoś wydaje mi się to zupełnie nierealne, bo mimo ze wszyscy mi mówią, ze mam już proste zęby, to mnie się z kolei wydaje ze są krzywe jak nie wiem. To chyba już paranoja Jak wracałam to zaszliśmy z TŻ-tem do Rossmana, wzięlam sobie z polki tusz do rzęs, zapłaciłam, wsiadłam do samochodu, patrze a on jest niebieski... Wiec wracam z nim z powrotem i mówię, ze przepraszam, ale wzięłam zły kolor, a pani mi odpowiada: "A co to mnie obchodzi, trzeba się było zastanowić najpierw" Na co ja: " Każdemu się może zdażyć" a tak się składa ze oznakowanie było pod spodem i to była granatowa naklejka, prawie czarna, wiec nie zauważyłam. Na co ona" A skąd ja wiem ze pani się nim już nie umalowała?" Myślę sobie, jakbym to zrobiła to chyba by bylo widać, zwłaszcza, że tusz jest niebieski a kupiłam go minutę wcześniej.. No rozpacz.. Więcej tam nie pojdę.. Nie zeby to byla jakaś kosmiczna kwota, ale 59 złotych piechotą nie chodzi. Zeby jeszcze tego bylo malo trzeci dzien juz z kolei boli mnie glowa, podobno to od gwaltownych zmian cisnienia, ale juz nie moge wytrzymac, prawie na oczy nie widze. A jak wczoraj słyszałam w panoramie zasługa moich bólów jest front atmosferyczny o uroczej nazwie: "GIENIA" także Gieniu jeśli mnie słyszysz, wracaj tam skąd przyszłaś!! Dzień slowem nie za piękny, ale na szczęście jestem już w domku, kwiatuszka nawet dziś dostałam ![]() Całuję was goraco, uczcie sie pilnie Edytowane przez Violciak Czas edycji: 2010-01-29 o 22:56 |
|
|
|
#2895 | ||||
|
Zadomowienie
|
hhehhehe, ale ona jest w makijażu naprawdę bardzo bardzo ładna, nie widziałam jeszcze tak ładnej dziewczyny
widocznie się kamufluje Cytat:
jak skończę studia zamierzam się z nim gdzieś zakitrać i będzie wielki sprawdzian codzienności, nie wykluczam niepomyślnego wyniku ![]() Cytat:
Cytat:
ale generalnie to spoko, że się nie boi mnie po domowemu Cytat:
dzień pełen wrażeń
|
|
|
#2896 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
, tylko oby bylo z czego na nią odkladac A co do tego populizmu to rzeczywiście wierzyć mi się nie chce że ludzie są tacy naiwni, a na dodatek wojna między PO a PIS przybrała juz taki obrót ze zwolennicy PO daliby sobie narobić na głowę a i tak będą bronic swego przyslowiowego "wodza". Zreszta z Pisem jest tak samo, staly elektorat, ktory nawet przez chwile nie zastanawia sie, kto faktycznie może i czy moze cokolwiek zaoferowac, ludzie niczego nie czytaja, z niczym sie nie zapoznaja merytorycznie, jedyne zrodlo informacji to kampania wyborcza i spoty w tv. Zreszta nawet gdyby bylo inaczej pewnie i tak nic by to nie dalo.![]() Chyba sie za bardzo rozpisalam ![]() W kazdym razie, popieram i pozdrawiam ![]() Edytowane przez Violciak Czas edycji: 2010-01-29 o 23:22 |
||
|
|
|
#2897 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a Gienia... podła ci..a tez mnie dopada i mam tak samo mój mężczyzna powiedziałby "na takie wymówki jesteś za młoda" ![]() Violciak dobrze gadasz może utworzymy partię <lol2>
Askin' nothin', leave me be, takin' everything in my stride Don't need reason, don't need rhyme Ain't nothing I'd rather do Goin' down, party time, My friends are gonna be there too [...]" Edytowane przez teofano86 Czas edycji: 2010-01-29 o 23:30 |
|
|
|
|
#2898 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Nie żebym była najszczęśliwsza z tego powodu ale przynajmniej nie muszę się tłumaczyć ![]() no wiesz.. no ten, ten no.. ten teges |
|
|
|
|
#2899 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to niech wie co to znaczy ból głowy :d którego skutkiem jest przejściowa asexualność
