Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Marka: Żony, Model: Wyjątkowe, Rocznik: 2009 /część XV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-30, 21:48   #4792
SSR
Zadomowienie

GG do SSR
Dot.: Marka: Żony, Model: Wyjątkowe, Rocznik: 2009 /część XV

Cześć Kwiatuszki Muszę nadrobić chyba z 6 stron więc wielocytek odpada A my dziś byliśmy nad jeziorem. Tż łowił ryby spod lodu, ale najpierw poodgarniał mi śnieg w celu zrobienia lodowiska No i sobie w końcu pojeździłam na łyżwach

Daysy85 i Magialena no co Wy z tymi mostami? Nie załamywać mi się tu, proszę. Daysy a te ceny z kosmosu tych mieszkań to nowe czy na rynku wtórnym?

Ana*** no to trochę klops z tym sprzedaniem mieszkania. No ale kto mógł przewidzieć, że tak ceny pójdą w górę. Jak brat tż sprzedawał 4lata temu mieszkanie to za 50m2 albo coś ponad wziął 42tys. A teraz..... Jakbym wtedy miała tyle kasy to bym je wzięła. Ale może i dobrze, że nie mam go, bo my ze szwagrem tak nie bardzo żyjemy.

atomufka no nie zazdrość, bo u nas w Katowicach, czyli mieście wojewódzki to ja też kawalerkę kupię za to - czyli tak jak w Poznaniu. No ale my 30km od Katowic ięc ceny inne, ale i tak drogo w porównaniu z nszymi ościennymi miastami.

kliwia no ładne te butki Co do mieszkania to zawsze można wynająć, nie trzeba sprzedawać- no w sytuacji gdyby Wam się coś pojawiło- jakieś inne plany. A macie tam 2 czy 3 pokoje? No i jak tam 5 rocznica?
Aha a Ty w końcu kupiłaś te rolety rzymskie do kuchni, bo mnie tym zainspirowałaś i się zastanawiam
A jak robiłaś ten szpinak, że Ci glonami zajeżdża? Ja daję czosnek, cebulę gałkę muszkatolową, sól, pieprz czarny, czasem trochę sera pleśniowego lazur i jest mniam

india83 no to mieszkanko co oglądaliście to taka cena normalna, no ale co tam przecież będziecie się budować
Co do pracy to co z tego, że areszt, moja kumpela pokonała wszystkich facetów na swoim naborze (50kg i 1,60cm)do policji i co da się? Zobaczysz, będzie dobrze
No to nawijaj coś więcej o tych swoich 5 bluzeczkach i szaliku
No z tymi kółkami to nie wiem co zrobić, mój tż mówi, że masz mu wrzucić szklanki do plecakaalbo zakodować noszenie ze sobą oprócz szkalnek takie małe podkładki pod szklanki

Scio o nowy avatarek to Twój kociak? no już doczytałam, że Twój. A tam pomarzyć o mieszkaniu, kiedyś i Wy będziecie na swoim, ja to myślałam, że już nigdy a tu proszę.

Dobrze, że tylko plama została, ale i tak bym gościa wytargała, żeby pokrył choćby koszt farby, no bo co to chyba jego wina, czy siła wyższa?
A co to za ziółka i ten lek na S... na żołnierzyki napisz coś więcej, no i o tych żelach durexowych i innych (masz uczulenie?), bo mnie też ostanio suchość męczy:/

martucha84 dzięki za info o tym prądzie i gazie, trochę mi to rozjaśniło MAm nadzieję, że kolejne wyniki moczu będą już dobre, no i dbaj o Was No i gratki za egzam

Katunia trzymam kciuki, aby już była fasolka i dwie wyraźne krechy za trzy dni

stokrotka24 a przeglądacie internet też, czy tylko tą gazetę? a już doczytałam, znacie na pamięć. No ze spółdzielniami krucho, trzeba by sie zapisać na koniec 2000kolejki. No ale nie trac nadziei, na pewno coś znajdziecie. A szukacie konkretnie czegoś, jakieś wymagania?

Lustereczko no to widzę, że my na tej samej drodze w kwestii mieszkania, też mamy umowę przedwstępną. Gratki za mieszkanie i pochwal się coś więcej

mona_ja nie denerwuj się oni (mężczyźni) czasem już tak mają, że nie pamiętają co nam mówili/obiecywali wczesniej. Mam nadzieję, że następne Wasze wyjście będzie z pompą Mój tż też właśnie ogląda ten kabaret, a ja własnie robię ostatnie pranie na starym mieszkaniu i co przerwę do Was zaglądam i nadrabiam zaległości odpisując.

23.11 2006 r.
03.10.2009 r.
08.03.2011 r.
SSR jest offline Zgłoś do moderatora