|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1981 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: American Girls cz. XIV :) Hair, make-up, body, cloths..
za tydzień studniówka, a ja w tym tygodniu będę miesiączkować [
![]() ] i na solarium nie pójde
|
#1982 |
|
BAN stały
|
zaraz powstawiam Ci zdjęcia
Chi najslodszy piesek,kocham go jak wlasne dziecko ![]() śpi ze mną, jak leże w wannie kładzie się na moich ubraniach,krok w krok za mną, nie lubi samotnosci, jak widzi ze wszyscy wychodzą z domu bez niego to robi takie oczka smutne i wchodzi do swojego kuferka przewozowego (chociaz go nie lubi) ale chce zeby go zabrac ze sobą.Pieszczoch niesamowity. Ale bylo tez z nim pare problemow na początku np z jedzeniem. A teraz mam problemy z uzębieniem- ma przetrwałe ząbki mleczne(kły) czyli mleczaki zostaly i urosły juz stałe i ma podwójne kły. Wet powiedzial ze mam poczekac a skonczy 12 miesiecy i jak mu nie wypadną to trzeba isc na wyrwanie.Co gorsza przez przetrwałe zęby mleczne zrobił się kamień nazębny-wiec czeka mnie wczesniejsza wizyta u weta na wyrwanie. to bardzo czeste problemy u ras miniaturowych wiec trzeba sie na to przygotować.Jak o coś chces się zapytac w zwiazku z tą rasą to pytaj troche juz się wgłębiłam w ten temat.A teraz zdjęcia jak obiecałam: 1.Na tym zdjeciu ma 3 miesiace 2. 4 miesiace 3. i 4. 7 miesiecy 5. 8 miesiecy 6. 9 miesięcy Edytowane przez Gwiazdeczka90 Czas edycji: 2010-01-31 o 10:49 |
|
|
|
#1983 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1984 | |
|
Zadomowienie
|
[1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;16847866]A u mnie sie wlasnie mowi rozkminiac.
![]() Wiecie co, byłam wczoraj na tej hennie brwi, posmarowałam sie samoopalaczem i widze, że gdyby m cały czas chodziła taka opalona z przyciemnionymi brwiami to wystarcy tylko delikatny makijaz i o weiele bliżej do AG. Tylko chyba bym musiała cały czas chodzic na solarium albo sie smarowac samoopalaczem, a nie chce ciagle sie smazyc na solarce, smarowac te mi sie ciagle nie chce i nie wiem jak to bedzie. Własnie ile Wam trzyma henna, bo nie wiem co jaki okres czasu chodzic? Nigdy nie zwracalam na to uwagi.[/QUOTE]Mi się krótko trzyma ![]() DOBRI DOBRii ![]() ![]() Cytat:
|
|
|
#1985 |
|
Zakorzenienie
|
Miucci - robić łóżko tzn, że idę je zrobić w sensie - rozłożyć, nałożyć, koc, prześcieradło, poduszki, kołdre, a potem się dopiero do niego kłade
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
|
|
|
#1986 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1987 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze, nie wiedziałam, że aż takie różnice są
![]() tak tak inaczej ścielić
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
|
|
|
#1988 |
|
Rozeznanie
|
[1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;16847866]A u mnie sie wlasnie mowi rozkminiac.
![]() Wiecie co, byłam wczoraj na tej hennie brwi, posmarowałam sie samoopalaczem i widze, że gdyby m cały czas chodziła taka opalona z przyciemnionymi brwiami to wystarcy tylko delikatny makijaz i o weiele bliżej do AG. Tylko chyba bym musiała cały czas chodzic na solarium albo sie smarowac samoopalaczem, a nie chce ciagle sie smazyc na solarce, smarowac te mi sie ciagle nie chce i nie wiem jak to bedzie. Własnie ile Wam trzyma henna, bo nie wiem co jaki okres czasu chodzic? Nigdy nie zwracalam na to uwagi.[/QUOTE]ok 3 tyg. ![]() mogłabyś mi napisać jaki samoopalacz polecasz? bo ja nigdy nie używałam i nic nie wiem otym... i ile czasu się trzyma? co ile czasu trzeba smarować??? opowiedz mi wszystko co wartościowe i wiedzieć powinnam
|
#1989 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja uzywam z L'Oreal'a Sublime Brozne. Jest kilka rodzai, o konsystencji zelu o zwyklej chyba, z drobinkami. ale to juz wg. uznania. Ja mam taki w brazowej tubce z drobinkami. Jest fajny, bo nie robią się zadne plany. Wiadomo trzeba dokladnie wsmarowac, ale nie ma problemow, ze sie nameczysz, a i tak jestes w ciapki. Ile czasu to Ci tak dokladnie nie powiem, bo ja w miedzyczasie lubie isc na solarium jeszcze. Ale ja smaruje albo codziennie, do momentu kiedy mi sie spodoba kolor albo co drugi dzien. No i potem raz na kilka dni dla utrzymania efektu. Ale nei za czesto, bo sie zoribsz pomaranczowa. Teraz smarowalam co drugi, bo bylam wczesniej po solarium, wiec nie potrzebowalam smarowac sie codziennie. Jesli cos pominelam albo chcesz jeszcze o cos zapytac to smialo. ![]() Przepraszam, ale przekrecam dzis wyrazy strasznie nie chce mi sie wszystkiego poprawiac. Edytowane przez 9ae544c8ed618748ef1b3bf710ce6405c703bba9_5d8e948b3a8b4 Czas edycji: 2010-01-31 o 11:19 |
|
|
|
|
#1990 |
|
Zadomowienie
|
[1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;16848099]Miałam tak samo, ale zaczelam chodzic dwa tygodnie przed studniówka, a potem tydzien przed musialam sobie odpuscic. Jak tam po zebraniu?[/QUOTE]
po zebraniu dobrze jak nigdy ja już byłam chyba 6 razy, ale efekt niewielki. Najbardziej mam opalony brzuch, uda, pupa, a zależy mi na dekolcie i mordzie
|
#1991 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1992 |
|
Zadomowienie
|
[1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;16849027]Dekolt i twarz u mnie tez najmniej chwytaja.