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2900 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry Kobietki.
Witam nową Koleżankę. Chyb u nas ta Gienia jakoś lżej atakuje, bo ja o dziwo mogę spokojnie funkcjonować. Właśnie piję kawkę, bo zaraz muszę się wziąć za naukę sterowania procesami technologicznymi... A później jeszcze biotechnologia mnie czeka. 9 zaliczeń w 2 tygodnia to przesada... |
|
|
|
#2901 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny,
ja jestem dzisiaj nieprzytomna, wczoraj miałyśmy z dziewczynami babski wieczór, spałam 3,5 godziny bo musiałam dzisiaj dość wcześnie wstać ![]() ciężki dzień się zapowiada... ![]() pozdrowionka |
|
|
|
#2902 |
|
Zakorzenienie
|
Oj, jak już późno.... A ja wstaje, zamiast z radością, że nowy dzień, to z myślą : " o k... już rano, znów trzeba się uczyć....
". Wczoraj poszłam piwkować to dziś mam za swoje...
|
|
|
|
#2903 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Ja dzisiaj nie pospałam za bardzo, bo juz o 9 byłam na nogach Wszystko przez to, że moje psy od rana szczekały jak najęte i obudziły mnie ![]() Ładny dzień u mnie dzisiaj. Słońce pięknie świeci, temperatura na plusie. Gdyby nie ten śnieg to byloby jak wiosną ![]() Dzisiaj postanowiłam lenić się cały dzień, nigdzie się nie ruszę. Może ewentualnie trochę pokój posprzątam (ale to może )Miłego dnia życzę ... no i żeby Wam nauka łatwo wchodziła do głowy Buzia.
|
#2904 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Ja wstałam dzisiaj o 14 no ale poszłam spać po 4 więc może nie jest aż tak źle Wczoraj się wybawiłam w towarzystwie dwóch dobrych koleżanek i dzisiaj bolą mnie nogi Cytat:
ale pomyśl, że czasem cierpliwość zostaje syto nagradzana więc może warto to przetrwać Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ale rzeczywiście z jej powodu ciśnienie niezbyt sprzyja samopoczuciu ![]() no a co! ja myślę, że to niezły pomysł Cytat:
powiedz jak tam egzamin? Cytat:
Cytat:
po wczorajszym intensywnym dniu Ci się należy Miłego dnia
|
|
#2905 | |
|
Zakorzenienie
|
Powodzenia na tych zaliczeniach. Lekko przesadzają ale tak jest jak się wszystko zostawia na sam koniec
![]() Cytat:
![]() Ev chwal się jak egzamin poszedł? Jojla Ty już po sesji? Ja też olałam wczoraj naukę i wybyłam na imprezę Dzisiaj chyba powtórka z rozrywki
|
|
|
|
|
#2906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak już wspomniałam mam do napisania jeszcze dwa eseje na zaliczenie dwóch krótkich wykładów ale żadnych egzaminów ![]() No i fajnie, że się też wybrałaś na imprezę i koniecznie idź dzisiaj
|
|
#2907 |
|
Zadomowienie
|
a do mnie miała dzisiaj kumpela przyjechać, ale miała mały wypadek i niestety
|
|
#2908 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2909 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki kochane za pamięć
![]() egzamin będzie do przodu, ale jeszcze nie wiem, na jaką ocenę - pisemny był ![]() ja właśnie jem kolację (dopiero niedawno wróciłam do domu ) i chłodzę winko - dziś wieczorem ciąg dalszy babskich plotek ![]() dzisiaj zasnęłyśmy ok. 5 rano, tak pierdzieliłyśmy długo ![]()
|
|
|
|
#2910 | |
|
Zadomowienie
|
nie, ale tył cały skasowany
Cytat:
a i niezłe macie gadki ![]() Myślicie, że powinnam się martwić jak facet interesuje się rozmiarem pierścionka i tak jakby robił badania rynku- tzn "o zobacz jubiler... podoba ci się to, a tamto?" a na pytanie CO TY KNUJESZ się oburza, że jestem podejrzliwa jak KGB....
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:52.

jaka dobra impreza 

eghem!!! 

Trzymaj się i nie daj złemu nastrojowi 

no ale poszłam spać po 4 więc może nie jest aż tak źle