Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - American Girls cz. XIV :) Hair, make-up, body, cloths..
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-31, 13:09   #2008
aagusiaa88
Zakorzenienie

Dot.: American Girls cz. XIV :) Hair, make-up, body, cloths..

[1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;16850697]Czemu? Zawsze jest jakas opcja? Najgorsze to siedziec i sie tak zadreczac. Zrob cos, idz na zakupy, zrob sobie fajny wieczor pieknosci tylko dla siebie, wyjdz gdzies z kolezankami, posiedz poogladaj filmy, mozesz cały dom posprzatac. Po prostu rob cos zeby nie myslec i tyle. W koncu zapomnisz. Zajmij sie swoimi sprawami i swoim zyciem, a nie mysl o facecie. Ja jak mam problemy to wlasnie staram sie czyms zajmowac zeby nie myslec ciagle o wszystkim i nie schizowac. [/QUOTE]

Oj miucci ale wlasnie o to chodzi, ze tak to jest ok. Nie mysle tak o nim.Ale jak ide na impreze, to koniec. Tak jakby mi sie wlaczal tryb jakis i nic wiecej do mnie nie dociera. Dlatego mowie... przestaje chodzic na imprezy,bo to jst bez sensu. Wracam z zepsutym humorem i nic wiecej. Kase stracilam, nerwy przy okazji tez.

Cytat:
Napisane przez zmija19 Pokaż wiadomość

według naukowców by sie skutecznie odkochac potrzeba 2- 2,5 roku. więc głowa do góry
Moge smialo powiedziec, ze mnie dobilas
aagusiaa88 jest offline Zgłoś do moderatora