A najbardziej lapie mi brzuch i plecy.[/QUOTE]no właśnie,a ja bym wolała żeby było odwrotnie bo buźką będę świecić, chyba że ogole dupe i będę chodzić tyłem
|
#1993 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tak krok w krok chodzi a co do chorob to slyszalalm, ze czesto choruja, to prawda ? ja sama juz nie wiem czy chce takiego z ktorka czy dluzsza sierscia ale napewno w takim kolorze
|
|
#1994 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1995 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
Wrocilam o 4. Ale niestety zabawa lipna... przynajmniej dla mnie. jedyne co w glowie to moj byly
|
|
|
|
#1996 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ale kazdy pies jest kochany. Moj jest z długowłosej matki i krótkowłosego ojca więc jest półdługowłosy ![]() i ma siersc wlasnie taka w sam raz ,puszystą gęstą lśniącą mój Chi najlepiej wygląda po kąpieli No własnie chorują- dopadają ich choroby uzębienia i przewodu pokarmowego. Pamietam z początków jak moj Chi nie chcial jesc suchej karmy ktora powinny jesc te psy . no i w zwiazku tym karmiłam go Animondą karmą mokrą którą też odrzucił ,więc teraz dostaje gotowanego kurczaka z ryżem i marchewką- i of course wybiera tylko kurczaka teraz jego żołądek się przyzwyczaił ,wczesniej jak zjadł np. coś z co spadło na ziemie ze stołu lub z blatu kuchennego odrazu mial rozwolnienie, po wszystkim co nie bylo kurczakiem mial rozwolnienie.Teraz brzuszek sie przyzwyczail i jest dobrze. |
|
|
|
|
#1997 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1998 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taka w sam raz ![]() masz moze fotke jak wyglada po kąpieli ? ![]() ![]() hehe taki wybredny ![]() a w ogole jak sie nazywa ? ![]() ja sie bede przymierzac do kupna tylko jak widze te bez rodowodu i pisza ze to sa Chihuahuy w 100% a np nosek maja strasznie dlugi to az mnie przeraża dlatego tylko z hodowli z rodowodem kupie, i bede miala pewnosc co mi z niego wyrosnie
diabelsko kobiecy blog Edytowane przez poziomeczkaa89 Czas edycji: 2010-01-31 o 12:10 |
|
|
|
|
#1999 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja juz sie tu gubie, za duzo pieszecie
Zapuszczam i dbam o włosy AG real beauty is not about perfect hair, Chanel and lipgloss,it's about being a role model,standing out and being beautiful on the inside. http://ubierziumaluj.blogspot.com/ |
||
|
|
|
#2000 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;16849917]Nie zadreczaj sie juz nim. Sama widzisz, ze to bez sensu.
[/QUOTE]Oj miucci dalabym wszystko za to, zeby sie nie zadreczac, nie myslec, itd. Naprawde... oddalabym wszystko zeby to sie skonczylo. Ale niestety, nie ma takiej opcji |
|
|
|
#2001 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;16847866]A u mnie sie wlasnie mowi rozkminiac. ![]() Wiecie co, byłam wczoraj na tej hennie brwi, posmarowałam sie samoopalaczem i widze, że gdyby m cały czas chodziła taka opalona z przyciemnionymi brwiami to wystarcy tylko delikatny makijaz i o weiele bliżej do AG. Tylko chyba bym musiała cały czas chodzic na solarium albo sie smarowac samoopalaczem, a nie chce ciagle sie smazyc na solarce, smarowac te mi sie ciagle nie chce i nie wiem jak to bedzie. Własnie ile Wam trzyma henna, bo nie wiem co jaki okres czasu chodzic? Nigdy nie zwracalam na to uwagi.[/QUOTE]ja mam to samo idę do kosmetyczki zrobi mi idealnie brwi (świetny kształt, kolor takie mega czarne) do tego się troszkę opalę i też widzę, że starcza delikatny makijaż. A jak zrobię mocniejszy to już w ogóle cacy i bardziej przypominam AGzadbane, wyraźne brwi to podstawa aby makijaż wyglądał dobrze; bo na co ci ładny makijaż jak brwi masz okropne i cię szpecą ![]() Cytat:
lub po poznańsku szneka z glancem ale mało kto tego używa, woli powiedzieć poproszę drożdżówkę z kruszonkąale za to często mówimy pyry tak samo u mnie jest gwiazdor ![]() ---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- albo się mowi wuchta ![]() kiedyś kolega tz (tam z północy polski) przyjechał do P-ń i szukał jakiegoś klubu i podszedł do pewnej dziewczyny i się pyta czy na tej ulicy są jakieś kluby a ona "no tam jest wuchta" a potem latał i się wszystkich pytał gdzie jest klub wuchta Edytowane przez neheszta Czas edycji: 2010-01-31 o 12:37 |
||
|
|
|
#2002 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2003 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Nazywa się Piko tak jak ma w rodowodzie. nie zmieniałam imienia.Dzisiaj najprawdopodobniej bede go kąpać to mu zrobie zdjęcie tylko mu po kąpieli włącza ADHD i lata po calym domu i wyciera sie w dywan i ciezko go dorwac ale dam rade jakos![]() masz juz upatrzoną hodowlę?
|
|
|
|
|
#2004 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() tylko żeby dzieci z tego nie było ![]() Cytat:
rozumiem co przeżywasz Siwulku Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#2005 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja teraz jak jestem opalona to w ogole nie potrzebuje podkladu. Zrobila mi sie lepsza twarz.
|
|
|
|
|
#2006 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2007 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a my mieszkamy w bloku (3 pokoje) wielc bokser by sie meczyl no i nie ma problemu z wzieciem psa na recew razie "w"a Ty gdzie go kupilas? bo w sumie to z jednego miasta jestesmy
|
|
#2008 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;16850697]Czemu? Zawsze jest jakas opcja? Najgorsze to siedziec i sie tak zadreczac. Zrob cos, idz na zakupy, zrob sobie fajny wieczor pieknosci tylko dla siebie, wyjdz gdzies z kolezankami, posiedz poogladaj filmy, mozesz cały dom posprzatac. Po prostu rob cos zeby nie myslec i tyle. W koncu zapomnisz. Zajmij sie swoimi sprawami i swoim zyciem, a nie mysl o facecie.
Oj miucci ale wlasnie o to chodzi, ze tak to jest ok. Nie mysle tak o nim.Ale jak ide na impreze, to koniec. Tak jakby mi sie wlaczal tryb jakis i nic wiecej do mnie nie dociera. Dlatego mowie... przestaje chodzic na imprezy,bo to jst bez sensu. Wracam z zepsutym humorem i nic wiecej. Kase stracilam, nerwy przy okazji tez. Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#2009 |
|
Zadomowienie
|
[1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;16850781]A no własnie, a to rzeczywiście dużo daje w makijazu. Tylko problem z ta opalenizna. Nie chce tak czesto chodzic na solarium ,bo nie chce zeby mi sie skora szybko zestarzala.
Ja teraz jak jestem opalona to w ogole nie potrzebuje podkladu. Zrobila mi sie lepsza twarz.[/QUOTE]
|
#2010 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ja nie wyrwe jej bo sie obawiam narkozy, wiele tkich malych psów juz sie poprostu z niej nie budzi, jak ja kupowalam to w hodowli odradzali mi zabiegi pod narkozą, chyba ze to juz bedze koniecznosc ostateczna. Ja mam suczke ![]() Cytat:
moja myszunia jest krótkowłosa i jak szczur nie wygląda haha zreszta ja marzylam tyko o krótkowłosej ![]() kocham ta rase i chciałabym miec jeszcze jedna suczkę hehehe 1-sze jak była mała, 2-3 teraz niedawno
02.09.2015 dr. L.P Ostrava, Czechy - Żelki! już są 395 ml Sebbin Clasic, Textured Okrągłe Wysoki Profil + korekcja powiek górnych Edytowane przez 1985SiWA Czas edycji: 2010-01-31 o 13:27 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:46.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
to bardzo czeste problemy u ras miniaturowych wiec trzeba sie na to przygotować.
Nigdy nie zwracalam na to uwagi.[/QUOTE]

i ile czasu się trzyma? co ile czasu trzeba smarować??? opowiedz mi wszystko co wartościowe i wiedzieć powinnam 

i tak krok w krok chodzi

dlatego tylko z hodowli z rodowodem kupie, i bede miala pewnosc co mi z niego wyrosnie
ale ja nie wyrwe jej bo sie obawiam narkozy, wiele tkich malych psów juz sie poprostu z niej nie budzi, jak ja kupowalam to w hodowli odradzali mi zabiegi pod narkozą, chyba ze to juz bedze koniecznosc ostateczna. Ja mam suczke